Pe cine iubesc bărbaţii fatali din România? 4 relaţii!

10 Octombrie 2014
Se pare că s-au dus zilele când pe micile ecrane apăreau bărbaţi sexy care reuşeau să fure privirile tuturor vedetelor feminine şi aveau foarte multe fane. Acum, aproape toţi bărbaţii fatali din România au iubite şi se afişează cu ele în public.
1 din 5

Dorian Popa neagă că s-a logodit

La un an şi trei luni după ce au început o relaţie, Dorian Popa şi Claudia, iubita lui, par a avea planuri de nuntă. Recent, artistul a afirmat că i-a dat un inel iubitei lui şi că acest lucru înseamnă mult pentru el. „I l-am dat în maşină. Noi ştim foarte bine că, deşi relaţia noastră nu s-a concretizat prin nişte hârtii, sentimentele sunt la nivelul acesta. Nu ne grăbim, mai întâi cariera. Ea este femeia perfectă pentru mine“, a spus Dorian la Pro TV.

Deşi toată lumea afirmă că acel inel este unul de logodnă, cântăreţul neagă acest lucru. „Nu m-am logodit, dar îmi plac jocurile de cuvinte, de asta am recunoscut faptul că i-am dăruit iubitei mele un inel. El semnifică dragostea dintre noi, chiar dacă nu este încă cel de logodnă. Claudia ştie care este drumul nostru în viaţă pentru că suntem împreună de un an şi trei luni. O iubesc pentru faptul că ea mă ridică moral când nu mă simt ok şi mă face să vreau să fiu mai bun“, a spus, la Prima TV, Dorian Popa.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • LYLY pe 10 Oct 2014, 12:50
  Barbat fatal

  Barbat fatal ? NU . Sac de muschi ? DA.

  3
  0

 • LYLY pe 10 Oct 2014, 12:49
  Barbat fatal

  Cine a satabilit ca acest individ e un barbat fatal ?

  2
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod