Premieră. Claudia Pavel, compozitoarea noului ei single, „Touch Me”, alături de Mihai Ogășanu

Cântăreața invocă o iubire tandră în noul single.

Claudia Pavel a lansat single-ul „Touch Me”, pe care îl numește „un mix perfect de sound și sensibilitate”, single la care semnează – în premieră – linia melodică, alături de Mihai Ogășanu. Versurile sunt scrise de Claudia Pavel împreună cu Buppy Brown.

Melodia „Touch Me”, produsă de Mihai Ogășanu, este un pop dance cu elemente de reggae, în care cântăreața invocă iubirea calină, tandră. „Will you be there for me,/Will you comfort me?”, este refrenul melodiei, despre care cântăreața spune că o reprezintă în totalitate. „Am interpretat-o cum am simțit eu mai bine, sunt eu peste tot în această melodie,  mă reprezintă!”

„Touch Me” se poate urmări déjà pe platforma YouTube.

Videoclipul de imagine este semnat de Claudiu Stan, care s-a jucat cu tonurile calde pentru acest single. Stylingul pentru acest videoclip a fost asigurat de sora cântăreței, Paula Pavel, makeup artist cu studii la Cosmix School of Makeup Artistry în Miami (Florida). În realizarea stylingului Claudiei, Paula Pavel a folosit un makeup în culori nude naturale iar părul Claudiei a fost aranjat  în stilul „wet look”. Pentru videoclip s-au folosit multe branduri - Emilio Pucci, Christian Louboutin, Balmain, curea din piele de crocodil Philipp Plein, combinate cu piese vestimentare H&M și bijuterii ale unor creatori autohtoni, precum Pink Moss Bijoux și Tria Alfa.

În 2017, Claudia Pavel ține legătura cu fanii și prin intermediul blogului ei, ce se poate accesa la adresa www.claudiapavel.com.

„Touch Me” urmează single-ului „Hit the Dancefloor” și unei serii de trei melodii de dragoste: „Don't miss missing you”, „Privilege” și „Déjà vu”.

Claudia Pavel a colaborat cu artişti internaţionali ca Fatman Scoop, Ja Rule şi Dante Thomas, cu care a ajuns în topurile din întreaga lume, dar și cu nume sonore din industria muzicală românească, precum Marius Moga, Smiley, CRBL. Piesa „A guy like you” este cel mai recent feat internaţional, cu Dante Thomas. „Don't miss missing you” este „o poveste de dragoste gone wrong, dar în final mesajul e pozitiv – e ok să suferi, să ne acceptăm suferința, să nu ne fie frică să iubim din nou”, spune cântăreața. Legat de piesa „Privilege”, Claudia Pavel face o mărturisire emoționantă –  „Atunci când interpretez Privilege, mă gândesc la fiul meu”.

În 2014, Claudia Pavel  juca în thrillerul independent „Terapie pentru crimă”. În 2015, Claudia Pavel dubla pentru prima dată un personaj animat. Rolul de voce l-a obținut  în animaţia „Crăiasa Zăpezii”.

Claudia este artist exclusiv „Sprint Media Group”, din anul 2015.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod