Nadia nu isi rasfata copilul

Nadia Comaneci spune ca Dylan este marea bucurie a vietii ei, dar ca are grija sa fie bine educat. Intr-un interviu aparut in cel mai recent numar al revistei Story, marea gimnasta ..
Nadia Comaneci spune ca Dylan este marea bucurie a vietii ei, dar ca are grija sa fie bine educat.

Intr-un interviu aparut in cel mai recent numar al revistei Story, marea gimnasta povesteste despre atitudinea sa in ceea ce priveste hainele de firma si programul strict atunci cand este vorba despre Dylan, baietelul ei de aproape patru ani.

Despre hainele de firma


"Evit sa il rasfat, fiindca nu vreau sa devina un copil alintat. Nu stiu daca acest lucru imi reuseste. Ii cumpar  lucruri de calitate, indiferent de firma, si imi face placere sa il vad fericit cand primeste o jucarie.
Ne jucam impreuna si cred ca asta il face fericit
".

Despre programul strict al fiului ei


Ca orice copil, si Dylan are un program strict. Sunt orele de masa si cele de somn pe care trebuie sa le respecte, dar atunci cand calatoreste cu mine si cu Bart ii stricam acest program si ne este putin mai greu. Apoi, are programul de la gradinita. Orice copil trebuie sa creasca in comunitate, alaturi de cei de varsta lui, asa ca Dylan nu face exceptie.

Nadia Comaneci spune ca familia este cel mai important lucru din viata ei si incearca sa stea cat mai mult timp cu fiul si sotul ei.


Este important pentru mine si pentru sotul meu sa petrecem cat mai mult timp impreuna si este foarte important pentru Dylan sa isi stie parintii aproape”.

De asemenea, incearca sa-l invete pe micutul Dylan sa vorbeasca romaneste, pentru ca el stie deja ce inseamna Romania pentru mama lui. „Dylan stie si cateva cuvinte in romana. Nu le pronunta el foarte corect, asa cum nici in engleza nu vorbeste chiar corect, dar oricum intelege tot. in tara vine de fiecare data cu mine si stie ce inseamna Romania pentru mine”, a declarat Nadia in cel mai recent numar al revistei Story.

 

Foto: Story

13 Aprilie 2010
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • delfinas2009 pe 29 Apr 2010, 22:58
    felicitari!!!

    Bv, Nadia, se vede ca esti o valoare reala, ti-ai pastrat modestia si capul pe umeri si gandesti corect. Un copil e bine sa stea cat mai mult cu parintii lui, nu sa fie "cumparat" cu lucruri scumpe, asa va deveni un OM, care va sti ce merita cu adevarat in viata, ce e bine si ce e rau!!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod