Mama si fiica sau surori?

Cat de des se intampla ca mamele sa fie considerate surori ale fiicelor lor? Si asta, datorita aspectului fizic...
Cat de des se intampla ca mamele sa fie considerate surori ale fiicelor lor? Si asta, datorita aspectului fizic... Nu foarte des, dar se intampla. Pentru unele dintre noi, trecerea anilor nu inseamna decat un plus de feminitate, sexappeal, incredere in sine si... prospetime. In categoria acestor femei se incadreaza actrite precum Demi Moore, Yasmin Le Bon, Jerry Hall sau Sarah Ferguson. Avem si noi cateva exemple printre care se numara Camelia Sucu, Anastasia Lazariuc, Gina Matei (mama Deliei Matache) si Simona Dichiseanu.

In afara faptului ca tineretea si prospetimea li se citesc pe fata, trebuie sa remarcam ca atitudinea pe care o au fata de fetele lor este... castigatoare. Una este sa te consideri mama fiicei tale si sa te porti in consecinta si alta, mult mai potrivita din punctul nostru de vedere, este sa te consideri prietena fiicei tale. Aceasta atitudine iti ofera mult mai multe beneficii decat ti-ai fi imaginat vreodata. In primul rand nu simti trecerea anilor si nu "faci cunostinta" cu asa numita criza a varstei. In plus, iti este mult mai usor sa relationezi si sa-ti intelegi fiica cu 20 de ani mai mica.  

Te-ai gandit vreodata ca ai putea sa-ti cumperi haine de la magazinul pe care-l frecventeaza si fiica ta? Aceasta este o alta alegere castigatoare, o alegere pe care o fac vedetele mentionate mai sus. Nimic nu este mai placut decat sa mergi cu fiica ta la cumparaturi si, o parte dintre hainele pe care le achizitionezi, sa aiba un target cu... 20 de ani mai mic decat varsta pe care o ai tu. Sa ne uitam la Demi Moore si la fiica ei, Rumer Willis, sau mai potrivit la Yasmin Le Bon si la Amber, fiica ei de 20 de ani.

Dar ce spui despre Jerry Hall, 53 de ani, si fiica ei Georgiana Jagger, 18 ani, intre care diferenta de varsta este insesizabila. Acelasi lucru il putem spune si despre scriitoarea Alice Hart-Davis, care are 45 de ani si fiica ei Molly, care are doar 15. Ma intreb cum se simt fetele ducesei de York cand ies cu mama lor in oras? Sarah Ferguson arata senzational la cei 51 de ani pe care ii are.

Gwyneth Paltrow se poate lauda care are o mama de... coperta. La cei 66 de ani, actrita Blythe Danner nu-si arata deloc varsta, ba mai mult decat atat, pare ca este sora fiicei ei de 36 de ani. Nici Melanie Griffith, in ciuda tuturor problemelor pe care le are, nu poate fi trecuta cu vedere atunci cand tratam un astfel de subiect. Diferenta de varsta dintre ea, 52 de ani, si fiica din mariajul cu Don Johnson, Dakota Johnsons, 19 ani, nu se vede aproape deloc.

Ai vazut-o vreodata pe Beyonce alaturi de mama ei? Daca nu, iti spun clar ca Tina Knowles, in varsta de 55 ani de ani, pare mai degraba ca este sora fiicei ei de 27.

Se poate si in Romania...


Dar avem si noi mame-vedete care are senzational, la fel ca fiicele lor. Anastasia Lazariuc, spre exemplu, se poate mandri, la 57 de ani, cu o silueta de invidiat. Desi intre ele exista o diferenta de varsta de 30 de ani, cantareata si fiica ei poarta aceleasi masuri la imbracaminte. Blonda poarta si acum marimea 38, lucru care ii faciliteaza accesul la garderoba fiicei sale, Ileana, posesoare a aceleiasi masuri. "Sunt fericita ca purtam aceleasi marimi pentru ca putem sa ne imprumutam hainele", declara, la un moment dat, cantareata.

Simona Dichiseanu este un alt exemplu de femeie pentru care timpul nu are varsta. Are 43 de ani, dar se poarta ca o tanara domnisoara de 20. Aceasta atitudine ii da un aer de prospetime pe care il gasim la putine femei de aceasta varsta, in zilele noastre. Camelia Sucu este in aceeasi tabara. Frumoasa, o femeie de afaceri de succes, intotdeauna aranjata si dichisita, Camelia Sucu poate merge fara nicio problema la petreceri cu fiicele sale, pentru ca toata lumea va spune ca au venit cu cea mai buna prietena.

Tu ce parere ai? Care crezi ca este secretul succesului pentru aceste femei?

10 Iunie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod