Minciunile Biancăi Drăguşanu. Află cum manipulează publicul!

Bianca Drăguşanu a devenit, în ultimii ani, cea mai mediatizată vedetă, iar oricât ar contesta-o unele persoane, emisiunile la care apare diva sau cele în care se vorbeşte despre ea sunt lider de audienţă.

La mărirea şi decăderea Biancăi Drăguşanu a contribuit din plin presa, însă nici publicul, adică acele persoane care o contestă, dar o urmăresc pe Bianca, nu a făcut decât ca aceasta să aibă impresia că este centrul universului. Cu toate că acum pare că Bianca Drăguşanu este îngenuncheată şi că nimeni nu o mai place, vedeta continuă să fie în centrul atenţiei, cu sau fără voia ei, iar emisiunile despre viaţa ei fac deliciul telespectatorilor. Însă, toată lumea se întreabă cât este adevărat şi cât este minciună în viaţa Biancăi.

Bianca Drăguşanu a apărut pentru prima dată la televizor la începutul anilor 2000, în cadrul emisiunii „Din dragoste“, prezentată de Mircea Radu. În cadrul emisiunii, ea a încercat să îşi apere dragostea şi să se împace cu iubitul ei din acea perioadă.

Pe vremea când a apărut la „Din dragoste“ Bianca era doar o blondă plinuţă, care cântărea aproximativ 80 de kilograme şi avea o înălţime de 1,80 de metri. Ea nu a reuşit să se împace cu iubitul ei, iar apoi a urmat relaţia cu Coco Păun, fostul cap al lumii interlope din Târgu Jiu.

Botezatu a învăţat-o să se promoveze


După ce s-a despărţit de Coco Păun, Bianca Drăguşanu l-a întâlnit pe Cătălin Botezatu, care a reuşit să o transforme radical pe Bianca. Dintr-o fată neîngrijită, ea a devenit o femeie fatală şi a ajuns asistenta lui Capatos, pozând şi în Playboy.

Cătălin Botezatu s-a lăudat, nu doar o dată, că el a învăţat-o pe Bianca tot ce ştie ea acum, dar i-a şi avertizat pe toţi că strategiile de marketing pe care le face acum fosta lui iubită depăşesc cu mult ceea ce el a învăţat-o pe aceasta, şi că nici măcar el nu îşi mai dă seama ce este real şi ce este ficţiune.



Încă de când a apărut la „Din dragoste“, Bianca a afirmat că este o fată violentă şi isterică, iar acest lucru a fost confirmat şi de Botezatu. Văzând că poate să profite de această „etichetă“, Bianca a început să inventeze tot mai multe poveşti. Cu toate că multe informaţii nu au fost confirmate de nimeni, ea a spus că era bătută de foştii ei iubiţi şi că pentru unii dintre ei a vrut chiar să se sinucidă.

Certurile şi împăcările dese, cheia marilor succese


După ce a fost „şcolită“ de Botezatu, Bianca Drăguşanu şi-a dat seama că nu mai are nevoie de acesta şi a pus ochii pe fotbalistul Adrian Cristea. Deoarece relaţia lor era una normală, iar presa nu prea avea ce să scrie despre ei, Bianca s-a gândit că ar fi mai bine dacă s-ar certa şi s-ar împăca de câteva ori cu Adrian Cristea. Din această cauză, vedeta a văzut că este mai mediatizată când este o femeie liberă, aşa că i-a făcut vânt şi lui Cristea şi a devenit protagonista show-ului „Burlăciţa“.

S-a spus la acea vreme că tot scenariul emisiunii a fost bine gândit de Bianca şi Botezatu în aşa fel încât Drăguşanca să fie din ce în ce mai mediatizată în presă.

La sfârşitul anului 2012, Bianca Drăguşanu a pus ochii pe Victor Slav, iar cu această ocazie a reuşit să pună mâna şi pe un contract foarte bănos cu postul Pro TV. Ea a participat la mai multe emisiuni, printre care „Serviţi, vă rog!“, şi a profitat de faptul că Pro TV este televiziunea numărul 1 din România pentru a-şi promova cât mai bine propria imagine.

A profitat de Victor Slav


Când a simţit din nou că nu mai este aşa mediatizată ca în trecut, Bianca Drăguşanu a făcut un plan, după cum au anunţat mai multe vedete, printre care Mircea N. Stoian şi Mara Bănică, plan potrivit căruia urmează să se căsătorească cu Victor Slav, iar la câteva luni după nuntă să se despartă.



Deoarece multe persoane afirmau că Victor Slav chiar este îndrăgostit de Bianca şi nu ştie ce planuri are aceasta, diva a mai pus cap la cap alte gânduri, astfel încât să-l facă pe Slav să o părăsească. Ea şi-a dat întâlnire la Paris cu Adrian Cristea, iar la întoarcerea în ţară, i-a chemat pe paparazzi la aeroport, pentru a-i filma pe cei doi, aşa cum se întâmpla şi atunci când fotbalistul juca la Cluj şi venea în vizită la Bucureşti.

Pentru a fi sigură însă că presa o va căuta în continuare, Bianca a dat semne că urmează să se împace cu Victor Slav, iar de fiecare dată când se întâlnea cu acesta pentru a pune la punct detaliile legate de divorţ, ea avea grijă ca şi paparazii să fie prezenţi.

Acum, după ce Bianca şi Victor au fost la notar pentru a depune actele de divorţ, rămâne doar o singură întrebare: care este următoarea mişcare a Biancăi Drăguşanu şi cum se va promova în continuare?

10 Februarie 2014
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • sorin pe 11 Feb 2014, 14:54
    balyuca

    aceasta fata cred ca este un pic poate mai bine sarita dupa fix(SONATA ) ,acest lucru ii dauneaza si lui slav care cred ca din barbat CE ERA s-a transformat in papitoiul EI .Botezatul o cunoaste bine si daca era ceva de soi punea intr-un fel botul asa ca a abandonat-o .Cred ca si media trebuie s-o lase in pace, pe noi muritorii de rand ne intereseaza de viata noastra din Romania nu de toate boarfele si panaramele ce apar pe sticla ca ele sunt ca mustele pe rahat vin si pleaca cu el in gura .

    2
    0

  • Mirela pe 10 Feb 2014, 13:06
    Bianca

    Marbella, daca nu te interesaza, de ce accesezi pagina asta? Nu e mai bine sa o ignori decat sa te enervezi?

    4
    3

  • marbella pe 10 Feb 2014, 08:24
    Bianca

    Nu intereseaza pe nimeni ce face Bianca.Presa a ridicat-o la rang de vedeta.Vedeta este si Mara si Stoian,doamne sunt ca doua tate,imi este rusine cand ii vad la tv,Nu sunt departe de Bianca,iar ei se lauda ca au carte...halal asa carte,cred ca nu au 7 ani de acasa..

    13
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod