Matthew Perry a murit la vârsta de 54 de ani. Actorul din Friends s-ar fi înecat accidental

Matthew Perry, care a devenit celebru datorită rolului lui Chandler Bing în "Friends", a murit la vârsta de 54 de ani.

Îndrăgitul actor a fost găsit mort în cadă, după ce s-ar fi înecat accidental în locuința sa din Los Angeles. La fața locului nu au fost găsite droguri și nu există suspiciuni de acte de violență.

"Suntem devastaţi de moartea dragului nostru prieten Matthew Perry. Matthew era un actor incredibil de talentat şi o parte de neşters din familia Warner Bros. Television Group", a transmis Warner Bros. Television Group pentru CNN.

"Impactul talentului său pentru comedie a fost simţit în întreaga lume şi moştenirea sa va trăi în inimile multora.

Este o zi dureroasă şi trimitem dragostea noastră familiei sale, celor dragi şi tuturor fanilor săi devotaţi", a adăugat aceeași sursă.

Purtătorul de cuvânt al Departamentul de Pompieri din Los Angeles, Brian Humphrey, a declarat pentru CNN că apelul la 911 a fost făcut la 4.07 p.m., pentru o salvare de urgenţă din apă. Reprezentanţii lui Perry nu au comentat încă informațiile.

Matthew Perry "a fentat" moartea în trecut


Înainte de lansarea cărții Friends, Lovers, And The Big Terrible Thing, actorul de top a povestit că aproape a murit și a avut o șansă din 50 de a supraviețui după ce i-a fost grav afectat colonul, din cauza consumului de opiacee.

Actorul a declarat pentru revista People: "Medicii au spus familiei mele că am doi la sută șanse să trăiesc.

Am fost pus pe o chestie numită ECMO, o mașină care face toată treaba în locul inimii și plămânilor tăi".

El a spus că a început să bea mult atunci când s-a alăturat pentru prima dată distribuției din Friends în 1994, la 24 de ani.

Dar când a fost implicat într-un accident cu jet ski, în 1997, i s-a prescris analgezicul Vicodin și a devenit rapid dependent de acesta, chiar și după ce rănile i s-au vindecat.

Aceasta a fost prima dată când Matthew a fost internat la dezintoxicare, petrecând 20 de zile la Hazelden Betty Ford Center din Minnesota.

Dar nu a fost suficient, iar Matthew, care a recunoscut, anterior că nu-și amintește să fi filmat trei ani cu Friends, a continuat să se lupte cu demonii săi.

A încercat să-și ascundă starea, dar fluctuațiile sale de greutate, vizibile și la filmări, de la o serie de la alta, i-au alarmat și pe colegii săi de platou, dar și pe fani.

Actorul s-a luptat cu drogurile și cu alcoolul


Matthew a fost internat de 15 ori centrele de dezintoxicare, dar spunea recent că este "destul de sănătos acum".
Nu vrea să spună de cât timp este treaz, adică nu mai folosește droguri, dar spune că fiecare zi contează.

Fanii săi erau liniștiți pentru că Matthew era sănătos, după ce a stârnit temeri atunci când și-a silabisit cuvintele și a dat din cap într-un mod ciudat, în timpul unui interviu, din mai 2021, prilejuit de reuniunea cu echipa Friends.
29 Octombrie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod