Mircea Badea: „Noi doi, Teo și cu mine, eram la Tele 7 abc și muream de foame, la propriu“

Eva.ro îţi prezintă cele mai interesante declaraţii pe care vedetele din România şi din străinătate le-au făcut în această săptămână.
1 din 11

„Noi doi, Teo și cu mine, eram la Tele 7 abc și muream de foame, la propriu“

Mircea Badea a povestit în emisiunea sa cum a bătut la uşa lui Adrian Sârbu pentru a-i cere să-l primească la Pro TV
13 Septembrie 2015
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • sergio pe 14 Sep 2015, 12:53
    tele 7 abc

    tele 7 abac e facut de un vecin de ql meu economist la fabrica de mobila din Pipera si pe ca l am salvat de la incendiu,ca boul avea o butelie deschisa in ca si ne putea praji pe toti. Bineinteles cand aveam si eu nevoie de o slujba nu am apelat deorece nu era un tip recunoscator apoi dupa revolutie a disparut in Germania, iar cand l-am mai revazut mi-a rapuns in doi peri ca ma rog nu mai eram egali, el patron , eu clasa muncitoare, a inchiriat apartamentul la niste tigani si ave show in fiecare zi cu femei si barbati care urlau si imi trezeau bebelusul. Un janghinos care s-a vazut in fruntea bucatelor

    1
    0

  • george pe 14 Sep 2015, 09:37
    PENIBIL !

    Si asta a adus "democratia", exagerati prin penibil !amindoi urla in frumoasa emisiune- mai ales cind s-au terminat cuvintele.Badea spune ca toti "trepanatii si imbecilii"sunt pe net- asta sa sune a scuza ? Si vai ce "modele"au ajuns...sunt care -I copiaza.Ii mai privesc uneori sa observ pina unde merge nimicul...si merge!- inca...In ardeal pe strada daca intrebi dupa nume si prenume rar se gaseste cineva sa-I "laude" Teo promitea mult la inceput pina cind Gloria I-a deposit mersul pe jos, Badea de la inceput a promis slugarnic sa-si laude spargatul si trepanarea. mascot lui "hai sa ne ridem" a "colegilor" ant 3. Am scris doar un light pamphlet provocat imposture badista ce la fel de slugarnic executa ordine varanice !

    0
    0

  • Observator pe 14 Sep 2015, 00:54
    Mircea Badea , Teo

    INVATATI , INVATATI , INVATATI . Desi nu sunt ... Lenin , va indemn sa invatati de la Mircea Badea cum se vorbeste : INTOTDEAUNA INTAI POMENESC PERSOANA DESPRE CARE VORBESC SI APOI PE MINE . In niciun caz asa cum se obisnuieste intre badarani : " EU (ca boul , in fata ) si cu (???) am fost, am facut, am dres ,etc "

    0
    0

  • geea pe 13 Sep 2015, 14:04
    Unii dintre cei mai buni comentatori pe vremea aceea.

    ... iar mai tarziu vi sa alaturat la Antena, Adrian Artene. Personal v-am clasat asa: Teo, Adrian si tu. Sa fiu sincera nu stiu daca erati ziaristi.

    0
    3

  • ion trusca pe 13 Sep 2015, 13:24
    minciuni spuse de un infantil badea

    mai baietica, ai trecut de 40 de ani, maturizeaza-te odata. nu mai polua spatiul public cu prezenta, minciunile si ura ta. ai impresia ca numai tu ai dus-o greu in Romania in perioada asta ? milioane de romani o duc mai greu ca tine, si se descurca muncind din greu, cu demnitate. fara sa minta si sa injure pe altii la comanda unora. cand te vad, singurul gand e acela de a-ti oferi un bax de hartie igienica. asta meriti.

    7
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod