Nicole Kidman a dezvăluit că Hugh Jackman și soția lui au ajutat-o la început de carieră: „Dormeam pe canapeaua lor”

Nicole Kidman a vorbit despre începutul carierei sale la Hollywood și despre faptul că totul a fost posibil datorită ajutorului pe care l-a primit din partea lui Hugh Jackman și a soției acestuia, actrița Deborra-Lee Furness.

Actrița în vârstă de 55 de ani a declarat într-un interviu pentru Arhiva Națională de Film și Sunet a Australiei că a fost susținută de compatrioții ei australieni, actorii Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness, în perioada de la începutul carierei.

Citește și: Ben Affleck și-a lăsat fiul de 10 ani la volanul unui Lamborghini, într-o parcare. Băiatul a lovit o altă mașină


Ea a dezvăluit că participa la audiții pentru roluri în Los Angeles și dormea pe canapeaua cuplului australian pentru că nu își permitea să închirieze o locuință sau să stea la hotel.


„Deborra-Lee este una dintre cele mai bune prietene ale mele”, a spus Kidman, adăugând că actrița australiană a găzduit-o în locuința ei atunci când a plecat din Australia pentru a-și face un nume la Hollywood.

„Dormeam pe canapeaua din casa pe care Deborra-Lee o închiriase. Mi-a oferit șansa de a sta acolo și de a merge la audiții”, a declarat Nicole.

„Era foarte scump și nu ne permiteam să stăm la hotel.
Deci ideea de a fi împreună într-o casă a fost minunată. Puteam să plecăm și să ne întoarcem, iar uneori plecam timp de câteva săptămâni și participam la audiții, în speranța de a obține un rol”, a mai spus vedeta.


Nicole a mai dezvăluit în trecut că Deborra-Lee, în vârstă de 66 de ani, și Hugh Jackman, de 53 de ani, au ajutat-o după divorțul de Tom Cruise, în anul 2001.

„Când am divorțat, Hugh și Deb au făcut parte din procesul meu de vindecare”, a spus Kidman într-un interviu pentru publicația Australian Women's Weekly.


„Au fost unii dintre cei mai buni prieteni ai mei în toată acea perioadă”, a adăugat actrița.

La fel ca Nicole, Hugh și Deborra-Lee făceau parte dintr-un grup de actori australieni care trăiau la Hollywood în anii '90.

Deborra a cunoscut-o prima dată pe Nicole atunci când aceasta era o adolescentă care făcea „couch surfing” în Los Angeles.
Kidman a primit un rol în filmul „Days of Thunder”, ocazie cu care l-a cunoscut ulterior pe Tom Cruise.

„Îmi amintesc că Tom Cruise tot suna la telefon atunci când ea a obținut rolul. Nic era întotdeauna foarte calmă și a făcut totul în ritmul ei”, a dezvăluit Deborra-lee, potrivit Daily Mail.

După despărțirea de Tom, Nicole l-a cunoscut pe actualul său soț, cântărețul Keith Urban, în vârstă de 54 de ani.

În schimb, Hugh Jackman și soția sa, Deborra, formează în continuare un cuplu puternic. În luna aprilie, ei au sărbătorit 26 de ani de la căsătorie, iar starul australian i-a transmis un mesaj emoționant soției sale. Actorul a postat un selfie pe Instagram în care apare alături de partenera lui de viață, care este cu 13 ani mai în vârstă decât el.


„Azi sărbătoresc 26 de ani de căsnicie cu soția mea extraordinară”, a scris Hugh.
„Fiecare zi este plină de râs, bucurie și distracție!! Deb, îmi luminezi viața. Te iubesc din toată inima!”, a adăugat actorul.

Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness s-au căsătorit pe 11 aprilie 1996, la un an după ce s-au cunoscut.

Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare ale dramei australiene „Corelli”. Starul din „X-Men” a declarat că a știut că își va petrece tot restul vieții alături de Deborra după numai două săptămâni. Ei au împreună doi copii adoptați: Oscar Maximilian Jackman, de 21 de ani, și Ava Eliot Jackman, de 16 ani.

Hugh a declarat în trecut pentru People că secretul căsniciei lor fericite este faptul că își fac timp unul pentru celălalt și „învață întotdeauna” de la celălalt.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
28 Iunie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod