Moda sucului verde. Charlize Theron şi Colin Farrell îl consumă cu plăcere

Ambele vedete au fost surprinse de paparazzi pe stradă după ce şi-au cumpărat câte un pahar mare cu băutura care are mulţi adepţi la Hollywood.


Sucul verde este combinaţia potrivită pentru a oferi un repaus sistemului digestiv şi a face o cură de detoxifiere. Vedetele de la Hollywood sunt surprinse mereu de paparazzi cu un pahar de suc verde sau smoothie verde în mână. Printre adepţii acestui suc se numără şi Miranda Kerr, Collin Farrell, Alessandra Ambrosio, Drew Barrymore, Jessica Alba, Fergie, Gwen Stefani, Eva Longoria, Russell Brand, Blake Lively, Gwyneth Paltrow, Jennifer Garner şi Lea Michele.

De regulă, sucul verde este preparat din frunze de spanac, pătrunjel, varză kale, castraveţi, ţelină apio, lămâie, măr verde şi ghimbir.
Acestea sunt stoarse cu ajutorul unui storcător. Este de preferat să le eviţi pe cele prin centrifugare deoarece alterează calitatea sucului. În schimb, trebuie să alegi un storcător necentrifugal prin presare la rece care previne oxidarea sucului şi păstrează toţi nutrienţii.

De asemenea, multe dintre vedete precum Victoria Beckham optează şi pentru sucul din iarbă de grâu care se consumă în cantităţi mici şi are un puternic efect detoxifiant. Acesta conţine cantităţi însemnate de fier, calciu, magneziu, aminoacizi, clorofilă, vitaminele A, C, E cu numeroase efecte benefice asupra organismului: curăţă sângele şi previne anemia, menţine starea alcalină a corpului, protejându-l de boli, scade tensiunea arterială, curăţă ficatul şi-i oferă protecţie, împiedică dezvoltarea tumorilor, ajutând la eliminarea toxinelor din corp, tratează problemele de la nivelul pielii şi a scalpului (revitalizând părul şi împiedicând încărunţirea lui), creşte fertilitatea.
Sucul din iarbă de grâu se prepară din 2 mâini de plantă pe care le pui în storcător şi obţii 50 mililitri de suc pe care îl bei imediat, urmat de 1 pahar cu apă.

O altă băutură verde faimoasă este smoothie-ul care este mai cremos şi se prepară din diverse frunze verzi, seminţe de chia, seminţe de cânepă, banană, lapte vegetal, gheaţă şi alte fructe preferate.
1 din 15

Charlize Theron

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod