Richard Gere, îndrăgostit la 65 de ani: Actorul se distrează cu iubita lui, mai tânără cu 33 de ani

Starul american petrece o vacanţă pe cinste, alături de Alejandra Silva, pe un iacht ancorat în apropiere de localitatea italiană Acitrezza.
Cei doi au fost fotografiaţi luni, pe un iaht ancorat în apropierea ţărmului Siciliei, în timp ce se distrau şi se bucurau de soare. Tânăra purta un costum de baie care îi avantaja corpul bronzat.

Cu părul curgând peste umeri, Alejandra l-a captivat pe deplin pe Richard Gere, care, în ciuda vârstei, are acel ceva care îi conferă clasă şi îl face să rămână un bărbat atractiv. Echipat cu un şort de plajă albastru, actorul american nu părea să aibă chef de înot, preferând să folosească duşul de la vorsul ambarcaţiunii, scrie Daily Mail.

Potrivit ziarului britanic, Richard Gere se întâlneşte de un an cu Alejandra, care are un copil, dar abia săptămâna trecută au fost văzuţi împreună, la Festivalul de Film de la Taormina.


Weekendul trecut, ei au preferat să se bucure unul de celălalt, liniştiţi, la bordul iahtului, profitând de soare şi de linişte.

Presa nu a apucat să afle prea multe lucruri despre Alejandra, doar că provine din aristocraţia spaniolă. A studiat la Leweston School din Dorset, Kent, în Marea Britanie, şi e cunoscută în lumea mondenă din Madrid. A fost căsătorită cu Govind Friedland, fiul magnatului america  Robert Friedland. Cei doi au un băieţel, Albert.

O sursă a confirmat pentru ziarul spaniol ABC că Alejandra se întâlneşte de un an cu Richard Gere: "Se văd cam de un an, dar sunt foarte discreţi.
Alejandra trăieşte în Manhattan şi la Madrid, iar Richard a putut să o vadă de câteva ori. Au reuşit să se ascundă de presă, dar toţi prietenii lor ştiu."


Contactat de cotidianul britanic Daily Mail, purtătorul de cuvânt al actorului american a refuzat să facă vreun comentariu despre acest subiect.

Richard Gere se află în plin proces de finalizare a divorţului de a doua sa soţie, modelul şi actriţa Carey Lowell, în vârstă de 53 de ani. Cei doi au împreună un fiu, Homer, şi deţin împreună un complex hotelier de lux - Bedford Post Inn.
Cuplul nu a reuşit încă să ajungă la un acord privind împărţirea averii de 100 de milioane de dolari. Gere şi Lowell s-au desspărţit în 2013, după un mariaj de 12 ani.

Desemnat cel mai sexy bărbat în viaţă de revista People în anul 1999, Richard Gere, care a mai fost căsătorit timp de patru ani cu supermodelul Cindy Crawford înainte de a divorţa în 1995, a mai avut o relaţie cu Padma Lakshimi, actriţa şi prezentatoarea de televiziune Padma Lakshmi, a patra soţie a scriitorului britanic de origine indiană Salman Rushdie, cu care aceasta a fost căsătorită din 2004 până în 2007.



Foto: Daily Mail
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 Iunie 2015
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ioana pe 3 Iul 2015, 08:38
    buna

    CAT E DE BARAN, DAR JOACA BINE CE-I AL LUI ...

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod