Meghan Markle își vinde locuința din Los Angeles. Cum arată casa în valoare de 1,8 milioane de dolari

Meghan Markle locuiește în prezent la conacul Frogmore Cottage din Londra, alături de Prințul Harry și fiul lor, Archie, care împlinește astăzi trei luni.
Ducii de Sussex s-au mutat din Palatul Kensington la noua lor reședință imediat după ce aceasta a fost renovată, fiind pregătită pentru a deveni un cămin adecvat pentru Harry și proaspăta sa familie.

Dar Meghan a avut o locuință impresionantă și înainte de a se muta în clădirea istorică de pe domeniul Frogmore. Fosta actriță deține o casă impresionantă în Los Angeles, unde a locuit înainte de a se căsători cu Prințul Harry. Locuința din Hancock Park, Los Angeles, a fost scoasă la vânzare, ceea ce înseamnă că fanii lui Meghan Markle pot vedea cum arată casa în care a trăit vedeta înainte de a se muta în Anglia.

Site-ul de imobiliare homes.com a publicat câteva imagini din interiorul și exteriorul locuinței care a fost evaluată la 1,8 milioane de dolari.

Casa este construită în stil colonial și are patru dormitoare, trei băi și o suprafață de 210 metri pătrați.
Pasionată de decor, Meghan și-a amenajat casa într-un mod impecabil. Vedeta a avut în fosta sa locuință un șemineu, o zonă deschisă de tip open floor și o zonă pentru luat masa în aer liber.

"Este o locuință inundată de lumina naturală care trece prin ușile în stil franțuzesc ce se deschid spre zona de relaxare din exterior", este descrisă proprietatea în anunțul imobiliar. "Farmecul bucătărie constă în aerul său primitor și confortabil", mai spun agenții imobiliari pe site-ul homes.com.

Una dintre băi este în stil Jack-and-Jill, ceea ce înseamnă că are două intrări separate, astfel încât poate fi folosită de mai multe persoane. 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
6 August 2019
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod