Pepe s-a însurat din nou. O nuntă controversată, în direct la TV

Cântăreţul şi Raluca Pastramă au spus "da", în faţa ofiţerului stării civile, Cristian Piedone, iar naşi de cununie le-au fost Andra şi Cătălin Măruţă.
Cântăreţul şi Raluca Pastramă au spus "da", în faţa ofiţerului stării civile, Cristian Piedone, iar naşi de cununie le-au fost Andra şi Cătălin Măruţă. Mult aşteptata nuntă dintre Pepe şi iubita sa, Raluca Patramă, a avut loc, ieri, într-un local din Bucureşti.
 
Şi pentru că legea prevede că un mariaj se poate încheia doar în sediul serviciului de stare civilă, fericitul cuplu a semnat actele la Casa de Căsătorii a Sectorului 4, în jurul orei 15.00. Mai pe seară, ceremonia a fost refăcută de primarul Cristian Popescu Piedone, într-un restaurant special amenajat pentru acest eveniment. Naşi le-au fost Andra şi Cătălin Măruţă, iar petrecerea a fost transmisă, în direct, la TV.
 
 
Crema lumii artistice 
Peste 300 de invitaţi au petrecut, aseară, alături de Pepe şi Raluca. Liviu Vârciu, Adrian Enache, Adi Minune, Oana Roman, Andrei Ştefănescu şi Kamara (Alb Negru), Ştefan Stan, Dragoş Chircu sunt doar câţiva dintre prietenii care s-au bucurat alături de fericitul cuplu. Petrecăreţii au dansat până în zori şi s-au delectat cu muzică bună şi bucate alese: somon afumat cu capere, pastramă de vită, salată de crudităţi şi multe altele.
Mirii au ales să se îmbrăce în alb. Raluca a purtat o rochie superbă, cu spatele gol, creaţie Dana Budeanu, iar ginerică a îmbrăcat un costum Adina Buzatu. Şi pentru ca evenimentul să se desfăşoare în cele mai bune condiţii, Pepe a angajat 15 bodyguarzi care au asigurat paza.  
 
 
Poze indecente, cu mireasa 
Pregătirile de nuntă nu au fost lipsite de scandaluri. Cu o zi înainte de marele eveniment, au apărut nişte poze compromiţătoare, în care Raluca poza goală. Mai mult, Pepe a spus că i s-au cerut bani pentru ca fotografiile în care viitoarea soţie apare goală să nu ajungă la presă."Nu-i nimic complicat. Raluca e o fată cuminte. S-au încercat fel de fel de lucruri. Manevra asta este coaptă de vreo două luni. Unora nu le convine că m-am cuplat cu Raluca. Unele prietene ale ei sunt geloase", a spus Pepe.
 
"Eu am cunoscut-o în iulie. Avea 20 de ani. După trei luni de când ieşeam împreună, am constatat că era virgină. A avut un prieten la 17 ani, ca orice domnişoară, dar nimic important, iar de aproape trei ani n-a mai avut pe nimeni. Raluca şi-a făcut fotografii nud, singură, acasă în oglindă. Şi-a pus silicoane şi s-a pozat în oglindă. Povestea urma să apară probabil în ziua nunţii, să ne strice cununia", a mai spus Pepe.
 
 
Oana nu crede în această căsătorie 
Fosta soţie, Oana Zăvoranu nu s-a putut abţine nici măcar în ziua nunţii să nu comenteze la adresa tinerilor însurăţei. "Nu le dau 365 de zile împreună! Nu cu un copil, cu 10 copii! Pentru că e o căsătorie forţată, unde nu există dragoste, compatibilitate, înţelegere, ci doar înşelăciune din partea ei, care i-a spus că e borţoasă când nu se mai putea face nimic, şi răzbunare prostească şi distructivă din partea lui, pentru a arăta lumii cât de fericit şi de împlinit e el la nici un an de la despărţirea de mine”, a spus Oana.
 
Mai mult, Zăvoranca susţine că Pepe încă se gândeşte la ea şi că nu o va uita atât de uşor. "După emisiunea în care am lăcrimat, mi s-a transmis că Pepe a fost extrem de bulversat şi timp de câteva ore nu s-a putut vorbi cu el. Pe el nu-l lasă indiferent că eu am recunoscut că el îmi lipseşte uneori şi că aş fi dorit să rămânem prieteni, şi nu duşmani”, spune vedeta.
Oana şi Pepe au divorţat în iunie 2011, după 5 ani de căsnicie şi 8 de relaţie. Despărţirea nu a fost una amiabilă, ci una cu scandal, un divorţ care a ţinut prima pagină a ziarelor pentru o bună perioadă de timp. Cântăreţul a prins-o pe Oana cu un alt bărbat, iar ea a recunoscut că şi-a înşelat bărbatul. 


maria-ionescu
19 Aprilie 2012
 

Comentarii (21)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Franzela Feliata pe 25 Apr 2012, 14:47
    intoxicaţie

    când o să scăpăm de cuiburile(clanurile)astea de ciori+balcanismele de lor?

    2
    1

  • marci pe 21 Apr 2012, 21:19
    pepe si raluca

    bravo pepe esti tare las-o pe oana sa viseze pe tudy incontinuare,rusine din partea ei sa vi pe un post de televiziune si sa spui ca daca te-a inselat asta nu insemna ca nu te m-ai iubeste, atunci daca te-a iubit cu adevarat dece a facuto e penibila aceasta oana sa facut de rusine ride o tara intraga,e bolnava saraca....

    1
    1

  • alis pe 21 Apr 2012, 00:33
    numi place

    imi placea mult mai mult cuplul PEPE si OANA..

    6
    2

  • Laledagda pe 20 Apr 2012, 23:17
    13 ani sunt o viata de om ...

    sincer va zic fratilor,in viata asta multe intampini si prin multe tre sa treci deci mai are rost sa va spun ca pe zavo si pe pepe ii leaga un trecut de 13 ani?poate a scoso pe ea din peisaj dar acei ani petrecuti impreuna never!toti o stim pe oana cat e de temperamentala si greu de inteles sa nu o fac mahalagioaica caci are si ea cv care chiar imi place la ea nuj ce inca da stiu ca are ...deci a iubito sio iubeste ,pepe...si poate regreta ca sa ajuns aici si el ca si ea de altfel.cei drept cucoana zavo a cam exagerat cu fazele care i lea facut in ultima vreme si asa dar eu cred ca dak ar fi lasato pe fata asta raluca in pace...ar fi fost mai bn siar fi gasit si ea un gajiu pe masura ei si gata o sa sufere si ea si poate nu merita .ca mie mi sar rupe sufletu sa stiu despre barbatu meu ca traieste cu mine si cu mintea la fosta....eu cred ca zavo si pepe sunt un cuplu nu pepe si raluca ,,,

    6
    0

  • NONA pe 20 Apr 2012, 22:06
    nunta mare in SHATRA!

    pastrama asta urata ca naiba i-ar face multi puradei lui Pepitza,dar treaba cred ca nu v-a sta asa...PEPITZA o sa recurga la o manevra bahica in cazul in care mai vrea alte progenituri,ca traz....zau ca nu cred ca i se mai ridica cand o vedea ,,pravalita''in pat pe zgaroaica..ha,ha..mai bine o lua pe oana roman !

    4
    3

  • liliana pe 20 Apr 2012, 17:51
    dezgustator

    nu sunt fan PEPE ,dar nici nu pot fi de acord cu ceea ce spun OANA si Mama ei,,nu le pare rau ,dar folosesc numai cuvinte urate la adresa Ralucai...mama ei nu stiu ce vrea ?daca nu l-a vrut pe Pepe ,de ce nu se bucura ca a ramas fiica sa singura?iar OANA sa nu uite ca pe cel pe care ea zice ca l-a iubit,in urma cu cateva luni il desfiinta...nu-i frumos!macar din orgoliu si nu ar fi trebuit sa iasa si sa dea asemenea interviuri de regret..

    6
    2

  • eva pe 20 Apr 2012, 15:45
    Pepe si Raluca

    Erau veseli, bucurosi si fericiti ! Le doresc Casa de piatra! si La multi ani fericiti !

    4
    4

  • dana pe 20 Apr 2012, 15:07
    asa repede inca o casatorie

    ...Un om care a iubit atat de mult o femeie, asa cum singur a afirmat Pepe, nu avea cum sa se indragostesca cu adevarat de alta intr-un timp atat de scurt! O poveste fortata, fara incarcatura emotionala, sa dea Domnul sa-i fie bine!

    7
    2

  • Dany pe 20 Apr 2012, 02:13
    Intr-o zi...

    Cat de frumosi sunt Pepe si Oana...si fericiti la acea vreme! Never look back! Unless you're planning to go that way !

    5
    5

  • dorel pe 20 Apr 2012, 01:19
    etnia

    Da a fost o nunta ca n povesti, unde toata floarea etniei rrrome a participat de la mire la nasa etc. Superb! Emotionant pana la lacrimi ca o doina de a lui Dumitru Farcas.

    2
    4

  • cirebica pe 19 Apr 2012, 21:21
    anonim

    Daca nu era tiganul de Maruta nas cu tiganca Andra, nu se facea atata reclama la nunta lui Pepe.A vrut sa-i demonstreze Oanei de ce e in stare.Ca toata lumea, imi dau si eu parerea, Pepe nu parea fericit.Primul dans e al mirilor, ori el dansa intr-o parte si mireasa cu nasa in alta parte.Nu s-a prea ocupat de ea, mai multa atentie a dat invitatilor decat miresei.A fost o nunta de tigani si era de asteptat sa-si ia o fata de etniea lui.Iii doresc casa de piatra si multi copii.

    11
    3

  • scumpik4u pe 19 Apr 2012, 15:05
    Pentru Dana

    Draga Dana, Oana s-a impacat de mult cu mama ei se vede ca nu stii aproape nimic despre ea, dar totusi indraznesti sa iti dai cu parerea

    5
    4

  • angelika pe 19 Apr 2012, 11:19
    pepe e schimbat

    Pepe nu are aceeasi bucurie afisata ca la prima nunta, s-a iubit cu oana o stie o tara intreaga. Dar cum a fost capabil sa iubeasca odata de ce nu ar face-o si a doua oara? Si referitor la faptul ca nu pare fericit ca nu tine mireasa in brate, e zavo o tinea acum 6 ani cand pepe era un pepito mai tinerel si era la prima nunta. Oarecum atitudinea lui e explicabila avand in vedere ca s-a maturizat si stie ca o casatorie nu uneste un cuplu pe viata, deci e o simpla hartie.

    12
    4

  • dana pe 19 Apr 2012, 10:53
    Felicitari Pepe! Era timpul, Dumnezeu te iubeste.

    Ani la rand am privit si nu am inteles relatia Pepe-Oana Zavoranu. Erau din... "filme" diferite. Ma asteptam la aceasta reactie din partea Oanei. Saraca (ca'i saraca cu duhul), nu-si va mai gasi linistea. In locul ei m-as impaca cu Marioara, cum ii spune ea pt ca mama ei chiar o iubeste, o cunoaste si ii vrea binele. Asta as intelege in locul Oanei. Este o femeie frumoasa si desteapta, increzuta si rasfatata care are frustrari datorita asteptarilor mari, nerealiste. Imi pare rau de Oana chiar daca concluzia mea este ca are in viata ei... exact rezultatul propriilor ei actiuni (cum spun eu: nu poti face ciorba de perisoare fara perisoare ca-ti iese de legume. Nu poti pune in viata ta mizerie si ura si sa ai asteptarea ca cei din jur sa-ti accepte toate toanele fara a avea ceva de zis. Iar pt Pepe si familia lui (chiar si pt noua sotie) ma mucur... nemasurat de mult. Pepe chiar merita!!!

    7
    7

  • Carla pe 19 Apr 2012, 10:18
    ...

    Am vazut cateva secvente la tv. Pepe, departe de a parea fericit. Pai la nunta ta cu o femeie tanara ar trebui sa fii topit si dragostea sa se vada in ochi, dar el ascundea o oarece nervozitate si tot cauta sa fuga de mireasa, penibil, mireasa dansa cu nasa!

    12
    6

  • alabala pe 19 Apr 2012, 10:09
    toti va dati cu parerea

    Ia mai lasati-l frate in pace pe Pepe , o-ti fi si voi din clanul mama omida de stiti tot.Daca e fericit sau nu e problema lui ,voi nu a-ti auzit ca pofta vine mincind ? "omizilor"

    15
    9

  • marga pe 19 Apr 2012, 07:46
    xxxxxx

    Nici eu nu sint deacord cu Mada ai venin in suflet cum poti sa judeci oamenii numai ca ai avut sansa sa pleci din tara si de ce mai faci comentarii de mahalagioaica daca iti pare bine ca ai plecat departe de tara. Nu trebuie sa stii tu cit este Pepe de fericit iar ca Raluca nici pe departe nu este muma padurii. Si acea tara a fost si tara ta odata si poate ca ai parasito de putina vreme de vorbesti asa .Ai venin in suflet fetito esti ca o vipere.

    10
    6

  • ALINA pe 19 Apr 2012, 07:03
    tot pt Mada

    Mada sa spui despre o femeie gravida MUMA PADURII ......nu am cuv ...oare tu ai fost gravida????femeile gravide sunt cele mai frumoase femei....eu una i vad doi frumosi si le doresc tot binele din lume ,sanatate maxima si un copil sanatos

    14
    4

  • alina pe 19 Apr 2012, 06:47
    pt.mada

    Mada ...rusine... indiferent cat de fericita esti tu ??? pe unde esti !!pacat ca faci parte din cei care au uitat de unde au plecat si ca uitatzi ca cei mai importantzi ani ....ani care v au dat aripi i ati trait in tara in care iti este acum rusine .... si eu sunt plecata departe da asa cum este tara noastra, este a nostra buna rea eu o IUBESC cu toata nebunia ei ....nu uita ca pe certificatul tau de nastere este trecuta tara de origine ROMANIA..sanatate si fericire maxima acolo unde esti .......

    19
    7

  • gina pe 19 Apr 2012, 01:37
    Pepe si Raluca

    Mada,acea tara este locul unde ai venit pe lume,lasa comentariile de doi lei cu fericirea ta ....in alta ordine de idei ai inclinatii de mahala ,

    12
    7

  • Mada pe 19 Apr 2012, 01:12
    Se vede ca Pepe nu este fericit

    Eu l-am admirat din totdeauna pe Pepe dar de data asta nu-i tin parte, ptr ca se vede pe chipul lui cit de ingindurat este si cuvintele frumoase aduce la adresa sotiei actuale (muma padurii) sint goale. Aici ii dau mare dreptate Oanei, pe care niciodata nu am agreeat-o. Circ tiganesc, ce altceva mai poate exista in aceea tara. Sint fericita ca sint departe, foarte departe de Romania. Pacat ca spun acest lucru dar asta este realitatea.

    33
    22

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod