Răzvan Gogan urcă pe scenă chiar dacă și-a rupt clavicula și este imobilizat de la brâu în sus

Răzvan Gogan, băiatul care a intrat în Cartea Recordurilor pentru că a fost pentru o zi Președintele României , va susține duminică, 13 octombrie, un mare spectacol, deși se află în ghips de la mijloc în sus.
Cu toate că au doar 12, respectiv 15 ani, Răzvan Gogan și sora lui, Andra Gogan, nu se dau bătuți nici atunci când viața îi pune la grea încercare. Cei doi frați de Cartea Recordurilor se pregătesc pentru spectacolul „Totul pentru dans“, ce va avea loc duminică, 13 octombrie , de la ora 16.00, la Palatul Copiilor.

Deși așteaptă cu nerăbdare întâlnirea cu micii spectatori, bucuria Andrei și a lui Răzvan este umbrită de necazurile ce s-au abătut în ultimul timp asupra familiei lor.
În decurs de câteva zile, cei doi au pierdut o rudă foarte apropiată, mama lor a suferit o intervenție chirurgicală dificilă, iar Răzvan și-a rupt clavicula și este imobilizat de la brâu în sus. Cu toate acestea, pasiunea pentru muzică îi face să meargă mai departe.

Duminică, la Palatul Copiilor, Răzvan Gogan va face ceea ce a făcut și Mariah Carey când a avut mâna în ghips: va urca pe scenă și va cânta. Alături de el și de Andra Gogan, vor mai urca pe scenă copiii din grupul vocal Fargolino, trupa de dans Amicii și motanul Garfield.

Biletul de intrare la spectacolul „Totul pentru dans“, pentru trei persoane, constă într-un CD cu Andra și Răzvan Gogan, pe care îl puteți procura de la intrare sau de pe andrasirazvan.ro.
9 Octombrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod