Nicole Kidman, dezvăluiri despre căsnicia cu Tom Cruise

Nicole Kidman a fost destul de discretă cu privire la căsnicia ei cu Tom Cruise și la divorțul lor ulterior. Cu toate acestea, nu cu mult timp în urmă, ea a făcut lumină asupra acelui capitol din viața ei.

Nicole Kidman, care a fost căsătorită cu Tom Cruise între 1990 și 2001, a dezvăluit informații rare despre relația ei cu celebrul actor.

Nicole Kidman a perceput puterea lui Cruise drept protecție


Vedeta în vârsă de 56 de ani a spus că mariajul cu Tom Cruise a făcut-o să se simtă în siguranță în ceea ce privește avansurile nedorite.

În timpul căsniciei lor, au adoptat doi copii, Connor și Isabella.

Actrița a mai menționat că mariajul la 23 de ani a însemnat să nu meargă la multe petreceri sau să socializeze prea mult. Ea a petrecut mult timp acasă, mai ales după ce a avut primul copil la 25 de ani.

Când reporterul a întrebat pe Kidman dacă credea că oamenii ezită să o deranjeze pentru că Cruise era puternic, Kidman i-a explicat că prin "protecție" a vrut să spună că a existat un fel de barieră.

Ea a recunoscut că nu toată lumea are acel sentiment de siguranță.

Nicole recunoaște că au fost fericiți o vreme


Au trecut decenii, dar Nicole a spus că au fost cu adevărat fericiți în căsnicia lor când au lucrat împreună la proiectul lui Stanley Kubrick.

Ea a împărtășit câteva detalii, că după filmări, obișnuiau să meargă la curse de kart. Făceau o rezervare și se întreceau la trei dimineața. În același timp, îi este frică să se uite înapoi pentru a analiza ce s-a întâmplat de fapt.

Tom Cruise a cerut divorțul în februarie 2001, invocând "diferențe ireconciliabile" pentru despărțirea lor.

Au devenit oficial singuri șase luni mai târziu.

Nicole Kidman și Keith Urban

Ea nu vrea să-și rănească actualul soț din cauza amintirilor


Kidman a mai spus că acum are o căsnicie fericită cu cântărețul Keith Urban din 2006, având doi copii, Sunday și Faith. Ea preferă să nu vorbească despre relațiile din trecut din respect pentru soțul ei actual.

Este total mulțumită de viața ei și nu are niciun motiv să se plângă. "Am o căsnicie foarte fericită. Am două fetițe și simt că este o lipsă de respect pentru Tom și o lipsă de respect pentru Keith, așa că încerc să mă opresc aici și acum."

I-a luat ceva timp să-și deschidă inima din nou


Nicole Kidman a avut nevoie de timp să se vindece după experiențele ei din trecut.



Într-un interviu, ea a reflectat asupra trecutului său, spunând: "Eram tânără. Cred că am acceptat oferta?"

Kidman a recunoscut că, de-a lungul timpului, poate că a devenit puțin mai precaută, dar și-a subliniat angajamentul continuu de a fi deschisă.

Vedeta a discutat despre provocarea de a-și păstra viața personală privată în timp ce publicul este mereu cu ochii pe ea.

În ciuda momentelor de precauție și a rănilor din trecut, Kidman și-a exprimat preferința pentru menținerea unei abordări calde și deschise, în loc să se închidă.

Ea a împărtășit un moment emoționant cu soțul ei, Keith Urban, care a întrebat-o despre inima ei când s-au întâlnit.
Răspunsul lui Kidman a fost "Deschisă".

 

Sursă: brightside

13 Decembrie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod