Proaspăt căsătoriți: Brad Pitt și Angelina Jolie, cu verighetele la vedere

Cei doi actori americani au făcut nunta weeekendul trecut, în mare secret, la un castel din Franța, în prezența celor șase copii care abia așteptau să-i vadă soț și soție.

În sfârșit, Angelina Jolie și Brad Pitt s-au căsătorit! Cum era de așteptat, cei doi au făcut nunta în secret, iar presa a aflat abia joi, după ce un purtător de cuvânt al cuplului hollywoodian a confirmat informația pentru Associated Press.

Ce veste bună! Sunt foarte fericit pentru Brad și Angie și pentru întreaga lor familieGeorge Clooney
La doi ani după logodna anunţată în 2012, Angelina (39 de ani) și Brad (50 de ani, dacă vă vine să credeți!) s-au căsătorit weekendul trecut, într-o capelă de pe proprietatea lor din sudul Franţei, Chateau Miraval, în cadrul unei ceremonii private, la care au participat doar membrii celor două familii, câţiva prieteni apropiaţi ai cuplului și cei șase copii, Maddox, în vârstă de 13 ani, Pax, în vârstă de 11 ani, Zahara, în vârstă de nouă ani, Shiloh, în vârstă de opt ani, şi gemenii Knox şi Vivienne, în vârstă de şase ani.


Brad și Angelina au sosit sâmbătă la Nisa, iar cotidianul britanic Daily Mail scrie că nunta a avut loc sâmbătă, la Castelul Miraval, din satul francez Correns, aflat în proprietatea cuplului din anul 2008. Castelul are 35 de camere, o capelă antică şi o vie întinsă pe 1.100 de hectare.

Actrița a fost condusă la altar de Maddox şi Pax, în timp ce Zahara şi Vivienne aruncau în urma miresei petale de trandafir. Shiloh şi Knox au fost purtătorii de verighete, a precizat purtătorul de cuvânt al starurilor.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 August 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod