Mihaela si Dani, primul film impreuna

Duminica, 29 noiembrie, la cinematograful Scala, incepand cu orele 17, va avea loc vizionarea in premiera a filmului "Ostrovul meu", in regia Mihaelei Radulescu. Filmul...
Duminica, 29 noiembrie, la cinematograful Scala, incepand cu orele 17, va avea loc vizionarea in premiera a filmului "Ostrovul meu", in regia Mihaelei Radulescu. Filmul a fost comandat de cea mai mai mare organizatie ecologica de pe planeta, WWF, Mihaela Radulescu castigandu-si postura de regizor al acestei productii: a avut cea mai buna propunere de scenariu si cel mai bun raport calitate-pret dintre candidati. In rolul principal, cel al povestitorului, il regasim pe Dani Otil, vedeta matinalului Antena 1.

Este un film documentar-artistic care spune, intr-un mod foarte placut si emotionant, povestea trista si ingrijoratoare a ostroavelor Dunarii, aflate in pericolul de a disparea odata cu speciile de plante, pasari si animale de pe ele.

Filmarile au avut loc in iulie, anul trecut


In rolul principal, cel al povestitorului, joaca Dani Otil, vedeta matinalului Antena 1. Filmarile au fost facute in luna iulie, anul trecut si au durat o saptamana, timp in care s-a lucrat in conditii dure, cu filmarile incepand zilnic la cinci dimineata si terminandu-se noaptea. Dani a lucrat pro bono pentru acest film, considerind ca este firesc sa se implice in demersuri ecologice, ca persoana publica.

A avut parte de multa adrenalina la filmari, caci regizoarea a dorit sa-l filmeze langa un sarpe, l-a urcat fara niciun fel de coarda de siguranta la peste 20 de metri inaltime sa monteze un cuib de vulturi, l-a pus sa stea nemiscat ore in sir, ca pe toata echipa, ca sa poata filma pasarile in habitatul lor etc.

S-a lucrat in conditii extrem de grele, asa cum se poate vedea si in galeria foto. Operatorul Cristi Stan, a filmat in afara elicopterului, legat cu franghii de siguranta, in timp ce, in elicopter se afla si Mihaela, care urmarea filmarile pe monitorul de control. Intr-una dintre fotografii este Dani Otil cu Cristina Munteanu, biolog si director de proiect WWF. Cele mai periculoase momente au fost cele in care Dani s-a urcat fara protectie la peste 20 de metri inaltime, ca sa instaleze, alaturi de doi voluntari ca si el, un cuib de vultur codalb. Unul dintre operatori (Cristi Stan) era si el urcat, cu tot cu echipament, la aceeasi inaltime, in copacul de alaturi.

Au lucrat impreuna si la alte proiecte


Este primul film pe care cei doi il fac impreuna, Dani ca actor si Mihaela ca regizor, dar au mai lucrat impreuna ca voci ale unui film de desene animate – Bolt. In urma unui casting riguros, Mihaela a castigat vocea pisicii Mitens si Dani pe cea a hamsterului. Dani si Mihaela au mai primit propuneri de a fi voci in desene animate, dar si de a juca intr-un scurt metraj. Deocamdata, Mihaela se concentreaza pe activitatea de regizor si nu este interesata sa mai joace ca actrita.

Mihaela a mai facut trei videoclipuri si trei spectacole de scena ca regizor (Festivalul International de pirotehnie si spectacolele lui Razvan Mazilu de la Opera). Este al saselea film documentar al Mihaelei (dupa cele realizate in Irak-Afganistan, Delta Dunarii, Tanzania, in Romania pentru drepturile refugiatilor si “Punem pariu ca-i vara – filmul unei emisiuni extreme”), dar primul comandat de o organizatie ecologica.
26 Noiembrie 2009
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • sonia pe 5 Dec 2009, 18:18
    pt maria

    uf, grea e gramatica limbii romane. semnat, cu mandrie, o moldoveanca.

    3
    0

  • amelia pe 3 Dec 2009, 09:20
    pt maria

    invata sa scrii si apoi spune ca moldoveni sunt prosti,macar de ai avea si tu atata carte cata au acesti oameni....taranco

    3
    0

  • eli pe 29 Nov 2009, 14:25
    din dragoste pentru voi

    Bravo,excelent,felicitari.Va iubesc,va admir!Nu lasati pe nimeni sa va distruga ceea ce aveti IUBIREA ,daca o pierzi iti dai seama prea tarziu........va pup!

    3
    0

  • maria pe 29 Nov 2009, 00:30
    nesuferita

    asa ceva nu suport mam saturat de moldoveni parca acolo sa nascut toato prostimea

    0
    3

  • mioc pe 28 Nov 2009, 13:09
    toata stima

    O admir,bravo ei! pace si iubire

    3
    0

  • Banica J pe 28 Nov 2009, 03:50
    Spuma Romaniei

    ...Acum ,i-mi dau seama cat de "buni" sunt astia ,doi,....!!! Doamneee fa o minune ,si ,sa-i ia cei de la Hollywood pentru vecie ,sa nu mai auzim de ei,ca ne-am sturat de vedetele aste de doi bani !!!.........Oare ori fi facut si un film PORNO ,TOT in REGIA lui MIHAELA TIGANU ....ca aici sigur este "MESERIASA" ?!

    0
    3

  • catalina pe 27 Nov 2009, 19:32
    mihaela astaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..........

    acest personaj imi provoaca o sila de cand am vazut-o prima data ..toate tertipurile ei ,jocu' de-a v-ati ascunselea,plec din tv.,nu plec plec din tzara ,ba, nu mai plec, vin inapoi, ba., nu mai vin este doar un tertip de a atrage atentzia, pentru ca de muuuuuuuuuuuult ea nu mai interesseaza pe nimeni!!!!

    0
    3

  • Mery pe 27 Nov 2009, 12:21
    felicitari

    aceste actiuni ale Mihaelei, ne aduc aminte de ce o iubeam si o apreciam. mai verem vesti despre ea!

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod