Moartea lui Paul Walker îi pune în dificultate pe producătorii Fast & Furious 7

Moartea fulgerătoare şi violentă a actorului Paul Walker a provocat multă durere în rândul familiei şi al fanilor, dar i-a pus şi în încurcătură pe cei care depindeau de el profesional. La momentul când s-a petrecut accidentul de maşină care i-a provocat decesul, starul era implicat în două mari proiecte.

Paul Walker tocmai reluase rolul lui Brian O'Conner, filmând scene pentru "Fast & Furious 7" pentru regizorul James Wan şi lucra şi pentru pelicula "Brick Mansions". De asemenea, pe 13 decembrie 2013, va fi lansat, în Statele Unite ale Americii, lungmetrajul "Hours", în care Paul Walker are un rol important.

Dispariţia neaşteptată a celui care interpreta rolul lui Brian O'Conner i-a copleşit pe colegii cu care acesta împărţea platoul pentru "Fast & Furious 7" şi i-a pus în dificultate pe producători.

Filmările de la "Fast and Furious 7" erau suspendate pe durata vacanţei ocazionate de Sărbătoarea Recunoştinţei în Statele Unite, în momentul în care actorul Paul Walker a murit într-un accident de automobil, sâmbătă, în California.

Filmările au început în Atlanta şi erau plănuite să continue în Abu Dhabi, în ianuarie, 2014. Având în vedere că urma să fie filmate numeroase scene cu Paul Walker, va fi nevoie de o rescriere a scenariului. Potrivit The Hollywood Reporter, producătorii au filmat 55 de zile şi mai aveau 25 de zile până la finalul peliculei. "Fast and Furious 7" urma să fie lansat în Statele Unite ale Americii în 11 iulie 2014, însă este posibil să apară întârzieri după moartea actorului.
Ultimul mesaj scris de Paul Walker fanilor de pe Twitter a fost postat pe 28 noiembrie alături de o imagine în care apare cu Vin Diesel. "Băieţii s-au întors. Sunteţi gata?" îşi întreba actorul fanii în legătură cu noul film al francizei.



Pentru colegii săi de platou de la "Furios şi iute/ The Fast and The Furious", în care Paul Walker a apărut în cinci dintre cele şase părţi lansate până acum, moartea starului a însemnat o lovitură dureroasă. Vin Diesel a scris pe pagina sa de Twitter: "Frate, o să îmi lipseşti foarte mult. Am rămas fără cuvinte. Raiul a câştigat un nou înger. Odihneşte-te în pace".

De asemenea, şi actorul Dwayne Johnson şi-a exprimat regretul: "Toată puterea, dragostea şi credinţa mea se îndreptă către familia lui Walker. Ne găsim puterea... în lumina lui. Te iubesc, frate".


Paul Walker, în vârstă de 40 de ani a murit, sâmbătă, într-un accident de automobil. Actorul se afla alături de prietenul său Roger Rodas într-un Porsche atunci când Rodas a pierdut controlul maşinii. Automobilul s-a lovit de un stâlp şi a fost imediat cuprins de flăcări. "Cu inima îndoliată trebuie să confirmăm că Paul Walker a murit într-un tragic accident auto în timp ce se deplasa către un eveniment de caritate pentru organizaţia Reach Out Worldwide.

El era pasager în maşina condusa de un prieten. Ambii şi-au pierdut viaţa. Suntem uimiţi şi întristaţi de această veste...”, a fost mesajul postat pe Facebook prin care echipa actorului îi anunţau decesul.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mara pe 3 Dec 2013, 23:02
    (((

    foarte tragic ((( o moarte chinuitoare, pacat de eii( Dumnezeu sa-i aiba in paza.

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod