Oana Zăvoranu, distrusă de nunta lui Pepe. De ce îl atacă pe artist?

Ceea ce ar fi trebui să fie cea mai fericită săptămână din viaţa lui Pepe pare a fi un adevărat coşmar pentru artist. Cântăreţul este atacat zilnic de Oana Zăvoranu, fosta lui soţie, care pare să nu fi trecut încă peste despărţirea de Pepe.

Imediat după nunta lui Pepe, Oana Zăvoranu a pornit un atac fără precedent la adresa fostului ei soţ şi a actualei soţii a artistului, Raluca Pastramă. Oana a afirmat că Pepe nu o iubeşte cu adevărat pe Raluca şi că s-a căsătorit cu aceasta deoarece nu avea de ales, fiind obligat de familia fetei să facă acest lucru.

„Kate cu William sunt pistol cu apă. Gorilele s-au înghesuit ca să îi apere de mine. A zic că a fost cea mai importantă zi din viaţa lui pentru că era ziua lui. Dacă a plâns de ziua lui înseamnă că şi-a dat seama că trebuie să rămână cu ea şi a plâns. Povestea de dragoste nu e reală, nu se iubesc, dar se potrivesc. Ea, săraca, îl iubeşte, la antecedentele ei e mai greu să găsească altul.

Ea are kilometrajul dat peste cap, crede că i-a pus Dumnezeu mâna în cap, la el e invers. El seamănă cu Shrek, ea cu Fiona“, şi-a început Oana atacul.

Mai mult de atât, Oana Zăvoranu a afirmat că nunta lui Pepe a fost un eveniment foarte mediatizat datorită ei. „Până acum trei ani avea loc un divorţ oribil. Se despărţea un cuplu: Oana-Pepe. Din momentul în care s-a dus la Măruţă opt săptămâni, cu toţi chiloţii mei pe masă, a început să îl bage lumea în seamă. Tot ce i se întâmplă lui acum, 80 la sută mi se datoreză mie. Dacă nu se despărţea de mine, nu îl băga nimeni în seamă“, a afirmat Oana Zăvoranu.



La doar o zi după ce a făcut aceste declaraţii, Oana Zăvoranu a pornit un nou atac la adresa lui Pepe, pe care l-a acuzat că o bătea destul de des atunci când erau împreună.

Mai mult, vedeta a afirmat că primea corecţii fizice atunci când Pepe se îmbăta. „Nu m-am dus la o emisiune din cauza lui pentru că m-a bătut. Eu am fost lovită de mai multe ori de Pepe. Omul este violent, este dement când e beat“, a spus Oana Zăvoranu.

Fosta soţie a lui Pepe a continuat cu acuzele, afirmând că nu a vrut să-i facă rău artistului imediat după divorţ, dar că acum este dispusă să ofere presei detalii picante.

„Pepe a facut orgii sexuale. Am filmări cu el şi le pot arăta oricând. El mă înşela cu diverse femei. Are şi un copil cu una Suzi, damă de companie din Constanţa. Asta se întâmpla pe vremea în care eram căsătoriţi. Eu am fost o cretină şi o proastă că l-am crezut tot timpul.
Presa scria despre faptul că el mă înşela, dar acasă eram atât de proastă, încât el mă hipnotiza şi mă făcea să nu cred nimic. Am pierdut şi bani mulţi că nu am vrut să îi fac rău imediat după divorţ“
, a încheiat Oana Zăvoranu.

Deşi a fost acuzat de foarte multe lucruri de către Oana Zăvoranu, Pepe nu a vrut să intre în polemici cu aceasta şi s-a rezumat la a spune că totul este o aberaţie. „Sunt mult prea fericit în actuala mea viaţă ca să mă mai gândesc la trecut. Nu vreau să intru cu nimeni în polemică ori în vreun scandal, totul este o aberaţie“, a spus, pentru Cancan, Pepe.

La sfârşitul anului 2012, după ce Oana Zăvoranu a încercat să se sinucidă, comportamentul acesteia a fost analizat de psihologul Keren Rosner, care a afirmat că vedeta încă suferă după Pepe.

„Oana a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Pepe.
Ea se simţea protejată de el, iubită. Nu îşi făcea griji că ar putea păţi ceva. Odată cu divorţul, ea nu a mai fost împlinită. Este clar că viaţa Oanei Zăvoranu nu este roz. Dacă încerci să te sinucizi, vrei să demonstrezi ceva. Pepe s-a îndepărtat de Oana, iar acest lucru este posibil să o fi afectat pe aceasta. El a depăşit cu bine momentul divorţului, pe când despre ea nu putem spune acelaşi lucru“
, a spus, la acea vreme, specialistul.

24 Iulie 2014
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • eu pe 24 Iul 2014, 15:08
    uite cine comenteaza

    licia,pepina . voi ce ati facut in viata asta dragele de voi stati sa comentati ce fac alti nu aveti un job care sa va ocupe timpul ? pentru informatia voastra acea raluca pastrama este o curva penibila sa calarit cu toti si la gasit pe prost sa creada ca a fost virgina si cum nea pastrama a fortat nota ca prostul si incultul de pepe sa se casatoreasca cu japita gravida find cu altu asa ca lasati dracu comentarile daca nu stiti despre ce e vorba

    4
    2

  • licia pe 24 Iul 2014, 14:33
    Ofteaza Oana.

    Oana,tu l-ai lasat pe Pepe pentru Trudi.Acum ce mai vrei?Una mai desteapta ca tine il pretuieste ,l-a luat de barbat , ii daruieste copii,o familie,lucruri pe care tu nu dai doi bani.Ai vrut cariera?Eu nu vad ca ai fi realizat ceva numai rateuri cu barbatii si asta isi pune amprenta si pe fata ta.Trebuia sa ramii cu Pepe datorita lui aveai si tu de lucru si erati cuplul cel mai iubit.Acum ce esti...?

    1
    4

  • Pepina pe 24 Iul 2014, 01:37
    Oare nu termini odata tu Oana , tu??!!

    Oana! Ar fi cazul sa termini odata tu!! Lasa i in pace!Ai pierdut! Daca a fost Pepe.... atat de *inuman* de ce plangi dupa el??! Sa ti fie rusine!Locul tau ,Oana i undeva in padure, intre animalele salbatice, nu intre oameni! Cat circ ieftin de 2 bani, , faci! Nam mai intalnit un specimen ca tine esti o raritate! D lor va rugam sa nu ne mai prezentati asa ceva ,ca ..... ne scarbeste!Huooooooooo prostiri!! Crase!!

    5
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod