Ora adevărului: Momentul în care Tori Spelling o vede pentru prima oară pe amanta soțului

Tori şi Dean s-au împăcat după izbucnirea scandalului. Există însă voci care susţin că această poveste ar fi de fapt o invenţie


După dezvăluirea aventurii, relația dintre cei doi soți s-a transformat în realizaty show-ul difuzat de televiziunea Lifetime. Filmările au durat patru luni, dar în timpul acestora, cei doi au luat o pauză și au închiriat o casă pe o plajă, pentru patru săptămâni, scrie Daily Mail. "S-a întâmplat ceva neașteptat", a povestit apoi Tori.

"M-am îndrăgostit din nou de Dean, am făcut totul împreună. Am făcut sex ca doi nebuni, eram ca doi proaspăt căsătoriți", a dezvăluit ea.

Mi-am pierdut controlul. Sexul a fost o cale de evadare, ca drogurile şi alcoolulDean McDermott
Întorși la reședința lor din California, cu toți copiii la școală, viața de zi cu zi i-a ținut împreună ca pe un cuplu normal, scrie ziarul britanic. Tori și Dean au mers la un terapeut, Ann Wexler, unde Dean a mărturisit că se simțea singur și deprimat și chiar i-a trecut prin cap să se sinucidă.


Tori Spelling şi Dean McDermott sunt căsătoriţi din 2006 şi au împreună patru copii.

Actrița joacă într-un nou serial TV, "Mystery Girls", alături de fosta ei colegă din serialul "Beverly Hills 90210", Jennie Garth. Fiica regretatului producător Aaron Spelling a mai jucat în filme de televiziune, precum "Co-Ed Call Girl", şi a fost protagonista unor reality show-uri, precum "Tori & Dean: Inn Love".

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 Octombrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod