Prețul libertății: Vincenzo acceptă divorțul dacă Antonia recunoaște adulterul

Cântăreața poate obține acordul soțului ei pentru încheierea căsătoriei și astfel să-şi oficializeze relaţia cu Alex Velea, căruia îi va dărui un copil.

Antonia a primit documentele privind custodia comună a fetiţei lor, Maya, semnate de Vincenzo Castellano. Acesta pune însă o condiție pentru a fi de acord cu divorţul: vedeta trebuie să recunoască faptul că a avut o relație în timpul căsniciei.

Ca să-i demonstreze că e dispus să-și respecte cuvântul, italianul i-a trimis şi actele semnate. "Ea mai trebuie doar să fie de acord cu divorţul din vina ei şi totul se va rezolva, aşa cum îşi doreşte. În ceea ce o priveşte pe Maya, ambii părinţi vor avea custodie comună, urmând ca fetiţa să figureze cu domiciliul în Italia până la vârsta de opt ani.

Vincenzo i-a semnat deja actele, chiar înainte ca ea să anunţe că este gravidă", a dezvăluit o persoană din anturajul lui Vincenzo, citată de ziarul Libertatea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 August 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod