Tema florii de colt la "SOS - Salvati-mi casa"

Facebook Twitter Comenteaza
Tema florii de colt la

Dan Moisescu (30 de ani) a chemat echipa de specialisti de la "SOS - Salvati-mi casa" pentru a renova sufrageria parintilor lui, Floarea si Alexandru Moisescu, incercand sa le aduca putina bucurie, dupa o viata plina de greutati.

Impreuna cu parintii, mai locuiesc sora mai mica a lui Dan, Daniela (23 de ani) si fratele mai mare, primul copil al familiei Moisescu, Florin (38 de ani).

Florin este marea problema a familiei Moisescu, deoarece, la putin timp dupa nastere, a fost victima unei greseli medicale din cauza careia nu s-a mai putut dezvolta normal, iar acum el se comporta ca un copil de 6 ani.

Pe langa problemele cu Florin, parintii lui Dan s-au confruntat intotdeauna cu mari greutati financiare, dar si cu boli, care i-au obligat sa se pensioneze inainte de vreme.

De cand a inceput sa lucreze, Dan a incercat sa faca tot ce a putut ca sa le mai aduca putina bucurie.
A lucrat o perioada in constructii si a reusit sa le mai amenajeze cate ceva prin casa, dar nici posibilitatile lui nu sunt pe masura nevoilor.

Anca Dinca este designerul care a avut grija ca sufrageria familiei Moisescu sa primeasca aspectul si atmosfera de care ei au nevoie.

Tema amenajarii este floarea de colt, simbolul rezistentei si al gingasiei. Camera a fost amenajata in culori calde si a devenit un spatiu primitor si confortabil pentru intreaga familie. Dan a ramas alaturi de echipa de specialisti aproape pana la final, contribuind cu dragoste la realizarea amenajarii.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod