Noile mutări din televiziune. 5 vedete care şi-au schimbat job-ul!

7 Ianuarie 2015
Începutul de an a adus unele schimbări în marile televiziuni din România, mai multe vedete urmând să apară la alte emisiuni faţă de cele la care apăreau anul trecut.
1 din 5

Daniela Crudu a revenit la „Un show păcătos“

Daniela Crudu, care a mai fost asistenta lui Dan Capatos în trecut, a revenit la emisiunea „Un show păcătos“. Acest fapt se datorează faptului că Daniela s-a despărţit de Mihai Costea, cel care i-a interzis să mai apară la emisiunea lui Capatos.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • ATHOS pe 9 Ian 2015, 01:08
  schimbare ...

  ... si eu mi-am schimbat job...enul ...

  0
  0

 • Anonim pe 8 Ian 2015, 19:06
  Astea's vedete?

  Ca sa vedeti si "celelalte VEDETE" ...dati clik pe sageata din partea dreapta pe la mijlocul pozei cu Cruduta....In afara de domnul Bebe Cotimanis....ma ia durerea de cap...cu asa zisele vedete!...Apare una ca amanta a nu stiu cui...sau apare o asistenta pe la nu stiu care emisiune (se stie cum ajung in aceste posturi)...si sunt ditamai vedetele!!...Lasati-ne domne' cu toate prostiile astea,...dati stiri ca lumea, interesante...nu despre rapandule.....

  2
  0

 • doina pe 8 Ian 2015, 15:12
  VEDETE?

  Despre ce vedete e vorba? Ati spus "5 vedete" si ati scris despre o maimuta (asta ca sa sune decent, in minte am multe alte cuvinte, inexistente insa in DEX).

  5
  1

 • x pe 7 Ian 2015, 11:04
  5 vedete?

  Si care sunt celelalte 4?

  10
  1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod