Neseriozitate printre stele

Cele mai recente nazbatii ale starurilor arata ca neseriozitatea nu leocoleste nici pe ele, chiar atunci cand este vorba despre momente foarteimportante, asa cum vei vedea in cele ce urmeaza.

S-a despartit Angelina de Billy?
Angelina Jolie s-a despartit de sotul ei, Billy Bob Thornton, dupa doardoi ani de la casatorie.
Ea s-a mutat din casa din Los Angeles in hotelul "Beverly Hills", luandu-lcu ea si pe Maddox, baietelul cambodgian de doar 10 luni adoptat de ceidoi.
Se pare ca Thornton si-a cam facut de cap cu o femeie in Memphis, undeisi inregistra ultimul album.
Billy are doi copii (Willie de 8 ani si Harry de 7 ani) dintr-o casatorieanterioara, dar pe micutul Maddox a fost gelos. Chiar aceasta a fostsi problema cuplului: gelozia lui Billy fata de baietel. Un prietenapropiat al cuplului a declarat ca "asa cum sunt toti actorii, Billy sesimte nesigur si isi doreste sa fie centrul atentiei." Iar Angelina i-aspus unei prietene ca ea si sotul trec printr-o perioada dificila.

Bing este tatal!
Liz Hurley a avut dreptate. Testul ADN a demonstrat ca Steve Bing estetatal copilului ei. Actrita si modelul Liz a fost "extaziata" aseara,dupa ce Bing a fost fortat sa recunosaca paternitatea copilului in varstade 3 luni, Damian Charles Hurley.
Producatorul de film californian declarase ca Liz nu i-a fost fidela inrelatia de 18 luni pe care au avut-o. Ieri, la proces au fost prezentiambii avocati, mai putin Bing, care nu a vrut sa faca nici o declaratiein legatura cu acest subiect. Acum Liz este libera sa-i ceara pensiealimentara lui Steve, ceea ce ar putea insemna pana la 30 de procentedin venitul sau anual, care se ridica la 1 milion de dolari. Hurleya declarat insa ca nu o intereseaza averea lui Bing. Nu voia decat caacesta sa-si recunoasca copilul.

Heather a incalcat intelegerea
Caroline Eavis si Annie Brown, cei doi designeri care s-au ocupat derochia actualei doamne McCartney, se asteptau la foarte multa publicitatedupa nunta. Erau atat de sigure de succesul lor, ca au fost de acord sarenunte la factura de 10.000 lire, pretul rochiei.
Dar ieri, Caroline Eavis si Annie Brown si-au dorit probabil sa nu fifacut acest lucru, acuzand-o pe doamna McCartney, in varsta de 34 de ani,ca nu si-a tinut promisiunea. Fusesera de acord sa ii ofere rochia, inschimbul aparitiei acesteia intr-o revista de can-can-uri. Dar mirelesi mireasa nu au vrut decat ca o singura poza sa apara in publicatiarespectiva. Mai mult chiar, tanara mireasa a spus numele designerilor doarcu cateva ore inainte de nunta, chiar si atunci declarand ca rochia afost croita dupa ideea ei. Mai exact a afirmat: "am colaborat cu douafemei minunate". Cele doua femei care isi pot asuma meritul pentrucreatie au spus ca au muncit cinci luni pentru ca totul sa fie perfect.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod