Maria Marinescu: "E prima mea casatorie si ultima!"

Acum doi ani, in aprilie, s-a casatorit cu Ion Ion Tiriac, de care a divortat apoi foarte repede. Saptamana trecuta, Maria Marinescu s-a recasatorit cu Frank Colin, care este mai mult decat a visat, dupa cum declara chiar ea.
Acum doi ani, in aprilie, s-a casatorit cu Ion Ion Tiriac, de care a divortat apoi foarte repede. Saptamana trecuta, Maria Marinescu s-a recasatorit cu Frank Colin, care este mai mult decat a visat, dupa cum declara chiar ea. Intrebata de revista Story cum de a acceptat sa se casatoreasca din nou, Maria Marinescu raspunde: "Pentru mine nu este 'din nou'. Aceasta este prima mea casatorie... si ultima."

Povesteste ca pe sotul ei l-a cunoscut cu doi ani in urma, dar sunt impreuna din noiembrie anul trecut.
Destul timp pentru a decide ca vor face nunta in iunie, la Paris, pentru a-si cumpara rochia de mireasa tot de acolo si pentru a hotari ca vor avea doi copii.  

Mai indecisa a fost cu privire la rochia pe care a purtat-o la cununia civila: "Rochia am luat-o special. Aveam deja una, dar cu o zi inainte am intrat in magazinul 'The Place' si m-am indragostit de o rochie. Asa ca am luat-o."

Despre faptul ca, cel putin in Romania, lumea o considera nebuna, fitoasa si sclifosita, Maria crede ca mai corect ar fi sa i se spuna "imprevizibila".
"O doza de nebunie sau inconstienta are fiecare dintre noi, numai ca unii au norocul sa nu le fie expusa fiecare actiune public. Imprevizibila sunt", recunoaste ea.

Si atunci, cum de a avut Frank curajul sa se casatoreasca cu ea? "A avut avantajul, necitind 'presa' romaneasca, sa nu isi faca o parere preconceputa bazata pe barfe si opiniile unor ziaristi care nici nu ma cunosc. Oricum, un om destept nu poate sa ia in considerare aceste tabloide", considera Maria Marinescu.

Si pentru ca se stie despre ea ca provine dintr-o familie bogata si exista convingerea ca traieste pe banii altora, Maria Marinescu tine sa precizeze: "Faptul ca nu fac tot timpul prezentari nu inseamna ca atelierul meu nu merge.
Am un atelier unde lucrez mai mult pe comanda si care vinde in magazinul Boudoir."

Despre preocuparile ei "extraconjugale", Maria Marinescu povesteste in Story ca citeste in prezent "Oceanografie" a lui Mircea Eliade si ca spera sa i se ofere ocazia de a face scenografia unei piese de teatru.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • MAKEMONEY pe 23 Apr 2009, 16:59
    CASTIGA BANI STAND PE NET!!!100% GARANTAT!!!!

    CASTIGA BANI ONLINE!!!Acum poti castiga simplu si usor bani stand pe internet...Tot ce trebuie sa faci este sa intri aici http://www.neobux.com/?rh=54656F646F7261 si sa te inregistrezi dand Click pe register now din partea stanga(galbena).Dupa aceea trebuie sa mergi la view advertisments si sa intri pe reclame,trebuie sa dai click pe reclama din dreptul stelutei galbene si apoi pe punctul rosu unde astepti sa se incarce reclama(sunt minim 4 reclame zilnic).Se castiga 0,01$ pe reclama iar plata este instant.Poti castiga mai multi bani prin linkul tau de referall care se afla intrand in contul tau, apasand pe BANNERS si alegand in dreapta unde scrie LINK.Succes la castiguri!!!!!

    0
    0

  • pisi pe 4 Apr 2009, 16:14
    Maria Marinescu : e prima mea casatorie si

    I-auzi braul, trece raul! Ca sa vezi, ce bine numara Marineasca. Pe aia din tufis de rachitis unde i-ai lasat, ca pe prostovanul cela lung ca o prajina, prost ca o gaina, l-ai lasat in bratele moldvencei aleia invers proportionala! A insirat si asta ...oho destui. Ce-i drept acum ca s-a potolit are si ea o casatorie cu cununie, cu popa si poate si cu un copil, doi acolo. Depinde de ce "potolire" simte!

    0
    0

  • cotuca pe 2 Apr 2009, 09:53
    casa de piatra!

    sa fie asa cum ai zis:"prima si ultima..."

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod