Nunta Biancăi Drăguşanu. Cum au fost îmbrăcate vedetele feminine invitate

Weekendul abia încheiat a fost unul de foc pentru presa românească. Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au făcut nunta pe 29 septembrie, acesta fiind cel mai important eveniment al anului, după cum au notat tabloidele.

Nunta nu le-a dat bătăi de cap doar mirilor, ci tuturor invitaţiilor, care au fost nevoiţi să se gândească bine înainte de a-şi alege hainele de gală, pentru a nu se face de râs.

Majoritatea doamnelor şi domnişoarelor invitate la nunta Biancăi cu Victor au sperat că vremea va fi una frumoasă, aşa că şi-au luat rochii scurte şi decoltate, însă vremea a fost una ploioasă.
1 din 6

Nicoleta şi Iuliana Luciu s-au fotografiat împreună

Două dintre cele mai elegante vedete prezente la nunta Biancăi Drgăuşanu cu Victor Slav au fost surorile Luciu. Nicoleta şi Iuliana au purtat rochii lungi, din voal de mătase, strânse pe talie, astfel încât silueta să le fie pusă în valoare.
1 Octombrie 2013
 

Comentarii (14)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • aurelia pe 6 Oct 2013, 22:15
    "vedete"?

    Doamne ce hidoasa e Nicoleta cu tatoaiele alea ale ei suprapuse,supraumflate,supra......supra......ce sa mai zic.Prostia pitipoancelor care se denumesc "vedete".Oare stiu ele ce inseamna cu adevarat sa fii vedeta.Pot fi puse aceste pitipoance alaturi de adevarate vedete Ilinxca Tomoroveanu,Draga Olteanu Matei,Stela Popescu,Olga Delia Mateescu,Teodora Mares,si lista poate continua........

    2
    0

  • viorel state pe 4 Oct 2013, 10:34
    vedete din ROMANIA

    vedete??????????[ MAIA MORGeNSTeRN marcel IURES ] pt generatiile de azi atea sant VEDETE

    7
    0

  • naya pe 4 Oct 2013, 01:41
    NUNTA BIANCA

    draga livia eu am impresia ca esti batuta in cap cum sa fie lumea invidiata pe niste curve si niste pitipoance care nau nici stil si nici un stiu sa vr sa tv . tu un vezi ca un mai panarame apar la televizor iar generatiile tinere in los sa invete ceva bun si educativ se iuta la femeia de plastic si la crudu care sa culcat cu toata romania. tu crezi ca chiar e lumea invidioasa ... gandestete putin daca ai creier ---

    4
    1

  • MARICICA pe 3 Oct 2013, 16:28
    BIANCA

    BRAVO MIA! ADEVARAT AI GRAIT!

    2
    0

  • MIA pe 3 Oct 2013, 13:40
    vai de noi, Liviuca!!! :-))))

    Livia, eu nu stau in Romania, dar mai intru uneori pe vreo pagina pe internet sa vad incotro se indreapta tara de origine. In "prostimea Romaniei" intri si d-ta, ca doar nu esti colega de scoala, vecina sau femeia de serviciu a Biancai. De undeva stii de ea; ghici de unde? De la tv! Ca toti "prostii Romaniei" cum arogant ii numesti pe toti. Mie mi se pare un produs reusit. Ea este un produs al chirurgiei plastice, al marketingului si... al barfelor. Cand isi da silinta e chiar frumoasa. Pt. "desteptul/desteapta" care mi-a dat un vot negativ: tu stii ce e aia dantela de St. Gallen? Ai auzit de asa ceva? Ai vazut in viata ta adevarata dantela pretioasa? Cand mana ta si ochii tai vor intalni asa ceva, atunci sa vorbesti! Uite aici, daca stii sa citesti engleza http://en.wikipedia.org/wiki/St._Gallen_Embroidery E si in germana, dar am mari dubii ca stii limba lui Goethe. Manufacturile din SG sunt furnizori pentru haute couture din Paris.

    2
    2

  • andre pe 2 Oct 2013, 14:24
    LIVIA

    livia, draga, nu ai tu de unde sa sti cum e viata celor care au scris, sau la ce se uita, poate multi se uita pe acste articole pentru a se cruci ce "VALORI " are romania

    3
    0

  • andre pe 2 Oct 2013, 14:20
    URATE

    ce sunt cu maimutele astea colorate ca un curcubeu ???? sunt urate cu draci!!!!!

    4
    0

  • MARICICA pe 2 Oct 2013, 08:57
    BIANCA

    MAI LIVIA....FACI SI TU PARTE DIN CLUBUL POCNITORILOR,DE TE-AI SUPARAT ASA???? SUNT NISTE POCNITORI ....ASTA E REALITATEA!

    3
    0

  • RoMania pe 1 Oct 2013, 22:21
    Hai RoMania.....

    ....s-o cate cineva in san pe Lucioasa ca am impresia ca a furat ceva baloane de la nunta !!! :)

    5
    0

  • livia pe 1 Oct 2013, 18:38
    :)))

    ce de invidiosi/oase. daca bianca vi se pare o urata, cruduta o pocnitoare, ce naiba cautati aici, cintind articole despre ele? sunt sigura ca si pe paginile lor intrati zilnic si va amarati si otraviti cu invidie! mai bine ati incerca sa faceti ceva cu viata voastra, sa nu mai fie atat de anosta, ca trece pe langa voi! invatati sa traiti frumos, prostimea romaniei ce sunteti, datorita carora aceste femei apar pe sticla! daca voi nu le-ati urmari si nu ati comenta pozitiv/negativ, ele nu ar mai aparea! cu siguranta canale precum discovery, national geo sau tvr-urile sunt straine pt voi!

    3
    4

  • ION pe 1 Oct 2013, 16:33
    BIANCA

    Nu va suparati, da cine e domnisoara "leopardata"...din foto??? cruduta? Doamne fereste! Parca a fost racolata de pe centura Bucurestiului......Mai aveti tupeu sa scrieti "nunta de fitze".....puteati intitula articolul .....NUNTA DE POCNITORI!

    2
    1

  • MARICICA pe 1 Oct 2013, 16:25
    BIANCA

    BRAVO MIA! DOAR BIANCA VREA SA CREADA ,CA A FOST CEA MAI, SI CEA MAI....POATE CEA MAI URATA!:)) S -AU DAT IN SPECTACOL SI ATAT! DAR UNDE SUNT VEDETELE DE LA PRO TV????? S-AU CALICIT LA NUNTA DE FITZE???

    2
    0

  • Mia pe 1 Oct 2013, 14:25
    Bianca

    "rochie din dantelă franţuzească" - eh, mare lucru! Daca voia ceva special, comanda o rochie di dantela elvetiana, din St. Gallen, apreciata in lumea modei ;-) Femeile astea au toate acelasi visagist? Sunt toate machiate la fel (de oribil)

    2
    2

  • Cristi pe 1 Oct 2013, 00:47
    urata femeie

    Doamne ca urata mai este femeia asta!

    12
    6

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod