Michael Douglas dă vina pe Catherine Zeta Jones pentru că s-a îmbolnăvit de cancer

Şi cele mai frumoase poveşti de dragoste se pot sfârşi urât. Ne-o demonstrează unul dintre cele mai iubite cupluri de la Hollywood. După 13 ani de căsnicie în care înfruntat multe greutăţi, Michael Douglas şi Catherine Zeta Jones au decis să pună capăt relaţiei. Şi nu oricum, ci aşa cum se face la Hollywood: cu mult scandal şi vorbe urâte. Cei doi par că au uitat de sentimentele frumoase care i-au legat şi acum se ceartă pe împărţirea averii de aproape 300 de milioane de dolari şi pentru custodia copiilor.
Deşi au format unul dintre cele mai invidiate cupluri vreme de peste 13 ani, divorţul a scos la iveală tot ce este mai urât din cei doi actori. Michael Douglas pretinde în actele întocmite de avocaţi că s-a îmbolnăvit de cancer la gât din cauza soţiei. Douglas susţine că pe lângă dependenţa de medicamente şi alcool, actriţa ar avea şi boli cu transmitere sexuală.

Într-un interviu acordat în urmă cu câteva luni pentru The Guardian, Michael Douglas declara: "Nu m-am îmbolnăvit de la alcool sau de la ţigari. Acest tip de cancer de care am suferit este provocat de HPV, Human Papilloma Virus, care se ia prin sex oral practicat frecvent. Am crezut că stresul provocat de încarcerarea fiului meu mi-a provocat acest cancer, dar am aflat apoi că este o boală transmisibilă sexual ce provoacă acest tip de cancer.
Şi, dacă îl luaţi (cancer), cunilingusul este totodată cea mai bună metodă pentru a-l trata."

Potrivit medicilor, numărul pacienţilor cu cancer la gât provocat de infestarea cu HPV în urma practicării sexului oral a crescut mult în ultimii ani. Studiile arată că mai mult de 50% din cazurile de cancer la gât au fost provocate de HPV.

Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones s-au căsătorit în noiembrie 2000 şi au împreună doi copii - Dylan, născut în august 2000, şi Carys, născută în aprilie 2003. Cei doi actori nu au mai fost văzuți împreună din 22 aprilie, când au pășit pe covorul roșu la a 40-a ediție a Premiilor Chaplin, organizată în New York.

Ultimii trei ani au fost dificili pentru Michael Douglas (68 de ani) și Zeta-Jones (43 de ani).
În 2010, actorul a fost diagnosticat cu cancer la gât, iar în 2011, Catherine Zeta Jones a făcut public faptul că suferă de tulburari bipolare și că urmează un tratament. Primul zvon despre despărțirea cuplului a apărut în februarie anul acesta, când National Enquirer a scris că ei au convenit asupra divorțului, însă actorii au negat informația. Tabloidul american relata că mariajul lor de 13 ani s-a năruit sub presiunea luptei lui Michael cu cancerul, a problemelor fiului său, Cameron, condamnat la închisoare pentru posesie de droguri, și a tulburării bipolare de care suferă Catherine. "Stresul le-a taxat căsnicia", declara o sursă pentru Daily Mail.

Michael Douglas a câştigat două premii Oscar, unul în calitate de producător al filmului "Zbor deasupra unui cuib de cuci", împreună cu Saul Zaentz, în 1976, iar celălalt pentru rolul din filmul "Wall Street".
Michael Douglas a apărut în numeroase lungmetraje, precum "Idilă pentru o piatră preţioasă" şi "Wonder Boys", însă rolul care l-a propulsat a fost cel al inspectorului de poliţie Steve Keller, pe care l-a interpretat în cele 98 de episoade ale serialului de televiziune "Străzile din San Francisco", difuzat de postul ABC între anii 1972-1976.

Catherine Zeta-Jones a debutat în anii 1990, în musicalul "42nd Street", şi a fost remarcată de Philip de Broca, care a distribuit-o în primul ei film, "Sheherezada" (1990). Primul rol important a fost Elena din "Masca lui Zorro" (1998), unde a jucat alături de Anthony Hopkins şi Antonio Banderas. A jucat în numeroase filme cu succes la public, precum "Capcană pentru hoţ" (1999), "Chicago" (2002), pentru care a fost recompensată cu premiul Oscar, "Ocean's Twelve - Unsprezece + una" (2004), "Legenda lui Zorro" (2005) şi "Fără Rezervări, Fără Reţineri" (2007).

De asemenea, ea a primit titlul de Comandor al Imperiului Britanic pentru serviciile aduse cinematografiei, dar şi pentru activităţile caritabile desfăşurate în Ţara Galilor.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • -------------- pe 3 Mai 2014, 19:48
    mda

    mie nu mi-a placut niciodata el, anost urat fara talent a fost doar fiul tatalui, atat.

    1
    0

  • Kalinka pe 5 Sep 2013, 03:51
    epilog

    Rau cu, rau fara...nici nu stii cum s-o mai iei. Dar, daca tot nu poti s-o lungesti macar s-o faci lata. Spor in ramura, fetelor si la mai mare !

    1
    0

  • kiki pe 2 Sep 2013, 07:50
    precizari

    Da...Georgeta ar putea avea dreptate,daca ne gandim la FOLOASELE SEXULUI ! Heeei,despre ce vorbim ?Ea a citit articole despre cate calorii consumam in timpul sexului....SAU sex ca rampa de lansare,si atunci 'oralul' e de baza... DAR : pt oamenii normali,care se iubesc sau doar fac sex dar CU PASIUNE ,lucrurile merg firesc si in directia asta. Nu zice nimeni ca trebuie,dar normal e ceea ce simti pt persoana respective. Si sunt si cazuri cand chiar consolideaza o relatie,aratand astfel incredere si daruire totala !

    1
    1

  • Georgeta pe 30 Aug 2013, 15:06
    Normalitate

    Sexul normal e suficient.La ce foloseşte sexul oral ? Duce cumva la consolidarea unei relaţii ? Cât se poate de fals.

    2
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod