Povestea tragică a lui Irinel Columbeanu: milionarul care a sărăcit!


Irinel, îmbrăcat extravagant la una din desele petreceri la care participa
Irinel Columbeanu a investit o parte din averea sa în proprietăţi imobiliare, apoi, a vrut să devină mare industriaş şi a luat credite de la bănci pentru a produce materiale de construcţii. A venit criza din 2010 şi a pierdut tot, averea sa transformându-se în datorii către bănci. Astăzi se judecă pentru a încerca să salveze ce mai poate fi salvat din proprietăţile imobiliare, dar sunt slabe speranţe.
Singura victorie a lui Irinel Columbeanu a fost cea prin care a câştigat procesul cu fosta soţie Monica în ce priveşte tutela fiicei lor, judecătorii au decis ca micuţa Irina să rămână alături de tată.
24 Septembrie 2015
 

Comentarii (25)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • viorica pe 30 Sep 2015, 21:28
    irinel....

    Asa se face ca oamenii se bucura de scarba altuia...fie el cine o fi...irinel columbeanu sau altul...De ce suntem atat de rai si invidiosi? Cum se poate sa fim atat de haini si sa nu intelegem ca lumea greseste des in viata...Fratilor, cautati-va de viata voastra si chiar daca il acuzati de ceva, aduceti-va aminte ca mai treb sa iertam...El acum are problemele sale...Sa ne dea Domnul sanatate si sa nu fim vipere...Viata e scurta..Si-apoi fiecare raspunde de faptele sale oricum...Nu fiti mari judecatori caci nu se stie ce va asteapta dupa colt...

    3
    2

  • Neo pe 25 Sep 2015, 15:27
    Un monstru turnator-comunist

    Exact o monstruozitate comunista. Fata il tradeaza....pitic si analfabet(Nu stie sa lege cateva fraze inteligibile).Asta promoveaza societatea romaneasca....o societate bolnava de fapt. Pt. cei care apreciaza o asemenea monstruozitate....e de inteles....asta e Romania noastra.Trist dar adevarat din pacate!

    4
    0

  • alex pe 25 Sep 2015, 10:14
    IRINEL

    Este bine ca macar nu a trecut ca gasca prin apa in viata! A avut TOT ce isi poate dori cineva in viata : bani , case , masini, plimbari si femei frumoase. Intrebati-va voi ce aveti sau la ce aspirati.Ramaneti doar cu niste comenturi ...

    2
    2

  • romanas pe 24 Sep 2015, 23:19
    sa moara capra vecinului !

    e multi si e prosti...si invidiosi...fomistilor...cred ca multi dintre voi ar vrea sa fie in locul lui...nu-i plingeti de mila si nu mai comentati aiurea in necunostinta de cauza...la munca bai!!!!!!!!!!!

    1
    6

  • Horea pe 24 Sep 2015, 22:54
    Povestea ...tragica(????) a lui Irinel

    Singura concluzie care se poate trage rezida intr-o veche vorba romaneasca : "DOMNIA SI PROSTIA SE PLATESTE "

    7
    1

  • Nicco pe 24 Sep 2015, 22:50
    Irinel

    A avut bani la discretie fara sa fi facut ceva destept. Prin modul de comportare si prin tot ceea ce a facut sa dovedit ca este un prostalau depravat. Poate ca va ajunge cu picioarele pe pamant in al doisprezecilea ceas: ca sa-si creasca civilizat fata nu are nevoie de avere, doar de cap si de bun simt.

    7
    0

  • DAN pe 24 Sep 2015, 21:08
    Despre traversarea strazii

    Unde este articolul?

    3
    0

  • M. pe 24 Sep 2015, 16:53
    Comentarii

    Atâţia idioţi comentează, de parcă ar exista anumite aşteptări de la eva.ro, din punct de vedere al calităţii... Ştiţi prea bine unde sunteţi.

    3
    3

  • grassu pe 24 Sep 2015, 16:40
    Unde este tragismul ???

    Unde este tragismul in povestea asta ? Fiu de nomenclaturist despre care se spune ca a facut bani prin devzalizarea unor banci ??? Avand atatia bani nu a facut decat sa isi bata joc de ei, cheltuind si mimand o viata de societate, o viata fericita ( de fapt o realitate paralele, un autism )...snobism cat cuprinde. Cu banii aceea putea deveni un capitalist adevarat, putea pune pe picioare afaceri profitabile unde sa munceasca si sa isi castige painea si altii, putea face si niste acte de caritate....Tragedia este ca banii au incaput asa cum au incaput pe mana unei astfel de nulitati. Isi merita soarta si sper sa ajunga si mai rau ! Tragedie este atunci cand un popr moare de foame si este facut sa plece din tara sa de o clasa de politicieni si securisti cu minte si suflet dupa chipul si asemanarea Irinelului...Sa va duceti toti dupa Ceausescu, manca-v-ar sa va manace ce e mai rau pe lumea asta ! Ca ala a facut prin bratele nostre si prin sudoarea parintilor nostrii, si voi ati venit si ati furat si ati demolat tot !

    17
    0

  • alex pe 24 Sep 2015, 16:35
    mizerie

    O mizerie de articol.nu l-am citit pe tot dar stiu ca este scris de un copil ce atunci visa la un Mercedes si astazi are o Dacie in rate.Sa nu credeti orice mizerie scrisa de orice individ bolnav presupus cunoscator si informator.

    13
    5

  • Constantin Larion pe 24 Sep 2015, 15:16
    IRINEL COLUMBEANU

    POVESTEA TRAGICA A LUI IRINEL COLUMBEANU ESTE CA S-A NASCUT. NASCUT DINTR-UN TATA COMUNIST CARE A PROSPERAT IN VIRTUTEA CORUPTA A NOMENCLATURII COMUNISTE, ACEST GUNOI DE OM NU A FOST DECAT UN PARAZIT SOCIAL CARE NU A FOST IN STARE SA FACA NIMIC SI NICI NU VA FI .... CU ALTE CUVINTE UN JEG DE OM CA MULTI ALTII APARUTI IN TARA ASTA DUPA 90.

    16
    2

  • petremihai pe 24 Sep 2015, 14:00
    Si acum ce

    Trebuie sa ii plangem mila astuia? Saracul, ce tragedie, daca a ramas fara bani a ramas pentru ca e prost de duduie si nu a stiut sa tina de ei, dar asa e cand ai bani nemunciti, nu prea te intereseaza de ei. A ajuns in sapa de lemn? Sa se duca sa munceasca. Vad ca mai sunt niste persoane care ii plang de mila, vai si amar de tara noastra daca am ajuns sa compatimim un terchea berchea, egocentrist, hot, evazionist si pedofil pe deasupra. Luati-l voi acasa daca va arde grija de el, hraniti-l dar atentie daca aveti vreo minora ca e posibil sa se indragosteasca de ea. Astfel de articole provoaca scarba imensa, "jurnalismul" nu cred ca poate ajunge mai jos de atat.

    28
    2

  • Cat pe 24 Sep 2015, 12:47
    Irinel Columbeanu si mitocania ziaristilor

    Articolul asta nu face decit sa ilustreze caracterul slugarnic-rauvoitor a unora din presa. Sa fi scris articolul asta intepator acu' 15-20 de ani si poate, poate il apreciam cumva. Acum , e cam tirziu.

    13
    4

  • ovidiu pe 24 Sep 2015, 12:29
    fals..

    Batrane, ce/ai scris aceste randuri....nu identifica, "omul" de succes, Irinel....cu barbatii adevarati.....daca tu consideri, ca aceasta progenitura, este asa numitul, Trump de Garla, numita Dambovita....ai dreptate, intr/o anumita masura...cei ce locuiesc pe malurile, garlei, mai sus numite, daca vor, il pot lua model de viata.......si poate, Tu........noi , restul, care avem alte masuri in viata, ne consideram jigniti, profund...de aceasta asociere nefericita....mai reflecteaza, cand scrii....si semneazat/eeeeeee...sa te recunoastem intre cei ce se plimba pe faleza, Garlei

    10
    0

  • Taraxacus pe 24 Sep 2015, 11:49
    Mi-e greață

    ”Irinel Columbeanu a fost vreme de un deceniu simbolul bărbatului de succes din România” Cum să fie pitinocul ăsta cu umerii înguști și cu capul mare, cu fața lui de caricatură un simbol al bărbatului? Orice bărbat mai înalt de 1,6 m arată mai bine ca el... Mare ca cat de afacerist și om de afaceri, un securist de 2 lei fiu de alt securist... tac-so era seful protocolului în CC încă din vremea lui GhGhDej... a venit revoluția și primul lucru pe care l-a făcut a băgat telefoane Alcatel în CC, ministere și toate fabricile din țară la care a mai contractat si centrale digitale... mare afacerist cu telefonia.... asa se prezenta, mare afacerist de succes... s-au terminat contractele cu statul, s-a dus si succesul afaceristului... având bani și-a tras o pițipoancă fiindcă nu se uita nici dracu la el de aia până la revoluție a rămas neînsurat, în vremea lui Ceașcă circula cu un Trabant așa mare afacerist era, n-a muncit în viața lui. Având bani a dat anunț caut femelă pt ca sa-mi fac urmași să aibă cine-mi moșteni averea... a cautat și a găsit o proastă care pt bani i-a turnat un plod și apoi l-a părăsit ca în timp ce o fu tea a făcut AVC (accident vascular cerebral) și i-au spus medicii că la următorul fu tai va rămâne paralizat sau va crăpa. Cum puteți să faceți din asemenea scursuri penale niște vedete despre care să mai și scrieți, chiar nu aveți limite, pt bani faceți orice, o și sugeți, așa cum s-a filmat cacațel columbeanu ca-i dădea m ue într-un restaurant nevestei lui...

    26
    0

  • vomix pe 24 Sep 2015, 11:01
    inutil

    hm...un batranel fara minte...chiar a crezut ca-i asa irezistibil incat sa-l placa si sa se indragostesca lulea niste pitsipoance?mie mi-e si sila dar...si mila .visul a luat sfirsit..

    24
    0

  • Apopei Dumitru pe 24 Sep 2015, 10:59
    Irinel Columbeanu

    Mai fratilor. Daca i s-ar fi intamplat lu nea gica fierarul din comuna ..... nu ati fi discutat atata. Insa voi nu il judecati pe Irinel ci judecati imaginea, averea, nevasta, deciziile lui pt ca era o persoana cunoscuta. Eu nu il plac nici pe Irinel nici pe voi. Pt ca in loc sa se discute despre problemele reale ale tarii. va intereseaza mai mult ce face gaina in curtea vecinului. De mic am vazut asta la romani si acum mare vad ca nu sa schimbat nimic. tot va freaca grija de viata altuia cand majoritatea dintre noi ar trebui sa ne gandim la bunastarea noastra. nu a altuia

    6
    5

  • geo pe 24 Sep 2015, 10:52
    irinel

    Prin anii 70 era o pasta de dinti numita IRINEL ... oricum, ceva cheag mai are, sa nu-i plangem de mila !

    8
    1

  • Eleny pe 24 Sep 2015, 10:22
    irinel columbeanu....

    ce simbol !!??? ma faceti sa rad, un barbat de doi lei care s-a lasat tarat in diverse si cu diverse femei fara complexe si asa a ajuns in atentia presei mondene ; i s-a acordat prea multa atentie si gratie tatalui sau care a avut o functie pe timpul comunistilor, nimic spectaculos , ba dimpotriva, nu este un exemplu de urmat nici pe departe

    25
    0

  • Eusebiu pe 24 Sep 2015, 10:18
    Hai sa fim seriosi!

    Cum sa fi fost Irinel, pentru un deceniu, simbolul barbatului de succes din Romania??!!! In primul rand ca nu era printre cei mai bogati romani. In al doilea rand ca era un pic mai inalt decat clanta de la usa. Iar in al treilea rand ca era suficient de in varsta ca sa nu mai prezinte importanta ca si barbat. Majoritatea barbatilor cu bani, sau cu putere politica din Romania se culca cu minore, ca sunt o gramada de fete care au burta lipita de spate de foame pe aici, dar doar el a inceput sa se si casatoreasca cu ele. Era in atentia presei pentru ca era privit ca un clown. Se radea de el, ca de Behecali. De asta era tot timpul prin ziare si pe la televizor, nu ca ar fi fost el cel mai "simbol" de barbat feroce. Tin minte ca nunta lui cu parapantista aia s-a ras cu lacrimi pe la toate emisiunile. Parca se casatorea un bloc cu patru etaje cu o macara turn.

    24
    0

  • TURCU OLIMPIA pe 24 Sep 2015, 09:45
    NU ARUNCATI SI IMPROSCATI CU NOROI

    Cand D-l COLUMBEANU ERA CINEVA toata presa il ridica in slavi, il idealiza....acum cand are o situatie grea il ponegriti.....PACAT ....e un suflet....a gresit indragostindu-se de un copil ...pe langa el.....o PROFITOARE CARE I-A DISTRUS VIATA....DOAR O BUCURIE I-A DAT.-FETITA MINUNATA....UN INGER.Tot respectul pentru lupta dusa de TATA care a crescut-o. Sufletul acestui OM ranit are nevoie acum de mangaiere si incurajare nu de ce-i faceti VOI- ANUMITI DENIGRATORI. Daca nu aveti un pic de suflet ....atunci lasati-l in pace sa-=si duca crucea....BUNUL DUMNEZEU IL VA AJUTA.....SA NE RUGAM PENTRU EL. TRAGEDIA MEA A FOST A MEA DARE NU MI-A DUS NIMENI CRUCEA....NICI A DANSULUI N-O DUCEM NOI....CU TOATE CA II DORESC SA GASEASCA CEL PUTIN ACUM O PERSOANA CU O INIMA DE AUR CARE SA-I FIE APROAPE.....ARE NEVOIE CA DE AER. VA UREZ DIN SUFLET TOT BINELE DIN LUME, STIMATE DOMN!NU UITATI:"Când o usa a fericirii se închide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atât de mult la usa închisa ca nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi." - Hellen Keller

    5
    21

  • MânăLungă pe 24 Sep 2015, 09:21
    La muncă

    De când s-a pensionat ta-su îi merg afacerile prost, afaceri care le-a avut doar cu statul, și ta-su avea 1000 de ani și nu mai pleca din minister, acum poate să se ducă la muncă cinstită că sigur n-o să facă otită, se caută necalificați pe șantier

    15
    2

  • C.D. pe 24 Sep 2015, 08:56
    imagine denaturata

    Acest articol prezinta faptele intr-o lumina denaturata, in favoarea individului I.Columbeanu. Fost adolescent "de bani gata", traieste si in prezent din sporirea banilor furati de catre parinti (comentariul carolinei pistrit, contine greseli gramaticale dar mult adevar). Este un notoriu al lumii infractionale de unde si-a "racolat" si nevasta la vremea aia minora. Nu practica nici o profesie, nici nu a practicat vreodata. O celebritate "de canal", cheltuitoare pe moravuri , fara un aport memorabil in societate.......

    24
    0

  • ALEXANDRINA LUCESCU pe 24 Sep 2015, 06:56
    COLUMBEANU

    Nu-mi place sa comentez pentru ca nu citesc stiri de genul acesta, am citit titlul si sunt indignata de ce srciu ziarele. Romani faceti 'cheta ' pentru saracul Columbeanu.

    14
    2

  • carolina pistrit pe 24 Sep 2015, 04:07
    irinel columbeanu

    prosteala,sarma,a furat parintii sa nu-i lipsesca nimic.

    6
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod