O zi de muncă din viața unei vedete: Jennifer Lopez, dansatoarea de striptease care atrage toate privirile pe stradă

Jennifer Lopez a filmat în New York pentru următoarea producție, "Hustlers"


Din distribuție mai fac parte Constance Wu, Cardi B, Lili Reinhardt, Julia Stiles, Madeline Brewer și Keke Palmer. Data lansării producției nu a fost anunțată.

În februarie, Jennifer Lopez s-a pregătit serios pentru rolul de dansatoare de striptease, exersând cu antrenoarea sa mai multe mișcări la bară în timp ce era filmată de Alex Rodriguez.

După ce va termina filmările, vedeta va reveni pe scenă, sărbătorind cu un turneu împlinirea a 50 de ani.

Turneul va începe pe 7 iunie la Los Angeles și va include concerte în Houston, Atlanta și New York, urmând să se încheie în Miami pe 25 iulie. "Vara asta îmi doresc să fac ceva grandios de ziua mea, mai ales că e o zi mare", a explicat ea.

Anul acesta este foarte important pentru Jennifer Lopez. Cântăreața a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, fostul star de baseball american Alex Rodriguez. Cei doi au anunțat pe Instagram, la începutul lunii martie, că s-au logodit în timpul unei vacanțe petrecute în Bahamas.

Artista a fost căsătorită de trei ori, cu ospătarul cubanez Ojani Noa, cu dansatorul Cris Judd şi cu cântăreţul Marc Anthony, cu care are gemeni în vârstă de 11 ani.
Ea a mai avut o relaţie mult mediatizată cu actorul Ben Affleck.

Fostul jucător de baseball de origine dominicană Alex Rodriguez, 43 de ani, s-a retras din sport în 2016 după o lungă carieră, în care s-a remarcat în special cu New York Yankees din Liga Mare de baseball. Performanţele lui au fost afectate după ce a recunoscut că s-a dopat. El a fost suspendat tot sezonul 2014. În prezent, este analist de baseball pentru o emisiune televizată.

Alex Rodriguez a mai fost căsătorit cu Cynthia Scurtis, cu care are două fiice.



Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod