O nouă idilă la Hollywood: Orlando Bloom se întâlnește în secret cu Liv Tyler?

Cei doi au devenit prieteni în timpul filmărilor pentru "Stăpânul inelelor", iar după divorțul actorului de Miranda Kerr, relația lor a devenit mai strânsă.

Despărțirea lor a surprins pe toată lumea. Orlando Bloom și Miranda Kerr formau un cuplu frumos și păreau fericiți împreună. Mariajul lor a durat, însă, doar trei ani: în octombrie, ei au anunțat că au decis să se despartă.

Nici nu s-a uscat bine cerneala de pe actele de divorț și deja Orlando este "combinat" de presa mondenă. Star magazine scrie că Orlando Bloom ar avea o relație cu prietena lui, Liv Tyler. Cei doi s-au împrietenit pe platourile de filmare ale superproducției "Stăpânul inelelor" și au rămas foarte apropiați de atunci. Atât de apropiați, încât ei ar fi avut o întâlnire romantică la New York, detaliază publicația citată.

Cei doi au stat împreună, în spatele cortinei, după o reprezentație a piesei lui Samuel Becket, "Așteptându-l pe Godot", jucată pe Cort Theatre, pe Broadway, pe 24 noiembrie. "Cât au stat în spatele ușilor închise, s-au ținut de mâini, s-au privit în ochi și au vorbit în șoaptă", a declarat o sursă pentru Star Magazine.



Nu este clar cum a aflat sursa ce s-a petrecut dincolo de "ușile închise", dar publicația amintită mai scrie că Orlando și Liv și-au făcut apariția împreună la o petrecere organizată după piesa de teatru, la Bryant Park Grill, din Manhattan, unde actrița s-a remarcat, într-o rochie neagră de gală.

Contactat de ziarul britanic Daily Mail, un reprezentant al actorului a negat aceste informații.

"Nu este nimic adevărat în toate acestea", a spus el.



Articolul despre aventura lui Orlando Bloom survine la scurt după zvonurile conform cărora Miranda Kerr ar avea o relație cu miliardarul James Packer, un vechi prieten al modelului australian. Packer, al căruia mariaj s-a încheiat acum trei luni, ar fi ajutat-o de mai multe ori pe Miranda, dându-i sfaturi despre afaceri atunci când ea și-a lansat o linie de produse cosmetice, cu mai mulți ani în urmă, scrie Daily Mail.



În mai 2012, Miranda Kerr, Orlando Bloom și fiul lor, Flynn, pe atunci în vârstă de un an și patru luni, s-au bucurat de ospitalitatea lui Packer, care i-a găzduit, alături de soția și de copiii lor, Indigo și Jackson, într-un resort de lux din Bora Bora, în timpul unei vacanțe petrecute în mai 2012.
Cele două cupluri au divorțat la distanță de numai 45 de zile, notează ziarul citat.



Orlando Bloom a mai fost surprins în timp ce săruta destul de afectuos o altă actriță, Condola Rashad, pe 7 august, la New York, unde cei doi au jucat în piesa "Romeo și Julieta".



La sfârșitul lunii octombrie, Orlando Bloom și Miranda Kerr anunțau că s-au despărțit.

"După şase ani petrecuţi împreună, au decis, recent, să îşi oficializeze despărţirea. În ciuda faptului că acesta este sfârşitul căsătoriei lor, ei se iubesc, se sprijină şi se respectă reciproc, atât în calitate de părinţi ai fiului lor, cât şi în calitate de membri ai familiei lor", a adăugat aceeaşi sursă.În ciuda faptului că acesta este sfârşitul căsătoriei lor, ei se iubesc, se sprijină şi se respectă reciproc, atât în calitate de părinţi ai fiului lor, cât şi în calitate de membri ai familiei lor", a declarat agentul de presă al actorului.

Starul britanic şi modelul australian, unul dintre îngerii casei Victoria's Secret, şi-au început relaţia în 2007 şi s-au căsătorit după trei ani. Miranda Kerr, în vârstă de 30 de ani, a născut un băieţel, Flynn, în ianuarie 2011.

Potrivit jurnaliştilor britanici, este posibil ca despărţirea cuplului să fi fost cauzată de agendele de lucru foarte încărcate ale celor două vedete.

Orlando Bloom a turnat cel mai recent film al său, "Zulu", în Africa de Sud, anul trecut, iar apoi a zburat în Noua Zeelandă unde a filmat pentru noua trilogie "The Hobbit", în această vară.

La rândul său, Miranda Kerr a călătorit adeseori în Europa pentru prezentările de modă ale casei Victoria's Secret şi colaborează adeseori cu casele Versace şi Christian Dior.
În septembrie, ea a mers la Paris pentru Săptămâna Modei, unde a urcat pe podium pentru a prezenta cea mai recentă colecţie creată de Stella McCartney.
Modelul australian a filmat şi o nouă campanie publicitară pentru compania Swarovski.



Presa internaţională a afirmat că relaţia cuplului a fost "zguduită" din temelii în decembrie 2012, când numele Mirandei a fost asociat cu cel al actorului Leonardo DiCaprio, relatează Mediafax.
Cunoscutul model a generat tot felul de speculaţii, după ce a fost văzută la o petrecere, la New York, cu starul hollywoodian.

Miranda Kerr petrecuse o primă noapte alături de Leonardio DiCaprio, cu ocazia aniversării actorului, pe 10 noiembrie. Apoi, cele două staruri au luat cina alături de alţi prieteni, pe 21 noiembrie, şi s-au distrat din nou împreună, la inaugurarea unui club de noapte, pe 30 noiembrie, alături de Cameron Diaz.



Prietenii cuplului au negat cu vehemenţă speculaţiile potrivit cărora modelul ar fi avut o aventură cu Leonardo DiCaprio. O sursă din anturajul cuplului a spus: "Orlando şi Leo sunt prieteni. Miranda şi Leo sunt doar prieteni. Nu se întâmplă absolut nimic cu Leo. Sunt prieteni foarte buni de foarte mult timp".


Foto: Hepta / Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Decembrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod