Prințul Harry, cu gândul la Lady Di: „Vreau s-o fac incredibil de mândră“

Prințul Harry este apreciat de tânăra generație pentru că se implică în acțiuni caritabile, dar rămâne o fire deschisă și amuzantă


În interviul din People, fiul cel mic al Dianei mărturisește, totodată, că i-ar plăcea să aibă copii, dar nu se grăbește: "Au fost momente, mai ales când călătoream în străinătate, când mă gândeam că mi-ar plăcea să am copii acum... Și sunt și momente în care îmi îngrop capul în nisip și-mi zic că nu-mi mai trebuie copii.

Nu-i grabă." Harry preferă, deocamdată, să se bucure de nepoții lui adorabili, Prințul George și Prințesa Charlotte, și speră că aceștia îl vor percepe ca pe un "unchi amuzant". "Nimeni nu vrea să fie plictisitor", a adăugat el amuzat.

Prințul a glumit și despre cât de des îi dezamăgește cu ținuta sa pe copii, în special pe cei din Statele Unite, care sunt mai familiarizați cu poveștile Disney. Cei mici se așteaptă ca el să se îmbrace ca un prinț de acum câteva secole, așa cum sunt ei prezentați în basme și în filme. "Nu ești un prinț, nu ești îmbrăcat ca un prinț, râzi de noi!", îi spun deseori cei mici.

"O să-mi pun o coroană și o capă și niște pantofi cu vârfurile în sus. Scot coroana!", a spus el zâmbind.

Desemnat, în decembrie, cel mai râvnit burlac din lume, titlu preluat de la starul hollywoodian George Clooney, Prințul Harry nu are, deocamdată, o relație asumată public. Potrivit unor tabloide, el s-a împăcat anul trecut cu fosta lui iubită, avocata Chelsy Davy, în vârstă de 29 de ani, cu care a avut o relaţie turbulentă, marcată de multe despărţiri şi împăcări, din 2004 până în 2010.

Harry s-a despărţit, în 2013, de o altă iubită, Cressida Bonas, după o relaţie care a durat doi ani.
Chelsy Davy este fiica unuia dintre cei mai bogaţi proprietari de terenuri din Zimbabwe, care deţine o fermă cu o suprafaţă de peste 1.200 de kilometri pătraţi, şi a întreţinut relaţii de afaceri cu mai mulţi politicieni controversaţi, notează Mediafax. Chelsy deţine din 2006 o diplomă în economie la Universitatea Cape Town şi din 2009 o diplomă în drept la Universitatea Leeds.


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod