Povestea de dragoste dintre Iulia Vântur şi Salman Khan. Cum a început?

Cel mai cunoscut actor de la Bollywood, indianul Salman Khan, a venit duminică în România, pentru a filma o nouă peliculă, „Jai Ho“.

Celebrul actor a aterizat pe Aeroportul Otopeni, iar la Băneasa era aşteptat de un elicopter care l-a dus direct la Sibiu, acolo unde au loc filmările filmului. Potrivit celor de la WOWbiz, starul s-a întâlnit la aerodromul particular de la Băneasa cu Iulia Vântur, care a venit cu maşina personală până la uşa elicopterului, îmbrăcată într-un palton alb cu negru şi cu capul acoperit! Frumoasa blondă s-a urcat alături de Salman Khan în elicopter şi au decolat spre Sibiu.

Cu toate că cei doi neagă că ar avea o relaţie, Iulia şi Salman s-au cazat la Sibiu în acelaşi hotel.

Întrebat despre relaţia cu frumoasa blondă care face senzaţie în “Ringul Visurilor”, de la “Dansez pentru Tine”, actorul a admis că el şi Iulia sunt foarte apropiaţi. “Eu şi Iulia suntem prieteni buni. După ce termin filmările, dacă timpul îi va permite, ne vom vedea la Bucureşti”, a afirmat Salman Khan, neştiind că jurnaliştii români au aflat că Iulia Vântur este şi ea la Sibiu.



Iulia Vântur a vorbit şi ea despre Salman Khan, fiind luată la întrebări de Cătălin Măruţă, însă diva a fost foarte secretoasă.

Blonda nu a recunoscut că s-ar fi văzut cu Salman Kahn la Sibiu: "Eu cred că se simte bine în România". Când prezentatorul emisiunii de la PRO a întrebat-o despre întâlnirea cu actorul indian, Iulia s-a limitat în a spune: "Aoleu... Măruţă, Măruţă".

Primele informaţii despre o presupusă idilă între Salman Khan şi Iulia Vântur au apărut în presa indiană în luna mai a acestui an. Zvonurile au venit într-o perioadă în care Iulia Vântur îşi luase concediu de la Pro TV, pe care l-a prelungit însă mai mult decât ar fi vrut şefii ei.
Din această cauză, vedeta a rămas fără postul de prezentatoare a ştirilor de dimineaţă din weekend.

Iulia Vântur şi Salman Khan s-au cunoscut în urmă cu doi, însă abia în acest an cei doi au format un cuplu. Presa din India a scris chiar că Iulia şi Salman se pregătesc de căsătorie, informaţie dezminţită de cele două vedete. Mai mult de atât, văzând cât de mediatizată este relaţia fiului său, tatăl lui Salman Khan i-a cerut actorului să încheie cât mai repede posibil relaţia cu românca.



După insistenţele tatălui său, Salman Khan le-a spus reporterilor chiar că nu o cunoaşte pe Iulia Vântur, deşi în presă apăruse poze cu cei doi.

„Iulia, cine? Ce? Ştii, am citit mult despre acest lucru, de fapt, mai mult decât atât, am auzit mult prea multe despre acest lucru eu însumi. Din nou, ce?“, a fost răspunsul ciudat pe care l-a dat Salman Khan atunci când a fost întrebat de jurnaliştii de la Hindustan Times dacă are o relaţie cu Iulia Vântur.

20 Noiembrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod