Oana Mareș: "Să se aleagă praful de ghetuțele ei roz"

Eva.ro îţi prezintă cele mai interesante declaraţii pe care vedetele din România şi din străinătate le-au făcut în această săptămână. 
1 din 14

"Să se aleagă praful de ghetuțele ei roz"

Oana Mareș a scris pe Facebook un comentariu acid la adresa Elenei Udrea, urmărită penal pentru spălare de bani și fals în declarația de avere
1 Februarie 2015
 

Comentarii (13)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • vasile cristea pe 1 Feb 2015, 17:32
    concluzii

    buna tuturor celor ce si-au postat practic raul din ei scotand la suprafata mizeria pe care ei insasi au acceptato.De ce? pai cand se distrugeau IAS-ri,CAP-ri,UZINE,FABRICI PRACTIC TOT CEIA CE NE ADUCEA UN TRAI MAI BUN DACA STIAM SA LE GESTIONAM,am asistat ca simpli spectatori nu realizam ca ne va fi mai greu fara acestea,nu am luat atitudine iar acum cu mare naduf ii criticam pe ciocoi.De acord hai sa ne unim si ce sa facem ?sa impartim saracia?sa-i trgem in teapa?nu este democratic vor spune uni.sa plecam din tara vom fi considerati trdatori de tara si neam.Solutii exista dar va provoc sa facem o discutie de bun simt si de buna credinta

    3
    2

  • Stefana pe 1 Feb 2015, 16:22
    numai uniti ne salvam

    alexanrdu@ Daca nu intelegem ca toti, absolut toti au furat din 1989 si nu numai astia din ultimii zece ani, nu cred ca se va mai schimba ceva in tara asta. Au reusit sa spele creierele multor oameni prin televiziunile de casa pa care le au, sa imparta tara in "basisti" si '"antibasisti", in grupuri ''pro'' si grupuri ''contra'' care in loc sa-si dea mana, sa se uneasca si sa spuna in cor "GATA, AJUNGE''! isi dau in cap si se scuipa unii pe altii unii. Asta au si vrut - sa ne indobitoceasca si sa ne invrajbeasca. Daca Justitia ar lua la puricat numai marile privatizari din 1989 incoace, atunci, poate, ne-am scoate ochelarii de cal si am vedea ca Romania, DIN 1989 PANA AZI, a fost jefuita, fara exceptie, de toti cei aflati in fruntea bucatelor.

    4
    1

  • geea pe 1 Feb 2015, 16:06
    Oana Mareș: "Să se aleagă praful de ghetuțele ei roz"

    Nu o mai acuzati pe biata doamna! Deh, s-a straduit sa faca rost de baini sa-si plateasca rata la banca. Doar stim cand facea declaratii publice pe toate posturile tv cat de gereu este sa fii datornic, nu poate sa doarma noaptea de grija creditului, avea insomnii.

    1
    6

  • ion pe 1 Feb 2015, 14:45
    Invidioșilor

    Și eu o vreau să i se ia tot ce a furat ,dacă a furat . Însă îi admir curajul .Cu alte cuvinte România e pe drumul bun și datorită ei .De nu era Băsescu ,Boc .Udrea,Macovei ,un MRU acum ne mâncau câinii .Lupta cu corupția era un SF.Și dacă cei menționați ajung în pușcărie pentru corupție tot trebuie lăudați și respectați .

    12
    9

  • ciocan dorel pe 1 Feb 2015, 10:57
    Comentarii

    In aceste zile am aflat ca Elena Udrea ar fi scris candva in declaratia de avere ca o parte din venituri proveneau din activitatea didactica. Va rog foarte mult, ma poate ajuta cineva sa-mi spuna la ce catedra si facultate preda? Multumesc foarte mult!

    14
    6

  • Titi pe 1 Feb 2015, 10:32
    DE ce nu tace fiinta asta?

    Oana, ce complexe ai? Cat esti tu de indreptatita si de curata sa blestemi?! Fat-o, nu-i frumos! Esti si tu blonda. Apoi, mesria sa ti-o faci pe post si nu pe FB. Te dai mare, ai? Ti-ai l[saat undeva inteligenta, vezi sa n-o pierzi de tot. Invidia face rau la ficat. Voi, unii, care va pretidenti jurnalisti, nu numai ca sunteti subiectivi, dar urati - fie ca e vorba de Udrea, de Videanu, de Basescu, de Bica sau de Boc. Ei, mai sunt si alte meserii unde bila se poate ejecta.

    20
    10

  • an pe 1 Feb 2015, 10:08
    spalare b E.U.

    ia bagat la masina de spalat stia ca rezista ca i-au facut de plastic poate se ia si e trebuie de pe ei... ca designul seamana destul cu cel vechi oricum, poate ies Euro/Dolari..., poate spala atatia cat sa compenseze "discriminarea" de la exchange...

    3
    4

  • Crisan Cristea pe 1 Feb 2015, 10:06
    Mai exista politicieni cinstiti ?

    In calitate de alegetor , sunt ingrozit de clasa politica pe care trebuie sa o votez . Tara noastra , a incaput pe mana unor clanuri mafoote , care nu au ca obiectiv conducerea si guvernarea , statului , ci au ca scop inavutirea de pe urma baniilor , proveniti direct sau mai putin direct, de la bugetul tarii . Datorita unor astfel de oameni , am ajuns, cea mai saraca si saracita natiune , din Europa . Daca nu se face curatenie genereal , sa se mature toate elementele corupte , la toate nivelurile , nu vad cum am putea , sa mai satm in aceasta tara , ori sa plecam cu totii , ori sa punem mana sa facem ordine si dreptate . Ca asa se considerau invincibili si cei de la regimul lui Ceausescu si s-au dus dracului , asa se va inampla si in viitor , roata morii se-nvatreste , azi esti sus , maine esti jos !

    19
    0

  • Mihai pe 1 Feb 2015, 09:23
    cine vorbeste?!

    Du-te si te culca oana lu' peshte! tu vorbesti?

    21
    11

  • doina doandes pe 1 Feb 2015, 08:53
    romania

    tara noastra,condusa de clanuri mafiote ,presedinti,parlamentari,deputati si senatori+euro parlamentari

    19
    1

  • Ioan pe 1 Feb 2015, 08:23
    Raspuns

    Hei fetito, dupa tine trebuie sa ai numai tu opinii, mai bine te/ai alatura si tu mizeriei din tara asta,

    13
    4

  • Elena pe 1 Feb 2015, 08:12
    Oana Mares versus Elena Udrea

    Hei Oana ,gelozia e un vierme care roade ,roade,dar pe care nu-l poti ascunde ,iti iese pe nas

    25
    12

  • alexandru pe 1 Feb 2015, 06:36
    reintregirea neamului

    Astept cu sufletul la gura reintregirea neamului "basist", int-run loc bine pazit, si despuiati de averea ce cu atata sarg au luat-o cu japca din pensiile si salariile noastre...., la RAHOVA CU VOI TOTI !!!

    22
    18

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod