Nicole Kidman, de nerecunoscut într-o fotografie postată pe Instagram. Fanii cred că actrița a exagerat cu operațiile estetice

Nicole Kidman a postat recent pe Instagram o fotografie în care apare alături de regizoarea Lulu Wang, alături de care lucrează la noul său film, „Expats”.

Dar fanii s-au arătat șocați de aspectul actriței și au postat numeroase comentarii în care o acuză de faptul că și-a făcut operații estetice sau alte intervenții. Fața actriței în vârstă de 54 de ani pare complet netedă, pielea este întinsă, iar aspectul său din imagini este complet diferit de cel de pe covorul roșu, de la aparițiile recente.


„Ce ți-ai făcut la față?? Începi să arăți ca un monstru. Este trist, pentru că erai foarte frumoasă”, a comentat un user la postarea publicată de actrița australiană.

„Nu mai arăți ca tine, Nicole”, a scris un alt user. „Este ceva în neregulă cu fața ta”, a adăugat o altă persoană.

Potrivit chirurgului estetician Dara Liotta, citat de New York Post, imaginile sugerează că vedeta a trecut recent printr-o operație estetică sau că vedeta a folosit în exces filtrele pentru editarea pozelor.

„Nu este nicio îndoială că aceste poze fac să pară că a avut recent o operație de lifting facial și de lifting la nivelul gâtului”, a declarat medicul.


„Se poate vedea că structura facială a fost trasă și ridicată, cel mai vizibil fiind în colțul sprâncenei și în colțul gurii”, a explicat specialistul.
„Linia maxilarului și gâtul par mai întinse și mult mai tinere decât ar fi posibil fără operație”, spune Liotta.

Chirurgul plastician David Shafer este de părere, însă, că pot fi multe alte cauze pentru aparenta schimbare prin care a trecut actrița.

„Când oamenii par să arate diferit, toată lumea este curioasă să afle dacă și-au făcut operații estetice. Cu toate acestea, sunt și alți factori care trebuie luați în calcul, așa cum sunt filtrele folosite intensiv pe social media. Felul în care arată o persoană într-o fotografie publicată online poate fi complet diferit de felul în care arată acea persoană în realitate”, declară Shafer pentru The Post.


Însă nici acesta nu exclude posibilitatea operațiilor estetice. Intervențiile estetice acoperă o gamă largă de proceduri, de la injecțiile cu Botox și până la lifting facial, fillere și liposucție.
Dar medicul spune că au o „reputație proastă” pentru că doar „intervențiile greșite” arată nenatural.

„În imagine, Nicole are pielea netedă și o strălucire tinerească. Ar putea fi filtre, Botox sau fillere dermice care ajuta la netezirea ridurilor și la refacerea volumului pierdut din zona pomeților. În mod cert are acces la cele mai bune proceduri de îngrijire a pielii și cei mai buni esteticieni”, adaugă medicul.

Nicole Kidman a vorbit în trecut despre faptul că a apelat la injecțiile cu Botox, dar a dezvăluit că nu îi place să le folosească.


„Pare să fi făcut o operație de lifting facial în trecut. Dacă a avut loc în urmă cu un an sau mai mult, este posibil să treacă printr-o schimbare recentă în ceea ce privește aspectul din cauza tratamentelor de întreținere cu laser, Botox sau fillere.
Chiar și o operație de lifting facial trebuie să fie întreținută”, declară medicul.

Actrița din „Being the Ricardos” a negat în trecut că ar fi apelat la operații estetice, spunând că rutina sa de îngrijire o ajută să-și păstreze pielea sănătoasă.

„Să fiu sinceră, sunt complet naturală. Nu mi-am făcut nimic la față sau altceva. Folosesc protecție solară și nu fumez. Am grijă de mine și sunt foarte mândră să spun asta”, a declarat Nicole într-un interviu din 2007 pentru Marie Claire.

Dar în ultimii ani este posibil ca actrița să-și fi schimbat abordarea. Ea a dezvăluit în anul 2011 că a încercat injecțiile cu Botox, dar s-a oprit.

„Nu mi-a plăcut cum arată fața mea după aceea. Acum nu mai folosesc - pot să-mi mișc din nou fruntea”, a declarat Kidman într-un interviu pentru TV Movie.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
6 Mai 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod