Robbie Williams își vinde moșia de la țară: O casă cu 7 dormitoare, piscină interioară și hangar pentru elicopter

Robbie Williams și-a scos la vânzare proprietatea dintr-o zonă rurală de lângă Londra pe care o folosea pentru a se relaxa în afara orașului alături de soția sa, Ayda Field, și copiii lor.
Starul a cumpărat casa cu teren imens în anul 2009, pentru suma de 8,1 milioane de lire, iar în prezent o vinde cu 6,75 milioane de lire (7,84 milioane de euro).

Proprietatea, care se întinde pe o suprafață de 29 de hectare, este situată în apropierea satului Compton Bassett din Wiltshire, la aproximativ 135 de kilometri de Londra.

„Casa Campton Bassett a fost oaza de liniște perfectă pentru familia noastră. Grădinile și copacii ne-au fermecat cu magia lor, iar în zilele ploioase - care sunt multe în Anglia - ne-am jucat și ne-am bălăcit în piscina interioară”, a declarat Robbie prin intermediul agentului său imobiliar, Knight Frank.


Robbie și Ayda, în vârstă de 42 de ani, au împreună patru copii - Theodora, de opt ani, Charlton, de șase ani, Colette, doi ani, și Beau, de un an.
Proprietatea de la țară a faimosului cuplu are propriile sale parcuri și păduri, precum și un teren de fotbal. De asemenea, mai include un hangar pentru elicopter, o grădină închisă cu pavilion, un teren de tenis și padocuri pentru cai.


Casa are o suprafață de 1800 de metri păstrați, șapte dormitoare și opt băi.
Include cinci camere de recepție, piscină interioară, o sală de fitness, o saună și o cameră de biliard.

Gusturile nonconformiste ale cântărețului britanic și ale actriței americane ies ușor în evidență -  de la sculpturi masive în formă de câini, postere amuzante și până la decorațiuni 3D din piese lego.

Proprietatea are o arhitectură clasică și include șeminee, precum și o cabană situată în apropiere care este destinată angajaților sau musafirilor. Un detaliun interesant este o scară secretă, care duce la etaj.


Casa a fost construită în anul 1929 și i-a aparținut în trecut arhitectului britanic Norman Foster.

„Deși clienții noștri sunt triști că pleacă, sunt convinși că următorii proprietari o vor iubi la fel de mult ca ei.
Casa are beneficiul că se află la marginea satului, dar în același timp are grădini frumoase, iar terenul care o înconjoară îi oferă intimitate și protecție”, a mai declarat agentul imobiliar.

Starul pop are o avere estimată la 195 de milioane de lire, potrivit The Sunday Times, citat de Daily Mail.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
22 Septembrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod