Opriţi nebunia din televiziuni! 6 personaje batjocorite la emisiuni

Moderatorii şi producătorii emisiunilor de scandal din România se bat în subiecte care mai de care mai senzaţionale. Din această cauză, de foarte multe ori emisiunile şi aşa-zişii jurnalişti care le prezintă cad în penibil şi sunt atacaţi din toate părţile.

În goana după audienţă, televiziunile ajung să prezinte pe micile ecrane pseudo-vedete, care sunt batjocorite pentru a câştiga câteva sute sau chiar mii de euro.
1 din 7

Ioana Tufaru, pusă să danseze la bară

Fiica Andei Călugăreanu a apărut la televizor pentru prima dată atunci când cântărea aproximativ 200 de kilograme şi avea datorii foarte mari la întreţinere. Pentru a reuşi să-şi acopere cheltuielile, ea a acceptat să apară la emisiunile de scandal.

Oamenii de televiziune au ajutat-o să slăbească peste 100 de kilograme, ca apoi să o pună să se dezbrace şi să danseze la bară, spre amuzamentul acestora. Imaginile prezentate de emisiuni precum „Acces direct“ sau „Un show păcătos“ au fost de-a dreptul dezgustătoare, iar Ioana Tufaru batjocorită.
27 Septembrie 2012
 

Comentarii (23)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • A. M. pe 9 Oct 2012, 20:47
    abuz

    Ioana are, clar, probleme psihice. Nu numai televiziunile, dar si unii artisti de prestigiu, care i-au cunoscut pe parintii Ioanei si chiar le-au fost prieteni, au acceptat sa apara la tv si sa o balacareasca, in loc sa incerce opreasca aceasta porcarie. Daca ii respecti pe parintii ei si te respecti pe tine ca om, si vrei sa o ajuti, nu o jignesti si batjocoresti in public, stiind ca are problemele pe care le are! Repet, aceasta femeie are probleme psihice, trebuie tratata, nu exploatata in asemenea hal de televiziuni! Era de asteptat reactia pe care au avut-o si o au mizerii de fitzuici online precum cancan/click etc, si nici capatos, maruta si cei de la acces direct nu sunt cu nimic mai buni, dar totusi sa fie batjocorit astfel un om bolnav psihic, fara si intervina nimeni pentru a opri acest lucru, e ingrozitor. Nu exista nimeni care sa poata face ceva?

    1
    0

  • gaby 45 pe 2 Oct 2012, 13:04
    care vedete,,,,,,

    aduceti pe TEO inapoi are tot ce trebuie unui moderator de tv MARUTA a intrecut orice limita a bunului simt si se crede cel mai tare, seamana cu smecherii din ferentari care isi permit orice limbaj si comportament.NU mai urmaresc emisiunea lui de cel putin 3 luni chiar ma face sa ma simt aiurea cand face misto in direct .MARUTA fa altceva pt emisiunea asta NU ESTI BUN .esti jenant.

    1
    0

  • Vlad pe 30 Sep 2012, 11:09
    Legea cererii si ofertei

    Intr-adevar, subiectul abordat nu poate decat sa provoace mila telespectatorului cu un minim de bun simt si inteligenta. Dar canalizarile (eu nu le pot numi canale) de televiziune de la noi din tara nu fac decat sa respecte legea cererii si ofertei, fiind televiziuni comerciale. In caz contrar ar avea soarte televiziunii de stat care nu poate compensa setea de mizerie a majoritatii populatiei bastinase decerebrate prin programe cu continut decent si atractiv deopotriva.

    2
    0

  • mona pe 29 Sep 2012, 08:02
    opriti nebunia din televiziuni

    rusine numai destrabalare pe la emisiuni chiar altceva educativ nu aveti decat numai cururi goale........................

    4
    0

  • Dorina Petrina pe 28 Sep 2012, 16:16
    OPRIŢI NEBUNIOA DIN TELEVIZIUNI!

    ESTE DEZGUSTĂTOR CEIA CE SE ÎNTÎMPLĂ ÎN TOATE TELEVIZIUNILE, NE-AM SĂTURAT DE ATÎTA BATJOCURĂ LA ADRESA POPORULUI ROMÂN. M-Ă ÎNTREB, AŞA ZIŞI ZIARIŞTI CU SOURILE LOR, NU SE GÎNDESC CĂ PERSOANELE PREZENTATE PE MICUL ECRAN , MAI AU ŞI EI FAMILII, RUDE, PRIETENI, CUNOŞTIINŢE, ORI VOI ÎIO BATJOCURIŢI ÎN ULTIMUL HAL. CE CREDEŢI, VOI SUNTEŢI MAI NUNI DECÎT EI ? DOAR AT]TA, AVE'ŢI AVANTAJUL CĂ VOI AVEŢI TELEVIZIUNEA DE PARTEA VOASTRĂ.SFĂTUIESC POPORUL ROMÎN SĂ VĂ FILMEZE ŞI EI PE VOI, SĂ VEDEŢI DACĂ VĂ CONVINE.. RUŞINE SĂ VĂ FIE CĂ BATJOCURIŢI O LUME. DECE CNA, NU VĂ AMENDEAZĂ ?

    11
    0

  • Raluca pe 28 Sep 2012, 15:53
    de ce doar v aplangeti si nu luati atitudine?

    Si eu sunt dezgustata maxim, asa ca in urma cu doi ani am decis sa renunt la cablu tv. Si stiti ceva? Nu am pierdut nimic valoros, a fost cea mai buna decizie. Acum reusesc sa controlez eu in masura ceva mai mare ce informatie ajunge la mine. Apoi, am in jurul meu prieteni care au facut acelasi lucru si sunt incantati. Mai mult, isi tin copiii ocupati cu tot felul de activitati, ca acestia sa nu aibe o fascinatie pentru tv. Eu de exemplu, este prima oara cand aud de tipa asta. Sincer, nu inteleg de ce va plangeti atata si nu faceti ceva sa va imbunatatiti viata. Nu o sa vina nimeni sa va traga de maneca sa va faca bine

    10
    0

  • cesy pe 28 Sep 2012, 00:08
    este oribil tot ce se intampla in televiziuni..!

    de ce se permite o asemenea bataie de joc ?..nu conteaza la adresa cui..! sunt ciudati care gusta asemenea porcarii..cu gustul omului nu poti sa te pui...eu oricum deschid tv-ul si daca nu sunt decat idioteniile astea de emisiuni de scandal si batjocura, il inchid sau dau la stiri..e urat..mai ales ca sunt la ore in care se uita si copii la tv..ce educatie mai poti sa le dai cand vad ce vad ..

    8
    0

  • pollet_a pe 27 Sep 2012, 21:48
    RUSINE.....

    Asta nu e distractie, e o Marsavie. Cum se poate sa va bateti joc de un om, care nu realizeaza ce este cu el, care nu-si da seama cat de ignorant este. In loc sa o ajutati, va bateti joc, va distrati ?

    9
    0

  • RoMania pe 27 Sep 2012, 21:46
    Hai RoMania.....

    ......mai putin Ioana Tufaru care nu este in nici un fel.......mai lasati-ne cu catalogarea asta de prost gust, adica VEDETE.....ASTEA SUNT NISTE ZDRENTE care ne domina datorita nivelului nostru de CULTURA ......!!!

    6
    0

  • kiki pe 27 Sep 2012, 18:39
    unde sunt vedetele autentice?

    Romania are o multime de oameni de valoare care stau cuminti in banca lor .De ce nu sunt mediatizate adevaratele valori si sunt scoase in fata precum paduchele in frunte toate aceste parasute parvenite care nu au habar cum este o zi normala de munca? Televiziunile mediatizeaza vulgaritatea si lipsa de cultura. Mare rusine !...sincer mi-e sila !

    9
    0

  • iulya pe 27 Sep 2012, 17:56
    nu au pic de creier

    eu nu suport astfel de emisiuni ma dezgusta nici macar nu le urmaresc niste cretini

    12
    0

  • Alle!;;) pe 27 Sep 2012, 17:45
    Presa si televiziunea romana: Sa va fie RUSINE!

    Din nefericire, cam asta se promoveaza la televizor in Romania: scandal, persoane care cu toate ca nu au facut nimic laudabil in viata apar la televizor, injurii si cat mai mult penibil si OBSCEN. Pacat! Ce ar trebuii sa invete cei mici de la televizor? Cum sa vorbeasca urat si sa se dezbrace?! Ce-ar trebuii sa vada? Fete goale si baieti ''de bani gata''? Asa da ''educatie''!:( Trist, foarte trist!

    8
    0

  • Mimi pe 27 Sep 2012, 16:02
    Retardata ....

    Cum isi bat joc televiziunile de o fica celebra, dar din pacate, cu un usor retard .... Ori ce om cu un minim de inteligenta se spala pe dinti, isi cumpara o forfecuta de la o taraba si isi face manechiura/pedichiura etc. Fratilor, nu o duce capul iar tatal ei a stiut asta, motiv pentru care a dat-o la o scoala ajutatoare ... Antenistii, si nu numai, promoveaza toti retarzii si curvulitele de LUX ca si Bianca Dragusanu, Cruduta ... Moculescu etc. Unde sunt valorile noastre??? sau suntem un popor de retazi si curvulite????

    17
    0

  • CRISTINA pe 27 Sep 2012, 15:17
    OPRITI NEBUNIA LOR !

    NU TELEVIZIUNILE SUNT VINOVATE CI CEI CARE ACCEPTA SA FIE BATJOCORITI IN DIRECT. TV . LE FAC OFERTE,CINE VREA ACCEPTA CINE NU ,NU !

    3
    3

  • Laurentiu pe 27 Sep 2012, 12:36
    Ipocrizie maxima

    Pai si nu acelasi lucru incercati sa faceti aici: sa obtineti un pic de audienta, pe seama acelorasi sinistre emisiuni si personaje? Nu incercati de fapt sa le faceti un pic de publicitate (chiar si postfactum)? Sau am eu o intelegere gresita?

    6
    1

  • justme pe 27 Sep 2012, 11:10
    ...

    Nu inteleg de ce toti blamati televiziunile..cand singurele persoane demne de judecat in aceasta situatie sunt asazisele "vedete"..sunt multe alte persoane care fac lucruri indecente pentru bani, dar acelea nu sunt compatimite, ba din contra sunt aspru judecate..televiziunile fac asta pentru rating..pentru ca asta ii place publicului..avem o tara de inculti iubitori de scandal..daca nu ar avea succes, astfel de emisiuni nu ar mai fi realizate ;)

    14
    1

  • sandica23 pe 27 Sep 2012, 11:08
    Va felicit!!

    Va multumersc ca lansati acest apel!!!!!

    11
    0

  • cori pe 27 Sep 2012, 11:06
    frumos ca a slabit

    pacat ca s-a lasat batjocorita! cu nikita fac la fel, in fine nu toti oamenii sunt asa de inzestrati, insa cum se numeste cel ce isi bate joc de un om mai putin inzestrat in ale inteligentei!?

    9
    0

  • brunetica44 pe 27 Sep 2012, 10:46
    .....

    sa va fie rusine ca va bateti joc de niste oameni slabi doar ca sa aveti voi rating la emisiuni.pun pariu ca atunci cand ii intalniti pe strada nici nu ii bagati in seama.rusineeeeeeeeeeeee

    10
    0

  • simika pe 27 Sep 2012, 09:20
    de prost gust....

    Cea mai mare greseala, sa iti bati joc de niste oameni care au diferite probleme, in loc sa ii ajuti intr-un mod decent sa obtina ceea ce au nevoie. Numai o minte bolnava ar putea regiza astfel de tampenii, altfel nu pot sa imi explic...e de foarte mult prost gust. Oamenii chiar au probleme si se vede asta deoarece cad la picioarele voastre cand le oferiti o aparitie televizata, indiferent de ceea ce presupune ea...rusine...In loc sa ii ajutati asa cum se cuvine, ii batjocorit! Mai mare rasul, obosnuiti-va cu ideea ca nu exista numai supraoameni pe lumea asta, ci sunt si oameni care au nevoie de sprijin...Dumnezeule...

    17
    0

  • laszlo imola pe 27 Sep 2012, 09:08
    Ioana Tufara

    Nu stiu cum sa incep ca sa nu va jignesc, dar Balciul de la ACCES DIRECT, a fost de prost gust.Nu stiu a cui a fost ideea de a o aduce pe fata asta in lenjerie intima si de i-a face un pictorial, dar sa ii fir RUSINE.Voi chiar v abaeti joc de fata asta, vreti ceva nou, da dar nu in modul acesta.Era penibila saraca fata , daca ea nu s-a uitat in oglinda, sau nu a realizat cum arata dupa ce a slabit, era de datoria voastra sa o mbrcati decent si sa o faceti o prezenta agreabila.Inca odata , rusine pentru realizatori, cine va da dreptul sa va bateti joc de o persoana????

    22
    0

  • andrasee pe 27 Sep 2012, 09:05
    Doamne fereste .......

    O tara plina de idioti si libidinosi, mi-e scarba cand citesc postari dinastea, Doamne cand o sa se trezeasca si tara asta, suntem mai rau ca in epoca de piatra ...................

    13
    0

  • laurreta pe 27 Sep 2012, 08:28
    fake

    Este Ovidiu Danciu travestitul si este fake dupa parerea mea aceasta declaratie a lui

    5
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod