Mihaela Radulescu, afaceri la Monaco

Desi departe, la Monaco, Mihaela Radulescu se ocupa cu tenacitate si de afacerile, si de proiectele caritabile ramase acasa.
Desi departe, la Monaco, Mihaela Radulescu se ocupa cu tenacitate si de afacerile, si de proiectele caritabile ramase acasa. Nu-i este usor nici sa pastreze relatia la distanta cu Dani, dar este sigura ca va rezista oricarui numar de kilometri. Despre toate acestea vorbeste intr-un interviu exclusiv aparut in cel mai recent numar al revistei "Story".

Despre afaceri


"Am deschis in tara cinci magazine, mai urmeaza unul la Bucuresti si unul la Monaco. E o afacere bine pusa pe picioare, meritul meu e mai mic decat al Roxanei Sfrija sau al Magdei Pastrana, cele doua femei care se ocupa efectiv de bunul mers al afacerii.
Dar, ca de obicei, Elan a avut o idee buna si ne bucuram amandoi ca putem construi ceva pentru Ayan si din acest punct de vedere."

Despre relatia cu Dani


Ne-am vazut mai des decat isi imagineaza cei care ne-au tot comentat si ne-au tot despartit. Ne descurcam, distanta a tinut in viata multe relatii de iubire.

Despre viata activa de la Monaco


Sunt o mama ca oricare alta si asta iti ocupa aproape tot timpul, mai ales cand n-ai bona niciodata. in putinele ore care-mi raman pentru mine scriu la o noua carte, la un nou scenariu de film, trag cate o fuga in Romania pentru evenimente de televizune sau caritabile....
Numai in ultimele doua saptamani am venit de doua ori, fara sa stie mai nimeni, pentru copiii cu boli incurabile de la Hospice Casa Sperantei...

Sunt atat de activa si aici, incat abia astept sa-mi iau o vacanta. Copilul meu e in clasa intai, banuiesc ca mamele inteleg ce activitate bogata e asta! Am scris o carte de cand sunt aici, am facut un film documentar care a avut premiera la Dakino, scriu constant pentru doua publicatii din Romania, am strans 100.000 de euro pentru Hospice, am filmat un spot umanitar tot pentru ei, pregatesc audiobook-ul, am venit cate doua zile in tara ba pentru lansarea cartii, ba pentru emisiunile pe care le-am facut, ma ocup de magazine, de alegerea materialelor, de modelele hainelor, am venit de patru ori pentru deschiderea unor noi magazine....


Ca sa nu mai spun ca am tras o fuga la Paris, pentru a fi alaturi de Ingrid Vlasov la intrarea ei in arena internationala a modei sau la evenimentul caritabil prezidat de Eva Longoria si de Carla Bruni Sarkozy... Sau la Londra, pentru lansarea calendarului Pirelli. Vi se pare putin?! Ca abia mai apuc sa dorm.
21 Decembrie 2009
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • margarethe pe 31 Dec 2009, 20:09
    binefacere

    Daca e binefacere, binefacere sa fie, dar cu o conditie: sa fie cu tambalau, cu media audio-video, online si pe hartie si-n toate chipurile, sa vada si ochiu' admiratorului un decolteu ceva (si neshte binefaceri drept bonus, daca se poate).

    0
    2

  • vio pe 23 Dec 2009, 14:09
    parere

    Nu mi a placut Mihaela f mult dar acum citind activitatea ei deosebita si daca e adevarat merita tot respectul mai ales ca e vb si de binefacere...craciun fericit ,Mihaela si fii activa si buna ....

    3
    0

  • llianna pe 22 Dec 2009, 21:20
    Asta e marea noastra problema:invidia!

    De ce nu puteti fi mai buni si mai putin critici ,macar acum in preajma Craciunului?Daca noi romanii nu ne-am critica atat si am fi mai aproape unii de altii cu vorbe si ganduri bune,poate ca ne-ar merge mai bine si am fi si noi in rand cu tarile civilizate ,nu cu cele din Orient.Mihaela chiar este o fata desteapta si frumoasa,iar proverbul cu strugurii cei acri se cam potriveste la voi...

    3
    0

  • gabi pe 22 Dec 2009, 17:14
    cita lauda!!!!!!!!!!!!!

    cind are timp individa asta sa faca atitea cite spune? cit de geniala e !!!!!!!!!!!!!! limbricul acela de dani e un cretin, dar face pe gigolo pentru ca are de cistigat. Se potriveste vorba romaneasca "prost sa fii noroc sa ai"

    0
    3

  • nicole pe 22 Dec 2009, 11:43
    ai dreptate...

    ce griji a avut starleta astain viata ei??????????/

    0
    3

  • Marian pe 22 Dec 2009, 01:51
    Vedeta pt Martieni

    Trage cate o fuga pt."calarie" ....ca vibratorul mai trebuie lasat si el sa se raceasca !!!....face ce face si ne strica iar buna dispozitie cu prezenta ei in tara .....oare pe Marte o fi existand un "Monaco"...sa se mute acolo ,sa nu mai auzim de ea !!!

    0
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod