Sylvester Stallone își vinde casa cu 85 de milioane de dolari. Cum arată locuința în stil mediteranean

În multe zone ale lumii, prețul locuințelor a explodat la începutul acestui an, în special în cazul caselor „pe pământ”.
Iar când vine vorba de casele unor staruri de la Hollywood, sumele pentru care acestea sunt scoase la vânzare sunt de-a dreptul șocante.

Un exemplu este cel al actorului american Sylvester Stallone, care a decis să-și vândă locuința în stil mediteranean pentru incredibila sumă de 85 de milioane de dolari. 

Stallone și-a construit casa în funcție de propriile sale preferințe în urmă cu peste 25 de ani, într-o zonă exclusivistă din Beverly Hills, având priveliște asupra întregului Los Angeles.
Vila imensă este amplasată pe o proprietate de 14.000 de metri pătrați. Casa include opt dormitoare, nouă băi complete și trei băi de serviciu.
Locuința are toate dotările de lux și anexele extravagante pe care ni le putem imagina în casa unui star de top de la Hollywood. În afara celor opt dormitoare, include un fumoar, o sală de fitness, un bar, cameră media, cinema, saună și multe alte elemente personalizare create speciale pentru Stallone.

La exterior, este completată de o piscină de tip infinity, cu o priveliște superbă asupra zonei, precum și numeroase peluze, terase și un spa.
De asemenea, proprietatea impresionantă este dotată cu o casă cu două etaje pentru oaspeți. Pentru mai multă intimitate, dar și securitate, întreaga proprietate este împrejmuită de gard.

Casa lui Sylvester Stallone este de vânzare de câteva luni, având inițial un preț de 110 milioane de dolari. În mai 2021, proprietatea a fost din nou scoasă la vânzare, de această dată cu un preț de 85 de milioane de dolari.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod