Nevoia de bani le aruncă pe vedete în show-uri TV scandaloase! Cine are datorii?

2 din 5

Vladimir Drăghia, salvat de banii de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici"

Vladimir Drăghia a accept să participe la "Sunt celebru, scoate-mă de aici" din cauza datoriilor pe care le are. Din câte se pare, vedetele care au plecat în jungla africană au primit aproximativ 10.000 de euro, ceea ce înseamnă o adevărată gură de oxigen pentru Vladimir Drăghia.

Jurnaliştii de la Click au dezvăluit că actorul s-a alăturat show-ului de la Pro TV deoarece are de achitat 5.000 de euro către proprietara unui apartament din Piaţa Victoriei, acolo unde Vladimir Drăghia a locuit mai mult timp, fără a plăti chiria, întreţinerea şi alte utilităţi.
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • jeny pe 31 Mar 2015, 19:34
  VYCAAAAA

  pai cu atitia bani ce-i primeste de la Piturca si are datorii la asociatie? ma mir, se baga in balegar, mulge vaca, nu-i curent, nu-i baie, conditiile sint vitrege acolo, dar ce nu face omu pentru bani?

  1
  0

 • adi pe 31 Mar 2015, 13:52
  ia auzi

  " trebuie să plătească acum datoria de 7.300 de lei, plus 1.000 de lei cheltuielile de judecată." de asemenea, " Singurul venit lunar al Vicăi este pensia alimentară pe care o primeşte de la Piţurcă şi care se ridică la suma de 39.000 de lei. Ştiind că are probleme cu banii..." asta inseamna vreo 7600 euro/luna..... are probleme mari cu banii...si , saraca de ea, risca sa fie evacuata. daca asta inseamna probleme cu banii, as vrea sa le am si eu.

  4
  0

 • Bangalore fratele lu'Blochina pe 31 Mar 2015, 11:23
  Munca-i pentru ...tractoare

  Pai vedeta asta,a lui peshte prajit, are nevoie de bani ca de aer (ma rog, eu as zice ca de altceva, dar ...) Asa. Si daca are nevoie de bani, de ce nu merge la munca ? LA MUNCAAAA, nu la show-uri de doi lei. in fine. Da tziganu bani,ca acuma chiar are de unde (de la arabetzi).

  4
  0

 • bob pe 31 Mar 2015, 10:35
  tupeu...

  care "nevoie de bani "?! Ce facem noi,care nu suntem 'vedete' de carton ?Cum traim,cum reusim sa ne platim intretinerea si toate celelalte ?Nevoia de bani trb proportionala cu munca,cu necesitatile..Nu poate sta "marea Vica" decat intr-un asemenea apartament?!tuseste?!-si restul "capuselor" care nu aduc nici un beneficiu societatii noastre... Suna comunist,dar asta e ideea...Fara aportul lor tara merge mai departe,dar fara noi care muncim in diverse domenii,si am invatat pe branci-nu la facultati private,de 2 lei-nici nu se pune problema.Ma rog...e mult de discutat..

  5
  0

 • stela pe 31 Mar 2015, 09:56
  Nevoia de bani

  Pai nu i-a zis bine Piturca ,ea cerea pensie 9000 E ,deci vroia si pt intretinerea ei ,nu numai a copilului , la munca ,nu la intins mana ,mare vedeta

  5
  0

 • lizuca pe 31 Mar 2015, 08:20
  datorii ?

  Daca muncea cinstit pentru ceea ce are, poate ar fi avut acum datorii (!) mai putine...dar, invatata cu trai bun fara munca, s-a obisnuit sa traiasca precum o capusa, deci ...capusa sa ramina !!!

  7
  0

 • robert pe 31 Mar 2015, 07:47
  bloghina

  Saraca...n-are alt venit decat pensia alimentara de 39.000 de lei !!! Pai sa-i mai dea si statul ceva... Comportament jenant si risipa de timp cu scrierea acestui articol

  7
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod