Photoshop şi Mr. Bean, o combinaţie fatală! 25 de imagini de tot râsul

Cum ar fi să vezi personaje din filme cunoscute sau picturi celebre cu o altă faţă, şi nu oricare, ci a lui Mr. Bean. Cu ajutorul Photoshop-ului s-au făcut câteva combinaţii de tot râsul!
Celebrul Rowan Atkinson "Mr. Bean" este recunoscut pentru expresivitatea sa şi trece drept una dintre cele mai amuzante feţe din toate timpurile. Mimica lui este imbatabilă, nici nu trebuie să aibă foarte multe replici, însă reuşeşte să stârnească hohote de râs de fiecare dată. Chiar dacă l-am putut vedea pe Rowan Atkinson şi întruchipând un rol serios, cel al comisarului Maigret, în serialul adaptat după cărţile lui Georges Simenon, nu ai cum să nu îţi vină în minte câte o grimasă haioasă pe care te aştepţi să o facă dintr-un moment în altul.


Aceste fotografii făcute cu ajutorul Photoshop-ului au reuşit să stârnească hohote de râs în rândul fanilor din întreaga lume. Mai mulţi pricepuţi în ale Photoshop-ului au prelucrat personajele din filme şi picturile celebre, înlocuind feţele cu diverse grimase pe care le face Mr. Bean. Unele dintre aceste fotografii sunt atât de bine realizate încât te prăpădeşti de râs!

Foto: boredpanda.com
30 Octombrie 2017
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ilidia pe 12 Oct 2017, 13:50
    mascarici

    Este un mascarici numai bun pentru cei redusi mintal...

    0
    0

  • ilidia pe 1 Apr 2017, 12:24
    si..

    Un "mascarici", nu actor...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod