Prințul William a împlinit 40 de ani. 40 de imagini reprezentative cu viitorul Rege al Angliei

Prințul William a împlinit 40 de ani pe 21 iunie, iar membrii familiei regale i-au transmis urări de la mulți ani prin intermediul rețelelor de socializare.

Tatăl său, Prințul Charles, a fost primul care a publicat un mesaj pentru fiul său cel mare, cu ocazia zilei de naștere. Charles a publicat pe Instagram o serie de imagini din trecut pentru a celebra aniversarea lui William.

„Îi urez Ducelui de Cambridge La mulți ani cu ocazia aniversării a 40 de ani”, a scris Prințul de Wales pe Instagram, adăugând o fotografie în care îl ține pe William în brațe, la scurt timp după nașterea acestuia. Într-o altă imagine, tatăl și fiul apar împreună la ski.


Și pe contul oficial de Instagram al Reginei Elisabeta a fost publicată o urare pentru William, împreună cu mesajul „Prințul William Arthur Philip Louis este fiul cel mare al Prințului de Wales și al Dianei, Prințesă de Wales.
S-a născut la ora 9.30 PM, în data de 21 iunie 1982, la Spitalul St Mary din Paddington, Londra. Un buletin plasat la porțile Palatului Buckingham anunța că a avut greutatea de 3,217 kg”.

Postarea a inclus o fotografie cu William în copilărie și alte imagini în care acesta apare alături de bunica sa, Regina Elisabeta.

Fanii familiei regale au adăugat numeroase comentarii la postarea publicată de Charles. „Ultima fotografie este adorabilă. La mulți ani, Prințul William”, a scris un user.

„O colecție minunată de fotografii. Deja 40 de ani. Doamne, timpul zboară...”, a adăugat o persoană în secțiunea de comentarii.


Potrivit Daily Mail, Prințul William își va sărbători ziua de naștere în această vară, printr-o petrecere comună cu soția sa, Kate Middleton, la Castelul Windsor sau la Sandringham, după ce petrecerea acesteia a fost anulată din cauza pandemiei de coronavirus.

Regina Elisabeta nu își va anunța prezența până în ziua petrecerii, potrivit publicației The Mirror, din cauza problemelor de mobilitate cu care s-a confruntat în ultima perioadă și din cauza cărora a fost nevoită să anuleze mai multe apariții la evenimente oficiale în ultimele luni.

Kate Middleton a sărbătorit împlinirea a 40 de ani în luna ianuarie printr-o petrecere restrânsă alături de familie și prieteni la reședința din Norfolk a Ducilor de Cambridge.


La acea vreme, o sursă a dezvăluit pentru Daily Mail că evenimentul va fi unul restrâns.
„Nu își dorește nimic extravagant, pentru că nu este stilul ei, dar în special din cauza situației actuale. Totul va fi restrâns”, a spus sursa.

Petreceri similare precum cea programată în această vară pentru William și Kate au mai avut loc la Castelul Windsor cu ocazii speciale. Acestea s-au desfășurat în iunie 2000, când familia s-a reunit pentru aniversarea de 18 ani a lui William, precum și aniversarea de 50 de ani a Prințesei Anne, cea de 70 de ani a Prințesei Margaret și de 40 de ani a Prințului Andrew.

Cu ocazia Zilei Tatălui, celebrată în Marea Britanie în cea de-a treia duminică din luna iunie, pe contul de Instagram al Ducilor de Cambridge a fost publicată o imagine în care William râde alături de cei trei copii ai săi - Prințul George, de opt ani, Prințesa Charlotte, de șapte ani, și Prințul Louis, de patru ani.
Fotografia a fost realizată anul trecut, în vacanța pe aceștia au petrecut-o împreună în Iordania.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
21 Iunie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod