Neveste disperate. Suferinţele femeilor din viaţa condamnaţilor din fotbal

George Copos, Mihai Stoica, Gică Popescu, Ioan Becali, Victor Becali, Cristi Borcea, Jean Pădureanu şi Gigi Neţoiu, cei opt inculpaţi în dosarul transferurilor de fotbalişti, au fost condamnaţi, marţi, de Curtea de Apel Bucureşti, la închisoare cu executare.

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a fost condamnat definitiv la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători. Fostul acţionar al FC Dinamo, Cristian Borcea, a fost condamnat definitiv la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători.

Fostul impresar Ioan Becali a fost condamnat definitiv la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători. Impresarul Victor Becali a fost condamnat definitiv la patru ani şi opt luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători.

Fostul preşedintele al clubului Gloria Bistriţa, Jean Pădureanu, a fost condamnat definitiv la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători. Fostul fotbalist Gheorghe Popescu, candidat la şefia Federaţiei Române de Fotbal, a fost condamnat definitiv la trei ani, o lună şi zece zile de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători.

Fostul acţionar al FC Dinamo şi U Craiova, Gigi Neţoiu, a fost condamnat definitiv la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători.

Fostul acţionar majoritar al FC Rapid, George Copos, a fost condamnat la trei ani şi opt luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători.

Cei opt au ajuns marţi seară în arest, atât ei, cât şi familiile lor fiind în stare de şoc. Surse apropiate de cei opt inculpaţi au spus, potrivit Pro TV, că niciunul nu a putut închide un ochi în noaptea de marţi spre miercuri, deoarece încă nu pot înţelege cum de justiţia i-a trimis la închisoare.



Cele mai afectate de deciziile judecătorilor par a fi însă femeile din viaţa celor opt oameni de fotbal. Avocatul Cristi Sârbu, apropiat al lui Cristi Borcea, a afirmat că în cea mai mare suferinţă s-ar afla acum Mihaela Borcea, fosta soţie a lui Cristi Borcea.

„Mihaela Borcea este dărâmată. Cristi este omul cu care a împărţit 20 de ani de căsnicie, cu bune şi cu rele“, a spus avocatul. Fostul şef din Ştefan cel Mare a vorbit, chiar înainte de a ajunge la puşcărie, cu fosta lui soţie, spunându-i acesteia să fie tare. „Încearcă să te linişteşti! Asta e, nu mai avem ce face! Trebuie să-ţi revii, pentru că ăia mici se bazează doar pe tine de acum înainte.

Şi încă ceva: nu-i lăsa să se uite zilele astea la televizor, că o să se discute pe toate posturile despre condamnarea mea“, i-ar fi spus Borcea fostei soţii, potrivit ziarului Libertatea.

Miercuri, Cristi Borcea a fost vizitat la Penitanciarul poarta Albă de soţia sa, Alina, care a mers însoţită de un prieten. Aceasta nu a făcut însă nici o declaraţie la plecarea de la închisoare.

Mama lui Gigi Becali, la un pas de infarct


De aproximativ un an de zile, necazurile se ţin lanţ în familia Becali. Cei mai mediatizaţi machedoni din România au ajuns la închisoare, iar femeile din familia lor au rămas singure şi fără niciun sprijin.



La începutul verii trecute, Gigi Becali a fost condamnat definitiv la închisoare, iar soţia lui, mama lui şi cele două fete ale lui au fost distruse de durere. Acum, bărbaţii pe care se mai puteau baza femeile din familia Becali, Victor şi Ioan, au ajuns şi ei la puşcărie. Atunci cînd a aflat că şi nepoţii săi vor ajunge la închisoare, mama lui Gigi Becali a fost la un pas de infarct. Şocată, femeii i s-a făcut rău, iar un medic a mers imedat in Pipera.

„Pentru doamna Alexandra, Ioan şi Giovani sunt ca şi băieţii ei.

Chiar spunea că toţi cei trei băieţi ai ei sunt acum în puşcărie. Repeta obsesiv: 'Doamne, ăsta este un blestem. Ai grijă de noi'“, a spus un apropiat al familiei Becali.

Vila lui Popescu, loc de pelerinaj


După aflarea verdictului, rudele şi apropiaţii lui Gică Popescu s-au strâns în vila acestuia din Pipera. Până să se predea autorităţilor, fostul fotbalist a vorbit cu toţi cei prezenţi în casa lui, spunându-le că trebuie să fie tari în continuare.



Luminiţa, soţia lui, Marilena Hagi, cumnata lui, părinţii, dar şi cei doi copii, în vârstă de 14 ani, respectiv 11 ani, nu s-au putut opri din plâns. „Nu-şi imaginează o zi fără tatăl lor. Când au ajuns acasă de la şcoală şi au aflat că tatăl lor va merge la închisoare au izbucnit în plâns. I-a distrus. Toţi sunt şocaţi. Şi e este la pământ“, a spus un apropiat de-al lui Gică Popescu.

George Copos, un alt inculpat din „Dosarul transferurilor“, a ajuns la penitenciarul Jilava, iar marţi ar fi putut fi vizitat de soţia lui, Cristiana. Femeia a mers camuflată la penitenciar şi a încercat să treacă neobservată, însă a fost recunoscută rapid de cei prezenţi.

Din păcate pentru fostul şef de la Rapid, Cristina Copos nu a putut să-şi viziteze soţul, deoarece procedura spune că orice vizitator trebuie să facă o cere mai întâi, ceea ce doamna Copos nu făcuse.



O altă femeie care o va duce foarte greu în anii următori este Ecaterina Neţoiu, actuala soţie a lui Gigi Neţoiu. Nevasta fostului şef de la Dinamo a născut în urmă cu doar o lună de zile şi s-a mutat în vila afaceristului din Mogoşoaia. Din păcate pentru proaspăta lui soţie, copilul în vârstă de doar o lună de zile îşi va mai putea vedea tatăl abia peste trei ani de zile.

6 Martie 2014
 

Comentarii (14)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Andrei pe 7 Mar 2014, 21:32
    Disperare

    Cand se lafaiau pe bani furati nu erau disperate. Alti oameni mureau cu zile ca nu aveau medicamente in spitale (dupa ce au platit asigurari o viata) in timp ce ele faceau "n" concedii pe an in Dubai si Monaco. Pana la urma, totul se plateste si roata se intoarce.

    2
    0

  • iulia pe 7 Mar 2014, 15:51
    Condamnare

    Mi se pare normal sa se aplice legea, in acest moment. http://sanatate.gsk.ro/

    1
    0

  • Ralu.Andu pe 7 Mar 2014, 12:25
    aoleu

    cand te bucurii de banii din furat.....te numesti hot!nu disperat!

    5
    0

  • kiki pe 6 Mar 2014, 23:08
    miroase a dreptate !?

    Parca nu-mi vine sa cred ca intr-un final s-a reusit condamnarea lor ! Chiar aveau impresia ca sunt mai presus de lege,de onoare,de noi toti... Cat despre "saracele neveste bogate",ce sa zicem?! au stiut cu cine s-au maritat,au fost partase la tot. Copiii cresc cativa ani fara tata dar tot in puf. Mi-e mila de parinti, ca probabil nimeni nu i-a ascultat,si nici nu cred ca ei i-au invatat sa fure etc..

    3
    0

  • flori pe 6 Mar 2014, 20:44
    adevarul

    Nu suntem noi in masura sa-i judecam pe altii, dar adevarul e ca unii prea se scalda in bani nemunciti si altii abia isi pot creste copiii. La asta s-au gandit vreodata "nevestele disperate"?

    8
    0

  • mada pe 6 Mar 2014, 18:41
    vorbe fara rost

    Vorbiti cu totii fara a stii cu adevarat cum sta situatia. Daca voi erati in locul lor sant 100% sigura ca a-ti fi procedet la fel. Nu mai doriti raul nimanui ca nu stii cum se intoarece la voi. Pacat de acesi copii nevinovati. Va da-ti voi cu parerile ca si cum a-ti fi avocatul statului. Stati in banca voastra si vedeti gunoiul din ochiul vostru mai intai. Iar cu televizorul, cine va pune sa va uitati la asemene emisiuni? Asta denota faptul ca va complace, pentru ca va mai da un reason de barfa. Sant atatea emisiuni culturale si educationale, dar de la alea invatati si este grea cartea, dar prostia, rasul si barfa este mai usoara. Imi pare rau de ei, oricine ar fi ei, nu-i cunosc si nici nu ma intereseaza dar inca odata va precizez ca si noi toti am fi facut la fel in locul lor.Dacat sa va uitati la TV cum fura ei, mai bine a-ti merge in parc cu copii, la scoala sa va scoliti sa nu mai fiti asa de inculti si limitati. Treziti-va romani si smell the coffee cu se zice pe la noi!!!!!!

    1
    6

  • Adrian D pe 6 Mar 2014, 12:58
    Sunt smecher,nu salut pe oricine...

    Vi-l amintiti pe bisnitarul de Giovani cum se lauda la televizor ca el nu baga in seama pe oricine, ca e smecher,ca este cineva....La fel cu ciobanul Becali care spunea ca "ma p....s pe DNA"....Niste infecti care prin comportarea aceasta,mediatizata excesiv de televiziuni, a dus la decaderea morala a romanilor....

    11
    1

  • Cristi pe 6 Mar 2014, 11:47
    dupa fapta si rasplata

    priviti oameni buni care e misiunea grupului condus de puscariasul copos gheorghe,fost batjocoritor si profitor al miilor de suporteri rapidisti: citat: ``misiunea pe care si-o propune holdingul ANA este aceea de a fi recunoscut ca element de referinta pentru excelenta in calitatea actiunilor pe care le intreprinde, ca entitate de afaceri deschisa permanent catre nevoile reale ale consumatorului.'' faceti copy/paste dupa manuale de management,dar nu v-ati schimbat naravul,acolo sa putreziti

    5
    1

  • Alexandra pe 6 Mar 2014, 11:40
    ...

    Suferinta femeilor consta in faptul ca nu or sa mai aiba bani asa cum erau obisnuite. Lor nu le e mila de nimeni, noua de ce ne-ar fi?

    13
    0

  • mery pe 6 Mar 2014, 11:37
    mare pacat

    imi pare foarte rau pt ei dar in special pt fotbalul romanesc care , cred ca se va duce de rapa fara ei, de ce ii criticati asa de dur?asta este viata in fotbal, voi sa fi fost in locul lor nu faceati la fel, puteau sa le dea niste amenzi mult mai mari , intrau banii in buzunarul guvernului si se termina totul , dar sa ii bagi la inchisoare este cea mai mare nedreptate facuta, sunt alti hoti in guvernul romaniei care trebuie sa intre la puscarie, si se plimba pe strada liberi, ei poate au luat, au facut, au dres, dar au si dat, MARE PACAT, SINCER AM SA MA ROG PENTRU EI SA IASA DIN INCHISOARE CAT MAI REPEDE, DOAMNE AJUTA, SUNT ALATURI DE EI IN TOT ACEST MARE NECAZ,

    1
    15

  • OANA LIA pe 6 Mar 2014, 06:55
    Puscariasii

    ... DUMNEZEU SA FEREASCA SI PE DUSMANI... dar cand au facut ce au facut, cand sfidau o tara in treaga;OAMENI OBISNUITI, INSTITUTII, etc la ce s-au gandit???!!

    20
    0

  • Ionica pe 6 Mar 2014, 04:40
    VAIURI

    Dumnezeule,, cite vaiuri pe pamint cite dureri , TU STII copii distrusi familii separate ,suferinte multe , toti de pe pamint gresim dar copii , sa ramina stresati de mici din cauza problemelor , DUMNEZEULE BUN iarta-i pe toti oamenii de pe pamint , sa nu mai fie atita suferinta , dureri ,vaiuri , sa nu mai existe atita ura ,, sa nu ne mai criticam atita , copilasii ce vina au ca sa sufere? ISUSE DOAMNE TU STII adevarul despre ei , noi nu avem idei care e adevarul ,ce greseli au facut ei ,noi nu stim nimic si nu putem sa ii criticam ca si eu sint pacatoasa , dar copilasii , de ce sa mai sufere ? pina cind atita suferinta ? vaiuri ? ura ? pe pamint ? TATAL BUN DIN CER vino repede si ne ia in imparatia TA !!! in numele LUI ISUS schimba ideile oamenilor care nu stim adevarul adevarat pt ca toti de pe pamint avem greseli CUM A ZIS ISUS IN BIBLIE ? a zis fariseilor da-ti cu piatra care nu au pacat !!! si toti fariseii au plecat si a ramas numai Maria, SI ISUS A INTREBAT ; unde sint pirisii tai ??? si MARIA a zis ;nu stiu DOAMNE si ISUS A SPUS Mariei ;dute, si sa nu mai pacatuesti !!! A SFATUITO ISUS , pina cind mai rezisti? BUNUL NOUSTRU DUMNEZEU? atita suferinta, dureri ? vaiuri ? pacate ? pina cind atita suferinte ? pina cind ? VINO ISUSE DOAMNE , SLAVIT SA FII CU TATAL DIN CERURI IN VECI DE VECI AMIN !!!

    6
    5

  • varcu_gigi pe 6 Mar 2014, 01:25
    pe munca cinstita au bani ?

    Isi merita soarta acesti hoti.Poate justitia va urgenta judecarea dosarelor lui Gigi Becali,bisnitarul si smecherul asta merita din plin pedeapsa mai mare. Sotiile lor au bani de furat,bani nemunciti.De ce le plangeti de mila ?

    23
    1

  • angela pe 6 Mar 2014, 01:00
    niste hoti

    O gasca de hoti si de nemernici .Articolul sugereaza mila si compasiune pentru familiile milionare care habar nu au ce e munca.

    24
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod