Madonna nu vrea ca un bărbat să regizeze filmul despre viața ei

Toate tentativele anterioare de a o prezenta într-o peliculă biografică au fost „hidoase și superficiale”, consideră vedeta.

Madonna vrea sa preia controlul asupra filmului despre viata ei. Cantareata in varsta de 63 de ani a spus in emisiunea „The Tonight Show” cu Jimmy Fallon ca nu a fost multumita de niciun scenariu care i s-a prezentat fiindca erau scrise de barbati care nu i-au inteles viata, relateaza Harper’s Bazaar.

„Oamenii au incercat sa scrie scenarii de film despre mine, dar erau mereu barbati… Cei de la Universal mi-au trimis un scenariu si doreau acordul meu, iar cand l-am citit era unul dintre cele mai hidoase, superficiale si proaste scenarii pe care le-am citit vreodata.

Si apoi am descoperit – nici n-o sa-i spun numele, dar e un misogin convins – cine il regiza si m-am gandit, ‘De ce fac tipii astia un film despre viata mea?'”, a povestit Madonna.

Cand Madonna trece la amenintari

„Nu-i nimic adevarat in scenariu. Cel care l-a facut nu intelege femeile, nu are nicio apreciere pentru femei, niciun respect pentru femei. Asta s-a intamplat de mai multe ori si a trebuit sa sun oamenii, sa sun sefii studiourilor, sa-mi sun agentii, sa-i amenint si sa le spun ca o sa ma postez in fata cladirii si o sa protestez si o sa le fac viata un chin daca vor continua cu asta si tot nu m-au luat in serios”, a continuat artista.

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod