Războiul dintre Antena 1 şi Pro TV. Cine va învinge, Măruţă sau Brenciu?

În acest an, războiul dintre Pro TV şi Antena 1 a trecut la un alt nivel. Dacă, până acum, cele două televiziuni se băteau în emisiuni concurente, acum postul din Băneasa a trecut la recrutat vedete din Pache Protopopescu.

Odată cu plecarea lui Adrian Sârbu de la Pro TV, imperiul construit de acesta în aproape 20 de ani pare să se prăbuşească încet, dar sigur. Rând pe rând, vedete precum Horia Brenciu, Ştefan Bănică, Doiniţa Oancea şi Octavian Strunilă  au plecat de la Media Pro, semnând cu diferite televiziuni, precum Antena 1 şi Kanal D.

Odată cu plecarea vedetelor de la Pro TV la Antena 1, şefii trustului Intact sunt siguri că au dat lovitura de graţie postului din Pache Protopopescu. Printre cei care au semnat, până acum, cu Antena 1, se regăsesc Horia Brenciu, Ştefan Bănică, Gina Pistol, Jojo, nea Mărin, Monica Anghel şi Toni Grecu.

Lista este mult mai lungă, iar întrebarea firească pe care şi-o pune toată lumea este: cine mai pleacă de la Pro TV la Antena 1? Primul răspuns care le vine tuturor în minte este: juraţii de la MasterChef. Chiar dacă Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu au negociat şi cu Pro TV, prelungirea contractului, şi cu Antena 1, un contract care să înceapă din toamnă, cei trei încă nu au luat o decizie finală în privinţa viitorului lor.



Una dintre cele mai mari dileme a fost reprezentată de plecarea Andreei Esca de la Pro TV. După ce multe persoane au afirmat că ştirista va pleca după Adrian Sârbu, se pare că Esca a făcut lumină în acest caz.

Întrebată de Codruţ Kegheş, cunoscut publicului larg sub numele de Cătălin Dezbrăcatu', dacă pleacă la Antena 1, Andreea Esca a dat dovadă de o mare doză de aroganţă. „Cine e Antena asta?“, a întrebat Esca, în timp ce râdea în hohote.

Vreau să am succes în continuare, rămân la Pro TVCătălin Măruţă
Şi Cătălin Măruţă a ţinut morţiş să le dea peste nas, în public, celor de la Antena 1. Aflat la un eveniment monden, Măruţă s-a apropiat de fostul său coleg de la Pro TV Horia Brenciu, a început să vorbească cu acesta, dar au fost întrerupţi de acelaşi Cătălin Dezbrăcatu', care o luase la întrebări şi pe Andreea Esca.
Vedeta de la Kiss FM şi de la Prima TV l-a întrebat pe Măruţă dacă se va transfera la Antena 1, ca să fie din nou coleg cu Brenciu, însă prezentatorul de la Pro TV a fost destul de tranşant: „Eu vreau să am succes în continuare, rămân la Pro TV“.

Victimă a războiului dintre Antena 1 şi Pro TV a fost, recent, Andreea Bălan, cântăreaţa fiind amendată de şefii postului din Băneasa, din cauza lui Cătălin Măruţă. Vorbind în emisiunea lui foarte mult despre despărţirea dintre Andreea Bălan şi Keo, Măruţă a făcut-o pe artistă să-i trimită câteva mesaje în care îi explica exact ce s-a întâmplat în relaţia ei.
Cătălin Măruţă a citit în direct mesajele, pentru a le oferi telespectatorilor opiniile tuturor părţilor implicate, însă acest lucru i-a făcut rău Andreei Bălan.

Potrivit jurnaliştilor de la WOWbiz, şefii de la Antena 1 au luat decizia de a o amenda cu 5.000 de euro pe cântăreaţă, deoarece are un contract de exclusivitate cu postul din Băneasa şi nu avea voie să facă declaraţii la o altă televiziune.

10 Iunie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod