Oana Roman, amintiri din copilărie: „Am luat bătaie cu cureaua”

Vedeta a povestit că a fost un copil năstruşnic, iar tatăl ei îi aplica pedepse fizice când nu venea la timp acasă.
Invitată la emisiunea "Wowbiz", de la Kanal D, Oana Roman a mărturisit că în copilărie a fost agresată fizic de tatăl ei şi nici acum n-a uitat pedepsele pe care acesta i le aplica. Din această cauză, ea a avut o relaţie mai distantă faţă de Petre Roman.

Oana a povestit că primea corecţii fizice pentru năzbâtiile pe care le făcea, dar mai ales atunci când nu venea la timp acasă. "Am luat bătaie cu cureaua, de la tata, când eram mică. Se pare că eu am fost un copil năstruşnic, mai greu de ţinut în frâu", a dezvăluit ea, explicând că acesta era modul lui de a o ţine sub control: "Tata, el era mai panicat.
Dacă întârziam o jumătate de oră de la joacă, mi-o luam. Mi-am luat şi o palmă, mai multe chiar. Dădea acolo, nu mai ştiu să zic cât timp. Mă prindea prin casă. La el, era un mod de a-şi controla panica lui."


"Îmi aduc aminte că un coleg mă arunca de pe un garaj. Atunci mama a crezut că am murit. Aceste întâmplări au avut loc când eu aveam 8-9 ani. De palma lui tata îmi aduc aminte şi acum. El fiind un tip sportiv, vedeam stele verzi şi îmi ţiuia timpanul. Nu-mi rămâneu semne, însă pentru mine lucrurile astea, au rămas acolo undeva, clar.
El a fost destul de dur cu mine, foarte categoric. La noi educaţia, a constat în altceva. Nu a existat niciodată niciun fel de împingere de la spate. La şcoală, la Sorbona, am plecat fiindcă aşa am vrut eu. Îmi amimntesc că am sunat plângând acasă şi am spus că nu mai rezist. Tata mi-a spus că dacă nu sunt capabilă să vin înapoi că se găseşte ceva şi pentru mine în ţară. Cuvintele lui dure m-au motivat. Am vrut să-i demonstrez că pot"
, a mai spus Oana Roman în emisiunea de la Kanal D.

Deşi a simţit pe pielea ei modul tradiţional în care părinţii îşi educau copiii până în '89, Oana Roman nu consideră că a fost un copil abuzat şi îi susţine pe Marius şi Ruth Bodnariu, familia care a rămas fără cei cinci copii în Norvegia.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Nina pe 19 Feb 2016, 19:38
    Ca să vezi, să nu crezi

    După revoluţie Petre Roman era bărbatul visat de toate muncitoarele de la APACA şi Tânăra Gardă. Era bărbatul CROCO, frumos, elegant, cu nenumărate calităţi de mascul. Inchipuite... Acum aflăm că a fost, şi probabil că mai este o BRUTĂ. Adevărat proverbul românesc: "Afară-i vopsit gardul. înâuntru-i Leopardul". Oare în curând vom afla şi alte CALITĂŢI ale fostului securist?

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod