Madonna

Madonna și fiul: Cum arată băiatul de 16 ani al vedetei

Rocco
Fiul Madonnei, un adolescent rebel, seamănă mult cu tatăl lui, regizorul britanic Guy Ritchie


Un purtător de cuvânt al instanţelor de judecată New York State a declarat că Madoona şi Ritchie au ajuns la un acord asupra custodiei fiului Rocco, dar nu a dezvăluit cui i-a fost încredinţat adolescentul.

Peter Bronstein, avocatul lui Ritchie a declarat că Rocco va continua să trăiască cu tatăl său în Londra. Avocaţii Madonnei nu au comentat decizia până în acest moment.

Un judecător din New York a somat cele două părţi să găsească o soluţie amiabilă pentru bătălia pentru custodie înainte de a se reîntoarce în instanţă, în iunie 2016, şi se pare că fostul cuplu a ţinut cont de sfatul instanţei - Guy a fost văzut venind cu o sticlă de vin la casa Madonnei, în timp ce cântăreaţa se afla în Londra în aprilie.

Madonna a fost căsătorită de două ori, prima oară cu actorul american Sean Penn, iar apoi cu regizorul Guy Ritchie.

Madonna şi Guy, care s-a recăsătorit anul trecut, au divorţat în 2008, după un mariaj de opt ani. Rocco este singurul lor copil împreună.
Madonna mai are o fiică, Lourdes Leon, cu fostul ei antrenor personal, Carlos Leon, şi doi copii adoptaţi, Davis şi Mercy, ambii din Malawi.

Guy Ritchie, regizorul fimului din 2009 "Sherlock Holmes", s-a recăsătorit în 2015 cu modelul britanic Jacqui Ainsley. Ritchie este şi scenarist şi producător britanic. El a regizat mai multe filme de succes, în câteva din acestea în rolul principal fiind distribuit acelaşi actor, Jason Statham: "Lock, Stock and Two Smoking Barrels" (1998), "Snatch" (2000), "Swept Away" (2002), "Revolver" (2005), "RocknRolla" (2008), "Sherlock Holmes" (2009) şi "Sherlock Holmes: A Game of Shadows" (2011).
Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Septembrie 2016
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Bebe pe 19 Sep 2016, 09:14
    Reclama agresiva apastei de dinti

    Pace! Citeam in pace articolul cu artista Madonna si fiul ei..... si , cu multa galagie si strident incepe RECLAMA aceea cu pasta de dinti. ORIBIL OBICEI de a baga o reclama in ochii cuiva! ORIBIL!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod