Mihaela Rădulescu s-a pozat la cratiţă: „Ăsta e principalul rol al femeii“

Vedeta în vârstă de 46 de ani le provoacă pe feministe. Ea apare pe Facebook în rol de casnică şi le sfătuieşte pe admiratoarele sale să fie gospodine.

Mihaela Rădulescu obişnuieşte să-şi surprindă susţinătorii dar şi adversarii cu postările sale pe Facebook. Printre imaginile cu iubitul austriac, paraşutistul spaţial Felix Baumgartner, şi imagini din vacanţe, ea mai strecoară, din când în când, câte o poză cu murăturile pe care le pregăteşte la Monte Carlo, pentru a demonstra că nu şi-a pierdut talentul la gătit pe care, spune ea, orice moldoveancă îl are.

Chiar dacă prin stilul ei de viaţă activ, mereu pe drumuri, arată că e o femeie de carieră, Mihaelei îi place să-şi asume şi rolul de casnică şi îşi îndeamnă admiratoarele să fie femei de casă.

"Într-o țară ca a noastră, gătitul, până să devină show de televiziune, era o banală îndeletnicire a majorității femeilor – îți iubești familia, o hrănești, o speli, o calci, o aspiri, că doar ăsta e principalul rol al femeii în casă, după...
și după făcut și crescut copii. Îmi vine să mulțumesc tuturor celor care au contribuit la formarea mea ca...
bucătăreasă, de la mediul comunist în care nu era nimic interesant la TV și nici nu postam chiftelele pe Instagram, până la femeile harnice din familie, care mi-au dăruit atâtea secrete despre sosuri, supe, aluaturi, prăjituri... Am noroc că nu trebuie să gătesc zilnic și nici pentru o familie numeroasă, dar admit că mi se pare mult mai cool să știi să faci o mâncare bună pentru cei dragi, decât să comanzi cu talent un home delivery sau să vrei doar la restaurant"
, a scris vedeta în cel mai recent mesaj pe care l-a publicat pe Facebook.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • XYZ pe 24 Feb 2016, 11:05
    trist

    ....e cind iti mor laudatorii si cind refuzi sa accepti ca ar trebui sa te comporti conform virstei si statutului tau.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod