Nico si Vlad, in drum spre Belgrad

Nico si Vlad s-au intors in tara cu multe amintiri frumoase. "Am fost foarte bine primiti atat in Moldova, cat si in Ucraina. Din pacate, la Chisinau n-am avut prea mult timp sa stam, dar am promis ca vom reveni, sa vorbim despre noi si proiectele noastre. In Ucraina, pe langa echipa din TVR, am fost insotiti in permanenta si de Maria, o reprezentanta din staff-ul Ruslanei.

Speram ca prezenta ei sa fi fost de bun augur si sa ne poarte si noua noroc...", a relatat Vlad.

De la Maria Dashenko (PR managerul Ruslanei), Nico si Vlad au primit o jucarie de plus, sa le poarte noroc si sa aiba succesul pe care l-a avut si Ruslana la Eurovision.

Ei l-au botezat micutul hipopotam "Masha" (dupa numele fetei) si au promis ca il vor lua la Belgrad, pe post de mascota.

Marea Britanie si Belgia

Ultimele tari ale turneului de promovare au fost Marea Britanie si Belgia.

Pe 25 aprilie, cei doi interpreti romani au fost invitatii Esctoday.com, la cel mai mare eveniment londonez dedicat, concursului, „UK Eurovision Preview Party", desfasurat la clubul Scala din Londra. Aici, cele peste 1000 de locuri au fost ocupate in totalitate.

Alaturi de starurile din editiile precedente ale Eurovision, Nico si Vlad au mai cantat in afara de piesa "Pe o margine de lume", un celebru duet al lui Andrea Bocelli si al lui Celine Dion, "The Prayer".

In legatura cu aceasta piesa, Vlad declara ca si-a dorit dintotdeauna sa o interpreteze numai ca pana la Nico nu a gasit o partenera pe masura.



Pastele i-a prins pe cei doi in Belgia, unde au participat la o serie de evenimente coordonate de Eurosong.be (site belgian dedicat concursului Eurovision). In plus, artistii romani au participat la o receptie organizata de Primaria din Anvers, unde au fost intampinati chiar de primarul orasului.

In prima zi de Paste, cei doi au sustinut un concert la Bruxelles, organizat de ARTHIS (Casa Culturala Belgiano-Romana). Alaturi de ei au mai cantat Dima Bilan (Rusia), Ani Lorak (Ucraina), Rebecca(Slovenia), Helena (Serbia), Sirusho (Armenia) si Laka (Bosnia si Hertzegovina).

Nicoleta Matei


Nico s-a nascut pe 1 februarie 1970, la Ploiesti. De mica si-a dorit sa devina cantareata, aceasta fiind cea mai buna modalitate de a se exprima. 

In 1990, a absolvit Scoala Populara de Arta, iar din 1996 a participat la numeroase concursuri care i-au imbogatit palmaresul cu multe premii.



Are, pana in prezent, trei albume: "Gand pentru ei" (2003), "Asa cum vrei" (2005) si "Cast Away" (2007). Aceasta este a 8-a participare la selectia nationala pentru Eurovision a artistei si cea mai fructuoasa.

Vlad-Constantin Mirita


Vlad s-a nascut pe 2 august 1981, la Targoviste.

In 2000 a absolvit cursurile Scolii de Arte din Targoviste, iar momentul in care a cunoscut celebritatea a coincis cu castigare premiului cel mare din cadrul Festivalului de la Mamaia .

Atunci a facut furori prin interpretarea unei piese moderne intr-o maniera clasica.

Ca si partenera lui, Vlad a castigat apoi o sumedenie de alte premii, fiind unul dintre cei mai apreciati tineri tenori de la noi.



Urmareste cu foarte mare placere cursele de raliuri si, mai mult decat atat, si-ar dori ca intr-o zi chiar sa participe. In plus, este un fan impatimit al curselor de cai, activitate pe care o practica in timpul liber.

Mult succes la Eurovision!

 

Comentarii (21)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dory pe 16 Mai 2008, 11:10
    eurovision Romania

    melodie minunata, voci puternice, imagine eleganta si cu stil.....ce mai? cred k anul asta "mai mult ca niciodata" vom avea succes....Mult succes si NOROC pentru Nico&Vlad.......sustinere maxima din partea noastra.....bafta!!!!

    0
    0

  • tartacuta11 pe 13 Mai 2008, 23:08
    nico si vlad

    Sunt increzatoare in puterea de sugestie a mesajului melodiei. Vocile lor sunt exceptionale si nu pot decat sa ma rog sa fie ei castigatorii.Doamne-ajuta!

    0
    0

  • annn pe 13 Mai 2008, 20:43
    Bafta

    Bafta fratilor, la ce concurenta este, nici teama sa nu va fie, la vocile voastre si o piesa adevarata, eu una va vad cu premiul acasa. Bafta!! Aveti grija cu vocile, sa nu patiti ca Paula Seing.......asa frumoasa a fost prezentarea lor inaintea concursului......minunata, dar in concurs au racnit-o......probabil de aceea au picat in jos la punctaj, oricum nu va intreceau, voua dragii mei va trebiesc piese adevarate nu orice, ceva la nivelul vostru. Sper sa mentineti colaborarea si dupa sunteti superbi, cel putin la concertul de Pasti...mi-am dat tv-ul la maxim,pt. a va auzi vocile superbe si de era 2 noaptea tot aia faceam..... Bafta si iar bafta, meritati.

    0
    0

  • huncut pe 12 Mai 2008, 13:57
    Succes!

    Sa nu va pierdeti curajul,sa fiti increzatori in valorile voastre.Mult noroc!

    0
    0

  • mim pe 12 Mai 2008, 07:51
    vlad si nico

    ma bucur ca existati.ma bucur ca faceti parte din aceasta tarisoara pe care cei din afara o ponegresc mereu.sper sa fiti la inaltimea asteptarilor noastre.cu multa mahnire in suflet o spun ca nu veti lua cine stie ce premiu si nu pt ca voi nu sunteti valori,nu,ci pentru idioteniile de melodii pe care publicul le alege la acest concurs.sa aveti multa bafta.

    0
    0

  • rodi pe 12 Mai 2008, 00:51
    mult noroc

    sunteti draguti amandoi si aveti voci superbe,un vot si din partea mea ,va doresc sa urcati pe cea mai inalta treapta posibila,BAFTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    0
    0

  • adriana pe 11 Mai 2008, 22:57
    eurovision

    as fi preferat sa nu mai aud nimic despre acest subiect, deoarece a fost cea mai jenanta frauda la care am asistat vreodata! Pacat de cei doi interpreti, nu au nici o vina, dar tvr-ul si-a batut joc de cei care au urmarit concursul si ca fraierii au mai dat si bani!

    0
    0

  • Mioara pe 11 Mai 2008, 22:44
    multa bafta!

    Nico si Vlad Mirita suntem alaturi de voi. Mult succes!

    0
    0

  • irinuqa pe 11 Mai 2008, 14:37
    multa bafta!!!

    Melodia e pur si simplu superba, iar vocile lor sunt foarte frumoase...imi place foarte mult, la fel si videoclipul. Mult succes!!!

    0
    0

  • doina pe 11 Mai 2008, 11:45
    bafta!!!!!!!!

    Mult succes!!!!!!Suntem mandri de voi!!!!!!

    0
    0

  • gabriela pe 11 Mai 2008, 10:37
    SUCCES!!!!!!!

    Doua voci divine! Mult,mult,succes!!!!! Aratati lumii ca romanii sunt valori nu numai hoti si criminali.BAFTA!!!!

    0
    0

  • Ina pe 11 Mai 2008, 07:49
    Nico si Vlad

    Sunteti buni, frumosi si tineri. Nu uitati ca reprezentati un popor pe care multi il vorbesc de rau. Veti fi minunati, sa aveti incredere in voi, in cei care va sustin

    0
    0

  • mary pe 11 Mai 2008, 07:14
    nico si vlad

    Felicit club Eva pt. toate implicatiile care le are; asa mai aflam si noi amanunte. multumesc. Intrebarea : cum reusiti sa fiti asa prompti?

    0
    0

  • mary pe 11 Mai 2008, 07:12
    nico si vlad

    Sunteti minunati; sa va ajute buneul Dumnezeu sa va intoarceti sanatosi si cu trofeul in mina.

    0
    0

  • catana pe 10 Mai 2008, 23:47
    divin!!!!

    sunt minunati!!!e ceva dumnezeiesc in prestatia lor!SUCCES!!!!

    0
    0

  • Gabriela pe 10 Mai 2008, 21:35
    sunteti tari

    imi place mult de nico,si ii urez mult succes!

    0
    0

  • Criss pe 10 Mai 2008, 21:08
    Succes

    Melodia e absolut superba iar vocea lui Vlad e senzationala. Succes, va tin pumnii.

    0
    0

  • luci pe 10 Mai 2008, 20:31
    succes

    Mult scces .Din parte mea si a familiei mele aveti voturi garantate

    0
    0

  • geny pe 10 Mai 2008, 13:20
    vlad si nico

    sunteti valorosi, frumosi, avem incredere in voi, va iubim, sigur o sa cistigati un premiu. Sanatate si succes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0

  • milica pe 10 Mai 2008, 11:12
    succes si sanatate

    avem incredere in voi,sanatate si noroc!!!!!

    0
    0

  • E.Neagoe pe 10 Mai 2008, 08:14
    sanatate

    Draga noastra Nico, Va dorim mult, mult succes! Suntem insa extrem de ingrijorati, intrucat am aflat ca ai avut probleme cu coardele vocale! Nu ne gandim la altceva decat sa fii sanatoasa, deoarece, in ultima instanta, sanatatea ta conteaza! S-aveti mult noroc si tu , si Vlad si Romania !!! Cu Dumnezeu, inainte! Doamne, ajuta !

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod