Monica Columbeanu: dezastru, glorie dezastru

Este tânăra din România care a reuşit să-i sucească minţile milionarului Irinel Columbeanu. Când a venit în Bucureşti era o umilă provincială, astăzi este Scorpia de la Izvorani. Acum 5 ani purta ţinute roz ţipătoare, astăzi se îmbracă de la cei mai în vogă creatori de modă. Monica Columbeanu a ocupat zilele acestea primele pagini ale ziarelor, după ce, conform tuturor aşteptărilor, a înaintat mult aşteptatul divorţ de Irinel Columbeanu.

Însă povestea Monica Columbeanu este mult mai complexă.
1 din 15

Monica Gabor, puştoaica săracă din Bacău

Povestea a început încă de pe vremea când Moni avea 14 ani. Atunci ea a fost revendicată de două clanuri de ţigani din Bacău. Pentru o perioadă a locuit în apartamentului mamei lui Dinu Damaschin, pe vremea aceea reprezentant al Asociaţiei Internaţionale pentru Apărarea Drepturilor Omului din Bacău. Această întâmplare avea loc undeva în vara anului 2003, când, de teama interlopilor, Moni a fost obligată să fugă de acasă. Acest Dinu Damaschin, care apare obsesiv ori de câte ori se face vorbire despre viaţa Monicăi din Bacău, a declarat că familia din care provine doamna Columbeanu nu este tocmai una de rang înalt: "Tatăl Monicăi e un beţiv, stătea pe străzi. Îl mai ajutam eu, din când în când, de milă. Şi vă mai zic ceva. Ştiaţi că Monica se trage din neam de ţigani unguri? Gabor. Asta şi înseamnă, ţigan ungur. Dacă daţi de bunicii Monicăi, o să vă cruciţi". (Foto: Camera în care a locuit o vreme doamna Columbeanu)
5 Martie 2011
 

Comentarii (30)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alina pe 28 Mar 2012, 19:08
    monica

    nu ar trebui sa o judecam pe Monica...este o femeie frumoasa , numai ea stie prin ce a trecut...insa a ajuns unde si-a dorit ea..este puternica si are succes...deci nu ar trebui sa vb urat despre ea sau sa o injuram , nu suntem nici noi sfinti..

    1
    0

  • Andreea pe 13 Apr 2011, 12:05
    Monica

    auziti toti reporterii din zona,mai lasa-ti oamenii impace si nu mai comentati nu e vina Monicai,toti reporterii o judeca.Mah am inteles ca Irinel e bosorog dar Monica e tanara si are viata inainte.Nu divorteaza bine ca hap reporterii,si ea nu si-ar bate copilul,Irinel a pus-o pe Irina sa minta,Irinel ii milionar si ce?Irina ar trebui sa stea cu Monica

    4
    1

  • alexutza_is pe 8 Apr 2011, 21:34
    monica

    E o fata frumusica.Ce e drept nu are ea cine stie ce in cap da macar s.a straduit pe perioada cat a fost cu iri sa se cizeleze si ea.Mie mi se pare simpatica.Da era saraca,si ce.i cu asta?Sunt multe cazuri care nu sunt la tv cu astfel de fete,dar nu mi se pare ceva de condamnat.

    3
    1

  • lidia pe 4 Apr 2011, 08:45
    ...

    eu admir , vedetele astea .. ele fectiv se zbat ca sa ajunga cineva , se sacrifica si reusesc ... eu nu as reusi , nu am curajul poate sa e educatia de acasa , moralul , etc... venim noi si gata critica. A fost la locul portivit in momentul portivit . ..unde e problema . Eu sint sigura , ca orice femeie iar placea sa fie pentru o zi vedete .

    2
    1

  • Secretarul Guvernului pe 3 Apr 2011, 14:25
    Mos Nenea Columbeanu, burghezul gentil-om

    La mai mare nenea Irinel Columbeanu. Sa va gasiti o noua sotie romanca, nu tiganca sadea. Si sa o pastrati pe Irina, se poate rezolva daca ii aruncati ceva bani tigancii. Sa o ia mafia ei si sa o trimita din nou la munca in Italia. L-am cunoscut pe bunicul dumneavoastra cand era muncitor fruntas categoria a sasea la Fabrica de Elemente pt Automatizari. Ce om de treaba. Locuia in 1972 pe strada Paris, cam visavis de Ambasada Legatia URSS. Se lauda ca a fost securist cu pistol si ca a lucrat pt sovietici dupa 1944, ca a rechizitionat cu forta toate casele burghezo-mosierimii din Cartierul Primaverii si Dorobanti-Aviatorilor. A fost rasplatit, a primit multe tablouri de valoare furate de la burghezi. Iesea cu sevaletul in Herastrau si le repicta si le resemna. Apoi dupa 1989 le-ati vandut pe bani grei in Vest, dupa ce ati inlaturat vopseaua lui bunicu-artistu-muncitoru-securistu. Asa stim noi ca s-au facut primele zeci de milioane. Si tatal dumneavoastra a lucrat sub acoperire pentru sovietici, a dat toate documentele secrete ale statului roman la KGB inainte de 1989. Dupa lovitura KGB din 1989 a primit rasplata jertfei patriotice.

    0
    2

  • JETON pe 7 Mar 2011, 15:43
    NICI MACAR NU ESTE VRE-O MARE FRUMUSETE!!!!!

    DACA AR FI VRE-O MARE FRUMUSETE SI VRE-O MARE DESTEAPTA AS AVEA DE COMENTAT!!!!!!!!!! DAR EA ESTE INALTA CA O PRAJINA SI PROASTA CA O BASINA! (NU MAI VORIM DE FAPTUL CA SE VEDE DE LA O POSTA CA ESTE TIGANCA, ARE TOATE TRASATURILE SI EA SI PROASTA AIA DE SORUSA),NU INTELEG DE CE TOATA LUMEA-I DA ATATA IMPORTANTA ACESTEI TUTE!!!!!!!!!!

    4
    4

  • Ella pe 5 Mar 2011, 22:49
    .....

    Barfitorilor....nu aveti altceva de facut acasa?Lasati oamenii sa traiasca...Halal reporteri,iar populatia are instinctul de turma...daca comenteaza unul o face o tara intreaga.

    11
    1

  • larisa pe 5 Mar 2011, 21:42
    totul a fost si este o afacere.

    Se spune mult ca Monica e o victima.Nici pe departe.Ea a afacut o afacere,asa s-a incheiat aceasta casatorie intre cei doi.Ea i-a oferit tineretea in schimbul unui statut,a unei vieti lipsite de griji. Acum tot,ea incalca intelegerea.Vrea totul.Ori in aceste conditii va pierde totul.Si o merita pe deplin.Majoritatea il condamna pe Irinel.Nu cred ca numai el a gresit,amandoi au gresit calculelele.El a gresit cand a crezut ca ea il va rasplati prin fidelitate ignorand faptul ca o femeie prea rasfatata ajunge sa uite de unde a plecat.Deci el primeste in schimbul filantropiei si generozitatii,INGRATITUDINE.Acest fapt il revolta pe Irinel, deaici si dorinta lui de razbunare.. Ea a gresit crezand ca va putea sa plece cand vrea ea si cu ce vrea ea.Si-a fortat destinul si l-a minimalizat pe el.Tineretea nu e o calitate ci un stadiu al vietii si mai ales nu e vesnica,iar batranetea nu e un defect ci la fel un stadiu al vietii.Ori a judeca dupa astfel de criterii cele doua personaje e f. simplist.Pe ea nu a obligat-o nimeni sa aleaga un om in varsta ,a facut-o deliberat ,a crezut ca va reusi sa faca ce vrea cu el doar pt. faptul ca e mai in varsta.E greu sa nu fii frustrata ca esti obligata pt. a-ti pastra statutul ,sa stai langa un barbat mai in varsta si mai scund .El ,la fel e frustrat pt. ca se simte batjocorit dupa ce a pus totul la picioare unei fetiscane.Din aceste frustrari se naste dorinta ambilor de a lovi in celalalt.Pacat ca la mijloc e un copil,dar el este doar necunoscuta din aceasta ecuatie si doar mijlocul prin care fiecare vrea sa se razbune pe celalalt.Asta e de cand e lumea cu STRALUCIREA SI DECADEREA CURTEZANELOR.Asa e cand un om obtine prea usor ceva ,tot atat de usor risca sa piarda tot.

    3
    7

  • lavyella85 pe 5 Mar 2011, 21:12
    in viata conteaza ce vrei sa ajungi...

    nu stiu de ce tot au criticat-o unii si altii pe monica...poate ca sunt putin cei care au o situatie dificila si ajung departe...ea ales un mod de a ajunge departe....si sa nu uitam ca faptul ca este foto-model international nu i se datoareaza doar lui "iry" caci dc era o urata garantez ca nu o baga nici macar ultima agentie de moda din romania!!e frumoasa...stie ce vrea de la viata!!felicitari!! se vede ca e o mama adevarat...o iubeste pe irinuca.. dacar ar fi fost alta...care s-ar fi gandit doar la ea...nu i-ar fi pasat de irinuca...din contra...ar fi acceptat cu mare usurinta cafata sa ramana la irinel

    13
    3

  • carmen pe 5 Mar 2011, 20:54
    monica

    Pe Monica a cucerit-o si a luat-o de sotie pentru a-i face un copil sanatos si pentru a-i aduce gene proaspete in neam,"d-lui"Iri.Lansarea ei in lumea modei a avut drept scop recurerarea cheltuielilor facute de tomnatici\ul "amorez" si de a-si spori averea.Eu cred ca Irinel a profitat de pe urma Monicai si tare mi-e teama ca M onica chiar daca a facut bani acestia sa se gaseasca la escroc si ea sa nu se aleaga cu nimic.Sant convinsa ca in ciuda aparentelor, In timpul casatoriei,pe Monica a santajat-o si a amenintat-o.In privinta mamei-un alt monstru.Curaj Monica si succes!

    9
    5

  • anonim pe 5 Mar 2011, 17:07
    invidie multa

    multa invidie pe monica.sa speram ca justitia e justitie si va fi dreapta.si d-nul columbeanu trebuia sa se gandeasca bine inainte de a-si lua o pustoaica de sotie.nu mi se pare ca a dat dovada de maturitatea pe care un om de varsta lui ar trebui sa o aiba. si nici sa denigreze pe mama copilului sau nu ar trebui.pt ca intr-o zi si copiii cresc....

    10
    3

  • mina pe 5 Mar 2011, 16:39
    bani...

    daca ea s-a casatorit din interes, cum puteti crede ca ea a divortat pentru fericire? nuu a crezut ca dupa divort o sa obitna un sfert si averea lui columbeanu. prost sfatuita, acum isi rupe parul din cap pentru greseala a baga divortul. pai columbeanu e ditamai omu de afaceri, care a ridicat-o pe aceasta fata, i-a dat casa, masa, statut si posibilitatea sa-si traiasca viata si ea drept rasplata ce a facut? a bagat divort ca si cum ea ar fi o mare doamna....nu nu, isi merita soarta...si sa vedeti ce o sa urmeze pentru neobrazarea ei....

    7
    10

  • nik pe 5 Mar 2011, 16:26
    moni

    BRAVO! Monica te felicit ca faci acest pas,lasi averea pentru fericirea ta ! Daca o sa-ti ajute D-zeu sa obtii si fetita,este OK ! Imi pare tare rau ca ai o asa mama,ar trebui sa ti-o scoti din suflet si sa plece de unde a venit.

    18
    5

  • andri pe 5 Mar 2011, 15:07
    trist

    nu sunt fan al acestei tipe. dar nu pot sa nu admir educatia pe care si-a insusit-o de cand e cu sotul ei. alta, sa se vada cu banii respectivi, ar durea-o undeva de educatie. si sunt multe astfel de exemple. amandoi au facut multe, cu care nu se pot lauda. totusi, sa lasi un copil fara mama - culmea, sa ceri decaderea din drepturi, mi se pare infiorator. cei care au copii stiu ca la mai scapi cateodata cate o palma la fund. asta e realitatea. dar sa-si invineteasca copilul, ma cam indoiesc. iar cata aia de ma-sa ar trebui sa-si tina gura: daca s-a maritat, sa stea la cratita, ce-i trebuie ei servitori! pai asa gandeste o mama buna, care se presupune ca vrea binele copilului ei??? pacat. eu cred ca banii vor fi cei ce vor dicta in procesul lor.

    14
    8

  • dana pe 5 Mar 2011, 14:59
    columbenii

    Imi place ,Monica,este orgolioasa,si ea a facut bani,nu a primit numai de la ,,flindirel''.Sunt sigura ,ca a plecat in America datorita LUI,sa-si castige singura existenta.EL,fiind un om bogat,cu multi bani,este si un om zgarcit,pentru ca asa sunt toti ce avuti,si nu de putine ori,i s-a spus sa faca si ea bani.Se poate vorbi de iubire la un asemenea om,poate ca Monica l-a iubit la inceput dar si-a dat seama ce fel de om este si face foarte bine ca divorteaza de el.Este o fata harnica,muncitoare si se va descurca si fara EL.

    17
    8

  • anonim pe 5 Mar 2011, 14:49
    moni nu merita fetita

    Monica e o tarfa notorie. De ce il tot acuzati pe Irinel ? Nu el a fost cel care i-a oferit totul, iar in cele din urma ea de atata bine a inceput sa se culce cu unii si cu altii ? Dupa ce i-a tocat banii miliardarului acum nu mai e bun, ca a saracit din cauza ei, acu pleaca ca nu mai prezinta interes mosulica care a lansat-o. Daca nu era el, era vai de steaua ei si acum, undeva cu vreun tigan si nu distinsa dna columbeanu.

    7
    11

  • mica pe 5 Mar 2011, 13:00
    casa monica

    E penibil ce fotografii si ce articole se scriu, cine scrie asa articole si cine publica foto din casa parinteasca a unor pers. publice (indiferent cine ar fi) este muuuuuuuuuult........... mai penibil decat situatia in care a fost sau este momentan Monica.

    9
    3

  • elena pe 5 Mar 2011, 11:54
    Monika versus Irinel

    Cred ca rufele se spala in famile nu-s o fana Momica Columbeanu nu tin cu ea ca o avea si ea pacate contest gestul lui Irinel totusi e mama copilului lui si oricat de multe stangacii ar fi facut Monica sa nu uitam ca e totusi o fetita inca iar Irinel are destula carte e copt la minte si a gresit si el cel maigrav e ca singura peroana ce are de pierdut e Irinuca pacat un copil sufera

    11
    1

  • erzsike pe 5 Mar 2011, 11:43
    monica versus iri

    Sunt de acord cu majoritatea comentatorilor.Personal cred ca tot banul este cel care va decide soarta copilului si a Monicai.Am urmarit cu indignare inregistrarile facute de Irinel pentru a avea "argumente" in fata instantei.Sunt marsave si scot in evidenta caracterul meschin al fiului de "nomenclaturist" care cauta alibi pentru toate.Eu cred in cardasia mamei Monicai si am apreciat mult sinceritatea cu care Catalin Botezatu a intervenit in apararea Monicai la postul Realitatea TV in seara zilei de 4 martie.Imi pun si eu intrebarea"Oare cat a platit Irinel pentru declaratiile mamei Monicai si a fetitei invatata de aceasta sa o acuze pentru bataie?"As dori ca Monica sa treaca cu bine peste incercarile la care este supusa si cred in dreptatea instantei si a Autoritatii de protectie a copilului.Rusine Irinel, esti un om de nimic!!!

    10
    1

  • mari pe 5 Mar 2011, 11:27
    casa

    doamne ce are casa unde a locuit monica? nu toata lumea a locuit la bloc pana in 90? conteaza ce a fost.toate femeile au copii indiferent de natie. in viata unui copil nu banii conteaza ci dragostea mamei.

    10
    1

  • mariana pe 5 Mar 2011, 11:22
    monica

    bravo monica ,meriti fetita chiar daca acum nu ai o casa a ta. esti tanara ai putere de munca esti desteapta multe fete te invidiaza pentru ce ai facut. asta a fost sau este destinul tau trebuie sa lupti .toate mamele din lume stiu ce inseamna un copil.irinel cert nu are cum sa aiba grija singur de fetita stiind doar ca lui ii place mai mult prin baruri si fetele tinere.

    9
    1

  • oana pe 5 Mar 2011, 10:58
    imi este scarba,

    Domnilor in toata povestea asta Irinel are toata vina.Cum a putut sa se uite la o fata asa de mica ,ca si varsta,care ii putea fii fica.Imi este scarba sa ma uit la tv si sa ii vad.Nu il condamn numai pe el,dar si ea este vinovata.Nu trebuia sa se lege la cap fara sa o doara.Vedeti domnilor ce fac banii?Uinii cred ca cu banii cumperi tot,dar nu este asa.

    3
    4

  • Florentina pe 5 Mar 2011, 10:08
    Columbeanu, o mizerie de om! Curaj, Monica!

    Mi se pare ingrozitor ca acest asa-zis "tata" sa dea publicitatii imagini filmate cu copilul lui, claaar regizate. E mai mult decat penibil sa se foloseasca de asta, este de neiertat! Ai auzit Columbeanule de intimitatea copiilor? In strainatate nici nu se permite difuzarea scenelor in care apar copii! Ca sa nu mai spun de zambetul fetitei cand e intrebata, clar a fost invatata ce sa spuna, asa sunt copiii, de aia nu se ia in calcul marturia lor la un proces, pana la 10 ani! Dupa ce a profitat de tineretea si frumusetea unei adolescente, acum o "sfasie" :). I-as sugera Monicai sa plece cat mai repede din mizeria pe care i-o intinde babalacul asta pe care l-a avut cica sot. Iar mama Monicai se prostitueaza pt banii pe care ii arunca Columbeanu. Ce mama isi tradeaza copilul? Cucoana asta a regizat momentul asta impreuna cu Columbeanu, clar pentru banii lui! Chiar "scorpie" sa fi fost, e copilul ei...Mi se face greata... ca sa nu mai spun ca e de 1000 de ori mai bine sa fii catalogata scorpie, decat proasta. Chiar de castiga, chiar daca nu, sa plece cat mai departe de aceasta asa-zisa familie, sa-si faca viata cat mai frumoasa, cu alti oameni mai de soi. Asta ii doresc. Individul asta e de cea mai joasa speta!

    13
    2

  • SERBAN MARIA pe 5 Mar 2011, 08:07
    De asta nu pot dormi noaptea

    Fratilor asta se stia de la inceput ca aceasta relatie nu va merge ganditiva , un om in varsta de 60 e ani, si o Fata de 24, acea femeie ii trebuie , sex , ia vrea sa se distreze, el sa distrat pana la varsta de 60 ani, nui mai arde de distractii, Deacea mereu trebuie sa fi cu ochi deschisi cand intri intro relatie, , nu egzista asa ceva dragoste oarba,daca esti orb acel lucru te va duce in acea casatorie , certurii, o casatorie se bazeaza pe sinceritate, nu pe minciunii,Sper ca acest lucru sa le Deschida ochii tuturor , nimeni sa nu faca pasurii dea fugii inainte, fara sa se gandeasca inainte de 50 de ori, deacea sunt atatea divorturii.

    6
    0

  • maria pe 5 Mar 2011, 07:56
    cate femei sarace nu a reusit sa faca bani?

    hai sa fim seriosi....pe voi cine va plateste ca sa scoateti in evidenta partile proaste ale Monicai??!!! probabil IRINEL sau stiti voi ca prinde la multi din Romania subiectul....Am mai zis,despre oamenii care se ridica la un moment dat pri propriiile forte numa de bine.....ori o invidiati? asa s-au nascut unii,in familii mai "umile" dar au reusit in viata....despre copil??!!! cine nu-i trage o palma copilului la fund,cand tata o rasfata prosteste??!! sau o manipuleaza ca in cazul de fata....cand il superi pe copil imediat ,zice ca vrea alt tata sau alta mama....asa sunt toti...de ati judeca sau de ati fi avut copii, sigur ati intelege.Emai bun Irinel dcat Monica?? ca si parinte are destule in defavoarea lui.Iar mama ,daca munceste sa-si intretina copilul sa o faca.Ce frumos isi inregistreaza dl Irinel momentele potrivind camerele....JENANT DE MII DE ORI...dar el e obisnuit....

    14
    2

  • MARY pe 5 Mar 2011, 06:22
    MONICA

    ACEASTA DOAMNA A PROFITAT DE BANII LUI IRINEL,CARE A RIDICAT-O DIN SARACIE,SI ACUM SI-A BATUT JOC DE EL ! FETITA TREBUIE SA RAMINA CU TATA. MONIICA NU E IN STARE SA CREASCA UN COPIL. IN CURIND VA ALERGA DUPA ALT MILIONAR . SI STITI CINE VA SUFERIII CEL MAI MULT : COPILUL. IRINEL O VA INGRIJI SI EDUCA MULT MAI BINE CA ACESTA SCORPIE DIN MOLDOVA !!

    5
    11

  • LORTE pe 5 Mar 2011, 06:14
    IRINA CU MAMICA EI

    NU DESPARTI COPILUL DE MAMA.///// TATAL PLIMBA COPILUL PRIN BARURI/ . TATAL FACE BAIE CU AMANTELE......ARE BANI DAR CALDURA DE MAMA NU E ILOCUITA DE NIMIC

    9
    4

  • maria pe 5 Mar 2011, 03:54
    monicaco lumbeanu

    Nu vrea sa se mute Monica in Anglia ?Aici se face puscarie pt ca-ti bati copilul ,,ar fi frumos ,exact cireasa de pe tort.N-am nimic cu ea ,dar prea e proasta .Offffffffff,.mare ti-e gradina doamne !!!

    5
    8

  • robo cop pe 5 Mar 2011, 03:44
    o descreierata

    inebunita dupa imbogatire,la fel ca majoritatea femeilor de pe mapomond. Aici in america,just remember,o sa i se plateasca polita--exista legea nescrisa dar divina a bumerangului

    7
    9

  • gabi pe 5 Mar 2011, 02:08
    frumos

    Din tot articolul acesta...chiar o compatimesc, pare mai mult o victima! Sa fim seriosi, orice femeie din Romania ar fi facut la fel la varsta ei!!! In plus, chiar e frumoasa si slaba, deci are toate sansele sa fie un fotomodel de succes in America si fara ajutorul lui Columbeanu! In ce priveste fetita, nu cred ca aceasta inregistrare poate fi luata in seama de orice judecator, doar daca intr-adevar vrea sa-si arate pe fata faptul ca e corupt! Un copil la varsta asta de fata cu tata spune ce vrea tata, de fata cu mama spune ce vrea mama! Si oricum nu decide ce vrea decat dupa 10 ani! Bravo ei ca a plecat de unde a plecat si a ajuns unde a ajuns! Cunosc femei mult mai scorpii, care fac mai multe chiar decat Monica si nu reusesc sa ajunga la banii ei deji sigur toate ar vrea! In toate articolele si comentariile nu vad decat invidia publicului!

    18
    7

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod