Natalia şi Pascal Junior au lansat piesa „Crazy love“

După 4 ani de la lansarea melodiei Pitzi Song, ce s-a bucurat de un adevărat succes, interpretată de Natalia, iubita lui Viorel de la trupa 3 Sud Est, a lansat alături de casa de producţie 1ArtistMusic, melodia Crazy Love.

Piesa este rezultatul colaborării dintre Pascal Junior, echipa Win Production (Viorel Sipos & Sergiu Buta) şi Laurenţiu Duţă, încă un produs al talentaţilor compozitori de la malul Mării Negre. Stilul abordat de Natalia şi Pascal Junior, este un mix dintre deep-house, un stil din ce în ce mai ascultat în ultima vreme şi pop dance.

Dj-ul şi producătorul, Pascal Junior este cunoscut şi pentru succesul pe care l-a înregistrat cu remixul deep house al piesei “I see fire” – Ed Sheeran şi multe alte producţii de succes.

“Din prima clipă în care am auzit piesa, chitara m-a dus cu gândul la o dragoste nebună de vară. Piesa nu descrie neapărat o poveste, ci mai mult o stare, acea stare euforică pe care o avem când ne îndrăgostim şi ne face să vibrăm”, a spus Natalia.

“Mă cunosc de foarte mult timp cu Natalia. Colaborarea noastră a început odată cu venirea mea în România. Eu sunt stabilit în Marea Britanie, unde studiez producţie muzicală. Ne-am întâlnit la studio şi ne-am apucat de treabă împreună cu Natalia, Sergiu şi Viorel.
Aşa a ieşit piesa Crazy Love! Această melodie nu este singura mea colaborare din România, am mai remixat şi piesa celor de la Narcotic Sound – Labirint de sentimente”
, a spus Pascal.

8 Iulie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod