Pedofilul de la OTV: Doru Iuga, obsedat de sex cu minori

6 Iulie 2011
Doru Iuga (33 de ani) a fost directorul postului de televiziune OTV, popular şi contestat pentru agresivitatea şi scandalul pe care-l promovează constant. Proprietarul e Dan Diaconescu, un realizator de emisiuni tabloide, milionar în euro şi cu mari ambiţii politice.
Doru Iuga (33 de ani) a fost directorul postului de televiziune OTV, popular şi contestat pentru agresivitatea şi scandalul pe care-l promovează constant. Proprietarul e Dan Diaconescu, un realizator de emisiuni tabloide, milionar în euro şi cu mari ambiţii politice.

Iuga este implicat într-un caz de pedofilie, fiind acuzat că era clientul unei reţele de proxeneţi care plasau minori pentru orgii sexuale.
Din reţea fac parte cel puţin 20 de persoane printre care un om de afaceri din Germania, Klaus Zander, un fotbalist şi un politician. Identitatea ultimilor doi rămânând secretă până la această oră.

Despre Doru Iuga se ştia că e gay, deşi n-a recunoscut niciodată public acest lucru. Chiar ascundea orientarea lui sexuală, aceasta fiind dezvăluită de un travesti celebru în lumea mondenă, Naomi.

Dan Diaconescu a ales, pentru a spăla imaginea distrusă a postului său de televiziune, să facă o declaraţie şocantă: ”Pentru ce a făcut, Doru Iuga ar trebui să fie împuşcat!

Arestarea


Conform Mediafax: ”Membrii reţelei racolau, de obicei, tineri din medii defavorizate, inclusiv minori fără adăpost şi le găseau clienţi pentru a se prostitua. Odată ce tinerii începeau să câştige mai mulţi bani, ajungeau să ceară ei înşişi să le fie găsiţi clienţi şi să fie transportaţi de proxeneţi la locuinţele acestora. Majoritatea tinerilor racolaţi sunt din Bucureşti şi din judeţul Ilfov.


Foto: Doru Iuga, director de programe la OTV

Poliţiştii şi procurorii i-au audiat, printre alţii, pe Doru Iuga, director de programe la OTV, omul de afaceri german Klaus Zander, omul de afaceri român Andrei Staicovici, precum şi un fotbalist român, care are calitate de martor.

În acest dosar, procurorii Parchetului Capitalei fac cercetări privind infracţiuni de proxenetism şi prostituţie masculină, fiind vizate 27 de persoane. Pentru prinderea suspecţilor au fost efectuate percheziţii în Bucureşti şi judeţele Ilfov, Constanţa, Maramureş şi Giurgiu.

Acţiunea a fost declanşată în urma constituirii unui dosar penal la Parchet vizând infracţiuni de proxenetism şi prostituţie masculină. Toate persoanele implicate în acest caz sunt bărbaţi care aveau fie rolul de proxeneţi, fie se prostituau, fie erau clienţi. Unii dintre aceştia erau proxeneţi, dar se şi prostituau, iar alţii sunt suspectaţi inclusiv de racolare de minori şi act sexual cu un minor.

Surse judiciare au declarat că Doru Iuga, director de programe la OTV, ar fi unul dintre clienţii reţelei vizate în anchetă, el nefiind acuzat de proxenetism.”

Martorii


Declaraţiile unor minori folosiţi de pedofili pentru sex:La începutul lunii august 2010, mă aflam cu un amic de-al meu, pe care îl cunoscusem în magazinul Unirea, la ultimul etaj la jocuri şi i-am cerut telefonul ca să-l sun pe „Adi BMW”. L-am sunat pe „Adi BMW” şi i-am zis că vreau să vorbesc ceva cu el. În aceeaşi noapte am vorbit cu „Adi BMW” de pe acelaşi număr şi i-am spus acestuia că am nevoie de bani şi să îmi găsească unul sau doi barbaţi cu care să întreţin relaţii sexuale. A  venit după scurt timp cu iubitul lui, care ştiu că era fotbalist la Dinamo la echipa a doua şi am mers împreună cu ei cu o maşina la Snagov, unde Adi m-a prezentat unui cetăţean străin pe nume Klaus Zander. Mi-a oferit 250 de lei pentru a întreţine relaţii sexuale cu mine, iar eu am acceptat. Noi doi am mers într-o cameră, iar Adi cu iubitul lui în altă cameră. Cu Klaus am întreţinut raporturi sexuale orale şi anale.
Despre Klaus, pot preciza că acesta întreţine relaţii sexuale cu băieţi minori la vila sa din Snagov, iar o parte dintre băieţi sunt aduşi de Adi BMW
.”, a declarat un adolescent de 16 ani în faţa procurorilor.

Am început să practic prostituţia cu persoane de acelaşi sex în vara anului 2010, prin intermediul lui „Adi BMW”, care îmi intermedia întâlnirea cu diferiţi clienţi.  Printre aceşti clienţi s-a aflat şi Doru Iuga, pe care l-am cunoscut într-un club, în urmă cu aproximativ 9 luni, când aveam vârsta de 15 ani. Doru Iuga m-a întrebat dacă sunt homosexual, eu i-am răspuns că da, şi el mi-a oferit 100 de lei să merg cu el acasă. Am ajuns la apartamentul acestuia şi am întreţinut relaţii sexuale orale. După aceea, am stat de vorbă şi din discuţii, el mi-a spus că îl cunoaşte si pe fratele meu. Ştiu că fratele meu a întreţinut relaţii sexuale de mai multe ori cu Doru Iuga.  Precizez că apartamentul unde am fost la Doru Iuga se află la etajul 4, cum urci scările, apartamentul din mijloc. În cluburi l-am văzut de mai multe ori pe Doru Iuga, acesta fiind însoţit aproape de fiecare dată de câte doi-trei băieţi tineri”, a povestit un alt adolescent de 16 ani.

Din declaraţiile celor doi minori reiese clar că atât Doru Iuga, director OTV, cât şi omul de afaceri german erau abonaţi la sexul cu puştii care trăiesc pe stradă.
Arestările sunt rezultatul unei anchete în cazul unei crime din anul 2004 în care cadravul unui copil a fost găsit pe marginea drumului în comuna Ciolpani din apropierea Bucureştiului. Crima a şocat întreaga ţară, iar criminalul nu a fost prins până la această oră.

Se bănuieşte că o persoană care face parte din această reţea de traficanţi de minori are legătura cu acea oribilă crimă.


Cum se plasau minorii


Interceptare telefonică din dosarul traficanţilor de băieţi:

SCOOBY: "Bine. Uite, îmi vin patru bebeluşi de 18 ani, 19 ani... pregătiţi pentru Snagov şi calitate ce mi-ai cerut. Ca să poţi să-mi dai 2 milioane."

STAICOVICI ANDREI MARIUS: "Da. Da' nu ştiu dacă mai pot să iau acum ceva".

SCOOBY: "De ce?"

STAICOVICI ANDREI MARIUS: "Păi, s-au făcut nişte programări înainte".


Aşa se aranjau întalnirile dintre membrii reţelei şi victime. Racolatorii, care găseau tineri ce acceptau să se prostitueze, îi duceau într-un internet-cafe, de unde practic îşi prezentau marfa.

"Postau poze cu ei pe reţele de socializare, urmând să fie prezentaţi celor interesaţi de relaţii sexuale. În schimb, aceştia primeau sume de bani de la câteva zeci, la câteva sute de lei, iar proxenetii luau chiar şi câteva mii de lei", a declarat comisarul şef Niculae Mitrea de la Serviciul Omoruri DGPMB.

SCOOBY: "Fă, am găsit alt băiat. Întelegi? Că l-am lăsat pe pasivu' ăla. Înţelegi? La Universitate. Şi eu sunt pe undeva... la Cişmigiu. Am găsit un activ... gipsy (n.n. ţigan)".

STAICOVICI: "Intră pe net, să-l văd!"

SCOOBY: "Păi, nu sunt la net, că n-am bani, soro! Io sunt la Cişmigiu, nu la Kogălniceanu, acolo".


Doru Iuga a fost, multă vreme, o prezenţă constantă a lumii mondene. Apărea la televizor, în ziare şi juca rolul unui tip de succes. Tot ceea ce a dezvăluit ancheta autorităţilor arată că de fapt era un prădător sexual obsedat de minori. Peste noapte a devenit pedofilul de la OTV care a îngrozit România.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Andreea pe 6 Iul 2011, 20:34
  nenorociti

  Pedofilii trebuiesc castrati fara anestezie!

  2
  1

 • mira86 pe 6 Iul 2011, 13:26
  Tortura

  Astia de teapa lui trebuie schingiuiti si torturati, nu omorati pur si simplu.

  5
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod